Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karirobi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
karirobi 2018.03.15 11:17:33
@ekat: az biztos, hogy aki dolgozik a pénzéért és nem csak az ölébe hullott, az nem fog csak azért más légitársasággal menni mert utálja a fapadost, pláne ha 100 eurból is meg lehet járni ua. a távot mint 500ból. Na és ez fordítva is igaz
karirobi 2018.03.15 11:23:02
@bazzgeth: ez egy jó példa volt,
csak a politikusok is ezt csinálják ás várót itt Mo.nak hívják...sajnos
karirobi 2018.03.15 11:34:45
@ekat: a hangár az egy szemét dolog, de.ez is magyar találmány,mert megengedték
Sehol europaban nincs ilyen, én legalábbis nem találkoztam vele ahol eddig wizzel voltam szardiniától krétáig, néhol busszal néhol pedig folyosón jutsz el a repülőig
Érdekes, bár nem különösebben meglepő eredményt hozott egy nemrég publikált felmérés, amelyben 500 családi ház tulajdonosát kérdezték meg arról, hogy eddig milyen energiahatékonysági beruházásokat végeztek el ingatlanjaikon. Kiderült, hogy a válaszadók 11 százaléka…..
Naiv ügyfél csapata nem fogadja el kompenzációként az egy útra szóló ingyenjegyet az OrangeWaystől, miután legutóbb Prága felé 3,5 órát késtek, visszafelé pedig 6 órát álltak egy benzinkúton, amikor a kánikulában újra és újra lerobbant a busz: 13 társammal együtt 2013.…..
Fokozódik a helyzet a marcalvárosi állomáson. Tegnapi levelünk nyomán az egyik buszvezető meggyanúsította naiv ügyfelet, hogy ő a szerző, Ádám, mikor pedig nemis. Spicliskedéssel és szarkeveréssel vádolta, illetvehogy kollégája sírva fakadt a lebaszás után. Kérjük őrizzék…..
karirobi 2011.10.25 10:05:03
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
karirobi 2011.05.19 08:26:17
@N-04:

2: a rágalmazás felvetéseét nem is kommentálom, mert ez a röhejes
3: nem szidtam az osztályvezetőt, csak normális hangnemmel nem értem el nála semmit, és nem tapasztaltam azt se hogy törekedett volna a problémámat megoldani
a menjek a gyártóhoz mert az obi is oda megy rajtam nem segít, ill,. nem segített - ezt írtam is a cikkben
Ezért is mentem vissza az Obiba

4: nem szidtam az egész Obit,csak kikértem az alkalmazottak gúnyolódását magamnak (lásd cikk)

5:Az autó nagyon rossz példa volt, de ha mondjuk veszel egy fűnyírót és füvet akarsz nyírni de nem tudsz mert nem működik vagy eltörik benne valami akkor igenis jár rá a garancia, itt nem tudok a kabinban zuhanyozni mert szétrobbant az üveg mielőtt összeraktam volna Ennyi!
Sándorék a BNV-re igyekezvén parkolóhelyet kerestek, amikor meglátták a képeken szereplő területet. Szerinte a Pongrác úton a buszgarázs mögötti füves részt egy vagyonvédelmi cég önhatalmúlag  lekerítette és 900 Ft-ot szed óránként a parkolásért. Számla nélkül,…..