Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Euro Logistics

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 18-tól Szlovákia is csatlakozik az egységes Európai Elektronikus Útdíjszedési Szolgáltatáshoz (EETS), így immár kilenc EU-s országában válik elérhetővé az Eurowag EVA útdíj szolgáltatása, amely lehetővé teszi az országokon átívelő útdíjfizetést. A fuvarozóknak ezután csak egy fedélzeti…..
A Palletways Csoport olyan fejlesztéseket hajt végre, amelyekkel tovább javítja az ügyfelek kiszolgálását, növeli az elégedettségi szintjüket, és tovább erősíti a szolgáltatásminőséget. A Palletways Csoporton belül 2023 első fél évében a határidőre teljesített kiszállítások közel 2 százalékkal…..
  Az Egyesült Királyságban, a Benelux államokban, Németországban, az Ibériai-félszigeten, Olaszországban és Magyarországon jelen lévő Palletways Csoport, amely a DP World tulajdonában álló Imperial részeként működik – megerősítve iparági vezető pozícióját – 2022. január 1. és december 31. között…..
A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar hálózat elindításával bővítette európai jelenlétét és erősítette tovább az exportlehetőségeket Magyarországra és Magyarországról. Az elmúlt négy év alatt a Palletways Hungary 110 fős csapata, amely magában foglalja a…..
A központi áruterítési Hubdrop szolgáltatás környezetbarátabb, gyorsabb és költséghatékonyabb a szállítmányozók számára   Magyarországon, valamint az Egyesült Királyságban és Európában is elindult az exportőrök számára egy olyan szolgáltatás, amely csökkenti a tranzitkilométereket és a szállítási…..
A papírárak folyamatos növekedése, az élelmiszeripari és a szállítási költségek emelkedése várhatóan újabb drágulást eredményez a vendéglátóipar számára. Az ukrán-orosz konfliktus hatására az éttermi csomagolóeszközök külföldről történő beszerzése is részben új útvonalakon történik. A cellulóz…..
Nemrégiben heves vitát váltott ki az az elképzelés, hogy majd az elektromobilitás lép a fosszilis tüzelőanyaggal működő motorok helyére. Sokan azonban hajlamosak elfelejteni, hogy a személy- és tehergépjárművek meghajtására nem a villamos energia az egyetlen tiszta energiaforrás. Az e-autók előnyei…..
Az elmúlt néhány évben a technológia és a pénzügyi szolgáltatások egyre inkább összeolvadtak. Egy új iparág alakult ki, a fintech, amely egyesíti a két világ legjobb tulajdonságait. A minden iparágat elkerülhetetlenül érintő digitális átalakulás egyik hatása a pénzügyi szolgáltatások és a modern…..
Michael Sterk, a Palletways Group kereskedelmi vezetője szerint a raklapokon szállított növények, kerti berendezések és barkácsáruk forgalmának növekedése várhatóan folytatódik az év hátralévő részében és a jövő évben is. Ennek oka, hogy a családok otthonfelújítási projekteket hajtanak végre és több…..
Az árukat szállító teherautók útja gyakran több országon is áthalad, mielőtt elérik a címzettet. Azonban mindegyik ország saját szabályozást alkalmaz az útdíjbeszedésre és arra, hogy az egyes útdíjak milyen típusú járművekre vonatkoznak. Ehhez társulnak még a különböző útdíjszámítási és fizetési…..
Elsőre úgy tűnhet, hogy a szállítmányozás és a logisztika nem élt át olyan drasztikus változásokat, mint a high-tech megoldásokat alkalmazó ágazatok. A legtöbben robbanómotoros autókat vezetünk, a vasút és a tömegközlekedés elmarad a 21. század által támasztott igényektől. Ennyire komor lenne…..
Szlovákiában bővítette magyarországi hálózatát az Imperial csoporthoz tartozó Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban növekvő expressz raklapos teherhálózata. A szlovák tagvállalatokkal bővült hálózat a Biatorbágyon található központi raktárból működik tovább, ami elhelyezkedéséből…..
Juho Walleniust nevezték ki az Eurowag marketingért felelős alelnökévé. Az új alelnök irányítja a vállalat összes marketingtevékenységét, munkája fókuszában a digitális pénzügyi és e-kereskedelmi szolgáltatások erősítése áll majd. Feladatai között szerepel továbbá az Eurowag márkaismertségének…..
Michal Malysa az Eurowag csoport új kommunikációs igazgatója. A szakember tizenöt piacon vezényli majd a cégcsoport külső és belső kommunikációját, beleértve a public relationst, a sajtókapcsolatokat, a munkáltatói márkaépítést és a közösségi médiát. Mielőtt az Eurowaghez csatlakozott volna, az…..
Dsupin Attila, az Eurowag Energy üzletág ügyvezető igazgatójának előrejelzése A Covid-19 világjárvány és a Brexit két példa nélküli esemény, amelyek örökre megváltoztatták a világot. A lezárások, a határzárak és az Egyesült Királyság határait átlépő áruk megnövekedett adminisztrációja olyan…..
Az Eurowag a leggyorsabban növekedő mobilitási szolgáltató Európában. Ebben az évben a vállalat tovább bővítette fiókirodákból és elfogadóhelyekből álló hálózatát, és 11%-kal növelte ügyfelei számát. A fontos mérföldkövek között új üzleti partnerek és akvizíciók is szerepelnek. Ilyen például a…..
2021. február 18. – Az EUROWAG, a kereskedelmi szállítmányozási piac egyik vezető szereplője bejelentette, hogy növekedési céllal részesedést vásárolt a hollandiai székhelyű Last Mile Solution e-mobilitási platformban, amely Európa leggyorsabban növekvő ilyen vállalkozása. Az ügylet erősíti az…..
Covid-19 vírus elleni védekezés időszakában, sok más szektorral ellentétben, a logisztikai és szállítmányozó szolgáltatók működésében nincs megállás. A Palletways Magyarország – az Imperial üzletcsoport raklapszállító tagja – amellett, hogy a járványidőszakban is változatlanul üzemel, az elmúlt…..
A Palletways Magyarország, Európa legnagyobb és leggyorsabban növekvő expressz raklapos árufuvarozási hálózatának hazai szervezete a volumenben elért rekorddal és gyorsan növekvő helyi partnerhálózattal ünnepli első évfordulóját. A hálózat, amely tizenegy taggal indította el szolgáltatását…..
A Palletways Hungary, Magyarország egyetlen expressz raklapos logisztikai szolgáltatásokra specializálódott hálózata további fejlesztésekkel és erőforrásnöveléssel bővíti tevékenységét. A dinamikusan növekvő kereslet minőségi kiszolgálását biztosítva szeptember 2-tól a külföldre induló járataikat az…..
A Palletways Magyarország, amely Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos szállítmányozási hálózatának tagja, a tavaly októberi indulás óta jelentős eredményt ért el a szállított árumennyiség és a helyi hálózat mérete terén egyaránt. A hálózat, amely 11 magyarországi…..
Győr-Moson-Sopron megyei cég csatlakozott a raklapos szállításra szakosodott nemzetközi szolgáltató magyarországi hálózatához. Az expressz raklapos áruterítést végző Palletways 2018 októberében kezdte meg működését a hazai piacon, és a most csatlakozó, Győr-Moson-Sopron megyei Haemmerling Kft-vel…..
Újabb hazai szállítmányozó csatlakozott a raklapos szállításra szakosodott nemzetközi szolgáltató magyarországi hálózatához. A Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata újabb hazai tagvállalattal bővült. A TLS Express Kft január…..
 A Próbakőt választotta hazai kommunikációs ügynökségének a Palletways. A nemzetközi logisztikai cégcsoport idén októberben lépett a magyar piacra, és ehhez kapcsolódó kommunikációs feladatokra keresett partnert. A felkérés a Worldcom PR Group bristoli társügynökségén keresztül érkezett.  Újabb…..
A raklapos szállításra szakosodott nemzetközi szolgáltató megkezdte működését Magyarországon  A Palletways Group, Európa legnagyobb és leggyorsabban fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata belépett a magyarországi piacra, ezzel tovább erősíti jelenlétét az európai kontinensen. Az új…..