Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar KKV Blog

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus-járvány idején sok szép példát látni a segítségre. Például a reklámügynökség, aki szeretné, hogy a frontvonalban helytálló hazai egészségügyi dolgozók a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, ezért a cég arcpajzsok gyártásába kezdett. A védőfelszerelések ára éppen annyi, amivel meg…..
Március hatodika 1988 óta az Energiahatékonyság Nemzetközi Napja, melynek célja a tudatos, megfontolt energiafelhasználás megvalósítása. Magyarországon az elmúlt egy évtizedben egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az ingatlanok energetikai korszerűsítésére, de még mindig van hová fejlődni. Gadanecz…..
Akár több lóerőt is visszanyerhetnek a mezőgazdasági munkagépek egy vadonatúj megoldásnak hála, ami nem csak a gazdák munkáját teszi hatékonyabbá, de a termés is egészségesebbé válhat általa – ezáltal jó választ ad a mezőgazdasági szektor egyik legkörnyezetszennyezőbb problémájára...
Létrehozás dátuma, módosítás dátuma, hozzáférés dátuma. Néha jó lenne módosítani ugye? Az idő repül, a határidő néha pedig beton. Oda ahová indulunk nincs szükség utakra McFly, csak internet kell a doksi időutaztatáshoz!..
Az Európai Unió figyel rád. Persze nem amolyan orwelli értelemben, hanem féltő szülőként vigyázza a munkát adó GDP-t termelő KKV-kat. Van is egy intézkedéscsomagja, már 10 éve fut. Hallottál róla?..
Minden KKV álma, a jó marketing. A Google pedig igazi altruista, megdob 15000 magyar forint hirdetéssel, ha tudod, hogy hogy csináld!..
Ígérj meg magadnak valamit. Ne ígérj senkinek semmit!..
A 2000-ben alapított KéK Cégcsoport egy kölcsönös üzleti előnyök érdekében szervezett vállalkozói közösség, amelynek stratégiai célja, hogy a listaáraknál jóval alacsonyabb árakat és korszerű szolgáltatásokat biztosítsanak a mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A cégcsoportnak az ország…..
Ne ígérgess! Halaszd inkább! Aki konkrétat ígér, elbukik. Nem tudod tartani a határidőt, a szállító nem tudja tartani a határidőt, bajba kerülsz. A legegyszerűbb, ha nem ígérsz semmit. Na de akkor mit mondj helyette?..
Rendezvény, ami összehozza a női vállalkozókat. Előadások, kerekasztal beszéletések, kapcsolatépítés. Jakupcsek Gabriella, Vida Ági, és még annyi minden más!..
Érdekes projekt ment a héten Budapesten. Először kaptak gyerekek közétkeztetésben műhúsból készült bolognait. Az eredetit 89%-ra pontozták, de mennyire ízlett nekik az analóg?..
KATA, minden KKV szerelme, mind ismerjük. Na de hogy működik pontosan? Járjuk körbe a kérdést!..
20 millió rengeteg pénz, de vajon mire elég manapság Budapesten? Egy aránylag előteremthető összeg, ami hamar elolvad egymilliós négyzetméter ár mellett...
Brékin nyúz! Idén is lesz koripálya a belvárosi hotel tetején. És, hogy miért érdemes menni? 3 okot is felsorolok neked!..
Blogos cikket írni menő dolog, de menő illusztrációt szerezni nehéz ügy. Mi lenne, ha jogtisztán használnál fel Instás cuccokat? Mutatom hogy kell...
Az innováció minden vállalkozást versenyképesebbé tesz – többek közt erre szeretné felhívni a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier & Üzleti Show-n...
A FIVOSZ keresi az idei év Fiatal Vállalkozóját. Ha még nem múltál el 40 és menő vagy, itt a nagy lehetőség!..
Meglepve tapasztaltam, hogy az első cikkem reggelre 400 látogatót kapott. Na de honnan? Pánik, pánik, öröm, öröm! Ja nem, telepítünk egy Google Analyticset gyorsan! Mutatom, hogy kell...
A KKV fogalma mindenkinek ismerős. Sokan vagyunk vállalkozók, mégsem tudjuk pontosan a szabályokat. Lessünk a kulisszák mögé, frissítsük fel a tudást!..