Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrHagymalány

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmet írt az életemben Matolcsy György- és még talán sok más, fiatal életében is a "Fenntartható egyensúly és felzárkózás" vitairatával. Ha a tervezet elfogadásra kerül, valószínűleg sok hozzám hasonló elhagyja a szép magyar földet. A vitairat megütött egy olyan szintet, ami mellett már nehéz…..
Dekoratív nő az utcán- kedves mosoly, karcsú alak, vakító fehér fogsor, kellemes hang. Kutyát sétáltat, szelíden néha kutyájára szól vagy inkább csak beszél hozzá. A kutya ránéz, csahol, ugrál, játszana és boldog. A fiatal nő rámosolyog és mennek tovább. Amikor kutyát választ egy ember és beengedi…..
Nem szingli vagyok, hanem egyedülálló. És ez nem divat kérdése, hanem hozzáállás. Nincsenek hangzatos szavak, hogy hogyan legyünk szinglik, de a homlokomra sincs írva, hogy vigyen már haza valaki. Így alakult, nem szégyellem. És nem adtam fel a reményt, hogy egyszer átölelve, szeretve és szeretettel…..
Mama, meséld el, milyen volt, amikor beleszerettél a nagyapába? Kérdeztem már harmincas éveim végén a nagyanyámtól. Kíváncsi voltam, hogy 70 évvel ezelőtt is játszmákkal teli volt-e az ismerkedés vagy a fiatalok csak természetes lazasággal és a másikba vetett naív csodálattal kezdtek el társalogni,…..
"Szeretni bolondulásig, de finom lenne, Csak az a másik észrevenne, s benne lenne"- énekelte már Szécsi Pál is, hölgyek tucatjainak szívébe belecsempészve a nagy igazságot, mert hiszen mi nők, pontosan erre vágyunk. Pedig, ha eljön a nagy Ő, nem biztos, hogy marad is- ez pedig már Carrie Bradshow…..
  "Tudod, ahol egyszer több volt, mint barátság, ott kevesebb nem lesz soha" -A férfiak vadásznak, küzdenek majd győzedelmeskednek. A nők megszerzésére irányuló tevékenység ősi ösztönökre vezethető vissza, az evolúció majd minden állomásán jelen volt és van. A hímek kiszagolják az áldozatot,…..
    Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! - szól a régi mondás. Vajon mennyi mindent árulnak el rólunk a genetikailag velünk született külsőségeink. Az orrunk, szemünk formája, avagy a testalkat, a lábunk hosszúsága vagy rövidsége. Hogy alma, vagy körte, esetleg egyik sem, csak amolyan hortobágyi…..
    Amolyan interjúsorozatot készítettem az elmúlt hetekben a férfi ismerőseimmel. A szex témájában rendkívül markáns és megingathatatlan véleményük van. Sőt, tovább megyek, a beszélgetéseim során meggyőződtem, hogy jöhet itt mindenféle lelki duma, de a végén mégiscsak a szex visz mindent.  Ha…..
Csányi Sándor - Hogyan értsük félre a nőket című egyszemélyes előadása olyan hatással volt rám, hogy napokig emésztgettem az ott hallottakat. Olyan kendőzetlen őszinteséggel és…..
Megoszlanak a vélemények, hogy mennyire sikeresek a társkeresőn elindított pasivadászatok. A környezetemben két embert ismerek, akik aktív internetes férfiböngészők. Ők a szabályos Pro és…..