Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weiszbart Bálint

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg egy olyan eseményt élünk meg, amit eddig még a szüleink sem igazán tapasztaltak meg. Nem lehet kimenni az utcára, a kórházakban keményebben dolgoznak, mint valaha, ám ez a rendkívüli helyzet nemcsak az orvosokat és a nővéreket terheli meg nagyon, hanem a tanárokat is. Hiszen, most már három…..
A fiatalok körében eléggé népszerű egy táska, ami nem más, mint a svéd Fjällräven Kånken. Elég sokan nem tudják kimondani a nevét, tehát fonetikusan is leírom: Fjéllréven Kónken. Ahogy végigpörgetek az Instagramon, minden influencernek ez a táskája van – hiszen ez egy tökéletes Insta hátizsák,…..
Ha nincsen lehetőséged nyelveket tanulni, akkor ez a cikk nem neked szól. De ha van, akkor kezdjük is el. Vannak, akik azt hiszik, hogy az angol az egyetlen nyelv, az a nyelv, amit tudni kell, és több nyelvet értelmetlen megtanulni. Fére ne értsetek, én is tudok angolul, és semmi problémám nincs…..
Nemrég levágtam a hajamat 2 milliméteresre, ami nem teljesen kopasz – de majdnem. Ezt egy diákok által szervezett program miatt tettem: levágtuk egymás haját, tehát nem mentünk el fodrászhoz, és amit fodrászra költöttünk volna, azt az összeget egy daganatos gyerekekkel foglalkozó alapítványnak…..