Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Lamoureaux

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Narratofil napló Újraindítás 2021.02.02 10:08:48
Átmeneti enyhülést hozó pillanatok a folyamatos feszültségben - ez az életünk több, mint két hete. Minden, de minden összejött: eszement család, zaklatott munka, elromlott autó, váratlan kiadások, lemondott programok, rosszul sikerült találkozók, rohanás megérkezés nélkül. Elvesztettem a…..
Narratofil napló Képeslap 2020.09.21 09:13:08
Az ágyon fekszem; felhevült testemet jólesően simogatja a hűvös lepedő és a résnyire nyitott ablakon beáradó hideg. Egy nyakpántot leszámítva teljesen meztelen vagyok. És fáradt, nagyon fáradt. A testérzeteim lassan elcsitulnak az elmúlt órák játékai után. Intenzitásuk, változatosságuk feltöltötte a…..
“Kérlek, szopjatok le ketten!” - a hangod fáradt, de tele van vággyal. Már órák óta játszunk hármasban. Eddig szinte végig nálam volt az irányítás. Akár meg is adhatnám neked, amit kérsz - csakhogy így túl egyszerű lenne. “Rendben” - nézek rád. - “De kikötlek hozzá.” “Neeee!” - nyögsz fel. A…..
Narratofil napló Játssz nekem! 2020.05.14 15:38:26
- Térdelj le! A szőrme puha érintése alattam... Csak egy harisnyatartós harisnya van rajtam, különben meztelen vagyok. Ahogy szereted. Végigmérsz, lassan húzod végig rajtam a tekinteted, nem kerüli el a figyelmedet egyetlen részlet sem. - Nyisd széjjelebb a lábaidat! Engedelmeskedem. Ahogy…..
Narratofil napló Sweet dreams 2020.04.15 11:10:17
A lány az ágyon fekszik, a nyakpántot és a combfixet leszámítva teljesen meztelen.  "Szét a lábakat!" - szólok rá, ő pedig lehunyt szemmel engedelmeskedik.  "Gyere!" - most téged hívlak. - "Nézd meg! Ugye kívánatos?" A lábai közé térdelsz, de nem érsz hozzá. Megnedvesített mutatóujjamat…..
Narratofil napló Tíz perc 2020.04.06 23:13:30
"Nem élvezhetsz el, amíg nem engedem!" - hallom a hangodat. A hasamon fekszem, végig bennem vagy, teljesen kitöltesz és minden mozdulatod finom hullámokat indít el a testemben. Pontosan tudom, hogy ha így folytatod, két percen belül elélvezek ... sokadszor is.  "Micsoda?" - kérdezek vissza csukott…..
Narratofil napló Tavaszi álom 2020.03.02 11:14:14
Azt álmodtam, hogy egy nagy asztalra voltam kikötve: a csuklóim és a bokáim fémpántokkal rögzítve. Többen voltak körülöttünk, és te döntötted el, ki mit csinálhat velem. Amikor nagyon tiltakoztam, megfenyegettél, hogy bekötöd a szemem. És mivel nem tudtam abbahagyni a tiltakozást, meg is tetted,…..
Narratofil napló Munkanap 2020.02.03 08:20:00
Ez ma egy olyan ebédszünet lenne, amikor te nem érhetnél hozzám, csak én hozzád. Ezért kikötnélek. Elmondanám neked, hogy milyennek látlak. Férfiasnak, erősnek, és nagyon felizgat a meztelenséged, meg ahogy ott fekszel, várakozva. Hmmm. Ez annyira felizgat. Kicsit használni támadt kedvem. A…..
Narratofil napló Élvezz nekem! 2020.01.20 00:17:15
Az ágy mellett állsz, teljesen felöltözve. Az inged nyaka kigombolva, az izmaid átrajzolódnak a vékony anyagon. Nem mozdulsz, tekinteted nem engedi el az enyémet. Meztelenül fekszem előtted, combjaim nyitva, a várakozástól már nedves vagyok. “Élvezz nekem, hadd lássalak! Élvezz, az enyém az összes…..
Mondd, mire vágysz! Úgy érted, ebben a pillanatban? Igen. Ha bármit választhatnál, mi lenne az? Hmmm... két csajos hármas. Azt hiszem, ma arra vágyom. Igen, és hogyan? Mit csinálnál?  Tartanám a másik nő fejét. Szétnyitnám, felkínálnám neked. Csókolnám, amíg dugod. A számba élvezne. Átvenném az…..
Narratofil napló Transzcendens 2020.01.09 15:52:06
"Add vissza, kérlek!" "Ugyan, te sem gondolod komolyan!" "De igen! Mi lenne, ha a változatosság kedvéért megengednéd?" Hosszúnak tűnő, "felfüggesztett" pillanat. Még nem tudom, visszaadod-e nekem az irányítást, ami az elmúlt órákban hol nálad, hol nálam volt. Nagy levegőt veszel.... aztán…..
Narratofil napló Mondj egy képet! 2019.11.27 13:03:27
A kép az, hogy fel vagyok öltözve teljesen, fogom a lánc egyik végét. A másik a nyakpántodhoz van kapcsolva. Meztelen vagy, négykézláb térdelsz a földön. Előtted egy szép, kívánatos kis barna fekszik. Szintén meztelenül. A fejed a combjai között. Meghúzom a láncot, felemeled a fejed. - Ülj a…..
Narratofil napló Aszimmetria 2019.11.10 21:18:22
A szőnyegen térdelsz. Meztelen vagy, a nyakadban lévő pántot leszámítva. A vastag bőrszíj gyönyörűen mutat rajtad. A belőled sugárzó férfierő, a szinte ugrásra kész, megfeszülő izmaid éles kontrasztban vannak a testtartásoddal, a földre szegezett tekinteteddel. Vársz. Én sem akarok még megszólalni.…..
– Kérlek, köss ki így és hagyj itt! A kezed megáll a combjaim között, a szemedben kérdés. – Kérlek, akarom, annyira vágyom rá! – ismétlem. Már hosszú percek óta élveztem, folyamatosan, egyik orgazmus jött a másik után. Tökéletesen érezted, hogy mire vágyom. Hol gyorsabb, erősebb mozdulatokkal, hol…..