Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lázár Fruzsina

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online közösségi hálózatok világában minden pillanatban elérhetőnek kell lennünk, sőt, az azonnali válaszra is készen kell állnunk, emiatt olykor túlzottan terhelőnek is érezhetjük a kapcsolatok folyamatos jelenlétét az életünkben. A dolog másik oldala örömtelibb: idő és tér már nem akadályozhat…..
A megújult Szépművészeti Múzeumban elveszik a fény, amíg a mennyezettől a padlóig ér. Emiatt különös, lebegő ragyogás honol a termekben. Ezek a képek évszázadok óta léteznek már, színeik mégis frissek és erőteljesek, a magukban hordozott évek pedig betöltik a termet. Megnéztük a Rubens és kortársai…..
Ha lelkiismeretes egyetemistaként az év többi szakában nem is fordulsz meg gyakran a konyhában, az alábbi receptek neked is örömet okozhatnak az ünnepre való készülődés során. Ezek a könnyen elkészíthető, de igazán különleges élményt nyújtó ételek akkor is jól jöhetnek, ha karácsonykor a szokásos…..
  Az idestova negyvenkét éve alakuló, három filmtrilógiába csomagolt Skywalker-saga most a végéhez ért. A történet főszála mellett a rajongók számos mellékszál alakulását is végigkövethették, megismerhették a háttérben húzódó okokat, egy-egy szereplő előéletét, fényt deríthettek a homályosabb…..
  Gyermekkoromban december 6. előestéje izgalomban telt: azt gondoltam, minél több pár csizmát teszek ki az ablakba, annál több ajándékot kapok majd. Másnap, amikor korán reggel megtaláltam a csokimikulásokat, a földimogyorót, a mandarint, eszembe sem jutott, hogy milyen szerencsés vagyok. Magától…..
  Ki vagyok? Milyen vagyok? Merre induljak? Vagy, ha már elindultam, hová is tartok? Néhány ilyen kérdés talán már a felnőtté válás első lélegzetvétele után kiszakad az emberből. Olyan dolog ez, ami alól senki nem bújhat ki, mert így működik a világ: előbb vagy utóbb mindenki felnő. De vajon mennyi…..