Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maria32

21 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már 7 hónapja,hogy elmentél.Azt mondod válni akarsz.Igen ennyi idő kellett,hogy tudjál gyűlölni,nélkülem élni,sőt segítség kellett,hogy biztosan meggyőzd magad arról,hogy gyűlölj.Nehéz is 28 év szerelmet, szeretet meghazudtolni,de lehetetlen is.Mindig lesz egy rés, ahol…..
Benne reinkarnálódtam.A "véletlen gyerek".Védtelen, és sérült,aki már csak fölösleges.Aki a kicsi, és mindenkinek ő kell mégis.Isten éltessen sokáig!Legyen most már hosszú boldog életed!Sosem fogom elfelejteni,mikor először rám néztél.Bebugyolálva, és azok a huncut szemek.az…..
A fellegekben szálltunk, egy különös légballonon a Földközi tenger fölött. ..
14 évesen ballagtam az általános iskolából. ..
 Mondják: a Facebook –on az ismerőseinknek hazudunk, a Twitter –en meg az igazságot tálaljuk vadidegeneknek. Szerintem, meg aki a teljes magánéletét ott éli, annak bírnám ajánlani a személyes találkozók érdekes varázsát. Teccenek emlékezni? Előre megbeszélt találkozó,…..
Katasztrófa elkerülése végett a legjobb ha már 2014-ben Most bevezetnék az internetadót,és utána a kormány mondjon le!.Ezt semmiképp nem viccnek szántam!A katasztrófát Egerhez közeli Eged tetőre vonatkoztatom.Mivel egyre gyakoribbak a környékén a korábban sosem észlelt…..
1 nagyobb ABC-ben csak 1 kg kristálycukrot szerettem volna vásárolni,de jó ideig eltartott míg rátaláltam az eldugott polcra ahol össze-vissza is 6 kg kristálycukor volt csak,e mellett több mázsányi cukrozott élelmiszerrel tele voltak a polcok,természetesen csomagolt és tele…..
A moszad szervezte meg nekik Lakitelket.És a gigantikussá nőtt fidesz,jobbik tele kilógó piros alsógatyással nem tetszik.É a fidesz bármi kerül az útjába szétveri legyen az kisgazda párt ,miép, mazsihisz, magyarok szövetsége, kurultáj és beszippantja akit tud.A békét szeretjük…..
Becsöngettél,és én elédbe mentem a kapuhoz.Kinyitottam,és behívtalak,ott mindjárt két puszit adtam az arcodra,de Te kérted,hogy az nem puszi volt és még egyszer rendeset,én elmosolyodtam,és újra odahajoltam hozzád és szájon csókoltalak,de nem hagynám,hogy meglássanak…..
Elgondolkodtató, 25 év után gondolom nem is vártak haza sosem,(sőt az már nem él aki örült annak hogy megszülettem) nem hiányoztam.ÉDESANYÁM!? Nekem nincs csak szülőanyám, hitegettem magamat áltattam magamat.Ott a kapu és zárva előttem, nem lesz könnyes a szem tőlem, alig…..
Beteg vagyok.Gondoltam veszek be  gyógyszert.Úgy  adódott, hogy  elaludtam a  gyógyszertől.De  legmélyebb álmomban kb. elalvás után félórával a kisfiam fölébresztett.Két nő keres-ezt mondta.Felöltöztem .Lementem a kapuhoz és  átvettem a kis szatyornyi ruhát.De még menjek…..
Sleepers-Pokoli lecke.Ezt a filmet néztem egy órája a tv-ben a Visat3 csatornán.Most 2013 augusztus 29 van éjjel 01.01 perc.A film nagyon fölzaklatott és elgondolkodtatott.De igazából magam sem tudom mi segítene.Azt hiszem az igazság,  az egyetlen ami szabaddá tesz! A filmre …..
Senki lettem.Nincs munkám.Nincs munkahelyem.Hiába keresek, nem megy.Ebben a  hőségben még  keresés is nehezen megy.Reggel elrohanok a munkaközvetítőbe és  szétnézek mi a felhozatal.Már nem bánom fél éve , hogy itthon vagyok.Természetesen 4 kölykömet nevelem.Nem…..
„Szívjon az, aki olyan hülye volt, hogy felvette a devizahitelt!”. Csakhogy, mint láttuk, ha a hitelt nem fizetik vissza, új hitelek is egyre kevésbé lesznek. Ez pedig az egész országnak fáj, az egész ország „megszívja”: ha nincs hitel, nincs beruházás, és nincs új munkahely…..
Aki nem álmodik, előbb-utóbb beteg lesz. Álmainkon keresztül oldjuk fel ugyanis lelki feszültségeinket és próbálunk megbirkózni feldolgozatlan benyomásainkkal. Az álmok általános funkciója, hogy szövevényes módon visszaállítsák pszichikus egyensúlyunkat. Tudatalattinkban sok…..
Az utóbbi időben a kullancsok a városokban is elterjedtek, így mindenkire veszélyesek lehetnek. A szakemberek azt tanácsolják, hogy a természetben töltött órák után mindenki vizsgálja át a testét, hogy meg lehessen előzni a betegségek kialakulását. Az elmúlt időszakban…..
A hagyományoknak megfelelően 1991 óta ismét május 4-én ünneplik a Tűzoltók napját. Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének ünnepe, s a ma tűzoltói számára is "Flórián, az egyszerű római katona testesíti meg az önfeláldozást és a bátorságot". A Magyar…..
Miután Mary férjhez ment, hamarosan rájött, hogy a kedvese egy önző ember. Hamarosan gyerekeik születtek, majd mindketten teljes állásban dolgoztak és Charley, a férj, semmilyen házimunkában nem akart részt venni. "Női munka" - jelentette ki, amikor mosásról, főzésről esett szó.…..
Hogy nekem nincs vagy esetleg kevés.Azt hittem idáig hogy ez  baj, pedig az ellenkezője a baj.A Pax tv-ben néztem egy tisztességes úgynevezett becsületes embert, aki kijelentette, hogy semmilyen szerencsejátékban nem kíván részt venni, nem akar nyerni és ez így van rendjén , meg…..
Erzsi letépte magáról blúzát és Zoli nadrágja fölé hajolt.Ketten ültek az autóban.Zoli nem akart kiszállni.Reflektor fénye vetődött rájuk. -A francba-szólt Zoli és  a kormányhoz kapott.-Tűnjünk el innen! -Menjünk el a  tóhoz-mondta halkan Erzsi. Harminc év múlva újra …..
Én tudom miért vagyok.Engem isten teremtett.Aztán mikor édesanyám megtudta, hogy vagyok abortuszra akart menni, de az édesapám nem engedte.Aztán mig nem tudtam semmiről , édesanyámnak sok öröme telt bennem.18 évesen tudtam meg, rosszul esett, a létem és az addigi életem hazuggá…..
Maria32 2012.04.17 22:14:59
@lilamagnólia: Fel a fejjel!
Január 2-dika van .De miért is, és kik és miért olvasnak engem  most?Van e jogom itt ülni,írni és levegőt venni.Körülöttem már mindenki hullik.Vénasszonyok puszilgatják a férjemet a sekrestyében, boldog új évet kívánva.A férjemben föl merül a kérdés kimondatlanul:hol a…..
Maria32 2012.03.10 00:11:18
@Greyfoot: A segélykiáltás és a zavarodottság, és bizonytalanság=félelem.nem megyek jóshoz azért, hogy megtudjam a jövőt, inkább reménykedem a Mindenható jóságában.Köszönöm a hozzászólásodat,teljesen meg vagyok elégedve, hogy valaki ilyen világosan átlássa amit írtam.
Ez zombi életem negyedik hete. Már nem hányok egész nap, híztam két kilót, szedem a gyógyszereket, és csak egészen ritkán gondolok a körülöttem lévő emberek szemének kiharapására. Szóval egészen jól vagyok, leszámítva, hogy szénné stresszelem magam a párom miatt.…..
Maria32 2011.11.08 21:51:31
hideg gergő Szlovákia. 2011.07.10 13:25:43
Háromórás autózás, két eltévedéssel, több mint elég az ingerküszöbömnek. Közben a családom másik fele ugyanezt, csak délfelé, viszont elromlott klímával. Ne sajnáltasd magad, lehet, másnak még rosszabb.Nem mondok részleteket, hogy mennyire utáltam. Legyen elég annyi, hogy…..