Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benko01

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Botos Katalin, én is meghasonlottam, oly sok nőtársammal együtt, olvasván veretes és szívhez szóló sorait a, izé, ki nem mondom ezt a szót soha többé, ígérem! Egyszerűen nem tudom eldönteni a kérdést. Most derék magyar állampolgár vagyok vagy sem?! (Kicsit félek a…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
benko01 2012.04.18 10:49:25
@Trompf: " Mellesleg az országgyűlés történetében, még olyan nem fordult elő, hogy olyan párt alakítson frakciót, akit nem választottak meg!"
Kérdezem én, hogy az itt kommentelők közül hányan adták a voksukat a KDNP nevű önálló frakcióval rendelkező pártra? Vagy az 1998-2002-es ciklus vége felé, a már a FIDESZ-től távolodó MDF-ből kivált néppárti frakció, akik csak a következő választásokon olvadtak bele a FIDESZ-be, addig viszont külön frakciót alakítottak.
Nagyon rövid a memóriád! Persze lehet, hogy nem a memóriáddal van a baj, csak a jól bevált FIDESZ-es technikát használod, miszerint, ha a legnagyobb hazugságot többször ismételjük, és elég meggyőzően, az attól igazzá válik! Csak ott a baj, hogy a mi memóriánk még működik!
Az biztos: jön a tranzakciós adó, de hogy milyen formában arról csak sejtéseink vannak. Az Origo információi szerint - ahogy azt tegnap mi is megírtuk - a kormány egy olyan megoldást vezetne be, ami azokat a pénzügyi műveleteket adóztatná meg, amelyet a lakosság és a termelő…..
benko01 2012.04.12 17:30:49
@guga: Sok-sok mindent lehet ehhez a cikkhez, pro, és kontra felhozni, de ez a zagyvaság, amit te ide hánytál, na ez már fáj!
Kedves munkanélküli sorstársaim, próbáljatok meg figyelni, mert nem minden tanulság nélkül való az esetem.Próbálok úgy fogalmazni a továbbiakban, hogy senkinek ne legyen baja belőle - nekem meg már úgyis mindegy.Munkaszolgálatra rendeltek be - szeptember elsejétől a…..
  Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha…..
Novák Attila, A Chabad, Elie Wiesel és a Fidesz - valláspolitikai körtánc Budapesten című cikke összeesküvés-elméleteivel és minden képzeletet felülmúló tárgyi tudásával, a múlt és a jelen tényeinek saját jogon történő lefektetésével, és átütő jóindulatával,…..
benko01 2009.12.23 18:36:02
@tevevanegypupu: Azt hiszem teljesen igazad van! Lehet, hogy én sem ismerem elégé őket, és ezért alakult ki bennem a tiedével azonos vélemény. Igaz nem járok a pesti chabadokhoz, lévén innen Izraelből kicsit messze vannak, de itt a városban, tőlem 50 méterre van az imaházuk, így kapok belőlük eleget. Néha talán többet is mint az egészséges lenne.
Kapok abból, ahogy a nem a közösségükhöz tartozókkal bánnak. Kapok abból, hogy egy-egy ünnep alkalmával, az előttünk lévő téren felállított sátrukban üvöltözve énekelnek, és beszélgetnek egymással hajnalig, és ha valaki szólni merészel, hogy talán aludnánk, mert másnap dolgozni kell, akkor a válasz, hogy gyere közénk, és akkor nem kell dolgoznod és nem zavar, ha mi hangoskodunk. Ha meg nem jössz közénk, akkor nem is érdekes, hogy mit akarsz, mert nem vagy ember!
Szóval igen szélsőséges mindenki máshoz a hozzáállásuk.
benko01 2009.12.24 11:21:47
@tevevanegypupu: Istenem de igazad van! Sajna viszont ez szerintem csak álom!