Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eyject

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondta az egyik hallgatóm, arra a kérdésre, hogy mi a tapasztalatuk az okosórával kapcsolatosan. 16 főnek volt az adott évfolyamban okosórája, de állandóan egyik sem viseli. Kutatóként látom, milyen változás megy végbe a fiatalok idegrendszerében, azóta, hogy a kütyük a mindennapjaik része. És a…..
Kedves Life Advisor! A barátnőm (28) és én (30) három éve ismerkedtünk meg és körülbelül 2 éve együtt és élünk. A levelem lényege röviden és tömören : megcsalt, koronavírusos lett és nekem is átadta. Félrelépett az egyik munkatársával. Elmondása szerint háromszor szexeltek és "csak" ez a pasi volt,…..
Kezdetben csak szimpla megfázásos tünetek, végtagfájdalom, kicsit kapar a torkom, sebaj. A jól bevált  kalmopirin, és huss, már meg is gyógyultam. Amilyen gyorsan jött, úgy el is múlik - szoktam mondani. Két nap múlva nem fájt ugyan már semmim, de valami azért nem volt kerek, valahogy nem akaródzott…..
Eyject 2020.11.27 22:20:04
@Moin Moin: A spec eset lehet metabolikus szindróma? Főleg ha szénhidrát túlfogyasztás okozza?
Szerintem az emberek 100%-a aki inzulin ellenállásban szenved, nincs tisztában mi is történik vele. Ők az átlag alapbetegség nélküliek "egészségesek".

Mezei infuenza, ami ragad a neten, mert milyen rémhir nem közkedvelt reklám-mágnes?

Aki nem hiszi nézzen utánna, euromomo.eu egy kis statisztikai összehasonlitáshoz.
Hasonlóképp ha az ember kiváncsi a maszk vagy a kézfertőtlenités hatékonyságára, olvassa el az előző 50 év! szakirodalmát a hasztalanságával kapcsolatban. Csak óvatosan az összes olyan tanulmánnyal ami az ellenkezőjét bizonyitja és furcsa módon mind 2020-as kiadás!

Az emberi test nem kezeli valami jól a szénhidrátokat, sőtt... Hány embert ismerünk aki naponta fogyaszt kenyeret,cukrot vagy növényi olajjal főz. Ezekkel van a probléma, nem a virusokkal amik az emberiség bölcsője óta velünk vannak.
Eyject 2020.12.03 15:00:31
@Irbisz: Válaszra méltatlan hisztéria, kösz, nem kösz van jobb dolgom is ennél!
Akit érdekel mérlegeli a mondanivalómat és utánnanéz a szakirodalomban és talál elegendő bizonyitékot.
Orbán egy hülye. Ezúttal nem a nagyfőnök, hanem az altiszt. Jó, hát fideszközelben mindennapos kunszt leosztani egy szellemiekben sokkal bőségesebb, képességesebb embert (Szakács versus Romsics, még most is visítok), ez ugye önmagában mindig és minden körülmények között vicces epizód, amit hangos…..
Naplózoom Maszk háborúk 2020.09.21 19:46:33
Kedves Naplóm! A történetemet múlt hétről hozom. Annyit hozzátennék a történethez, hogy titokban villamost vezető tisztességes átlag polgár vagyok, vagyis közutakon vasúti járművet vezető személy, aki vagyok. A történet szeptember első felében zajlik, amikor a szigorítások újra elindultak Budapest…..
Már régóta meg akartam írni ezt a posztot, csak valami mindig közbejött. Egy ma olvasott index cikk azonban megadta a szükséges utolsó lökést. Ebben a mai index cikkben szülők csodálkoznak rá jogosan, hogy miként lehetséges, hogy a gyermekük karanténba kerül a lakásukban, mindeközben nekik szabad…..
Ezen a blogon és más írásokban is sokszor szó volt már arról, milyen módszerek és mechanizmusok mentén működnek a szekértáborok, ráadásul egy olyan politikai környezetben, mint amilyet Magyarország tudhat a magáénak, nem kell sokáig ecsetelni azokat a végletekig káros berögzültségeket, amelyeknek…..
Érdemes-e élelmiszert felvásárolni? Miből mennyi legyen otthon? Biztonságosak-e a tartós élelmiszerek? Mire figyeljünk fokozottan az élelmiszerbiztonság kapcsán? Szükséges-e étrendkiegészítőket szedni?..
Eyject 2020.03.20 12:11:06
@Meleg Sándor: Végtelen boldogságot okoz a szarkazmusa, hálás leszek egész nap érte!

breitbart.com/europe/2020/03/18/italian-study-most-who-died-from-coronavirus-had-pre-existing-condition/

99%-a az olasz halálozásoknak a virustól "magas vérnyomás vagy cukorbetegség" Ezek mind megelőzhetők és gyógyithatók lettek volna.

Az amit ajánlanak 40 évvel ezelőtt is hibás volt és sajnos most is az.

Egyék a szakemberek a gabonaféléket, zöldségeket,gyümölcsöt, étolajat, margarint és a többi szénhidrátban és vitaminban gazdag szemetet.
Kerülje a vörös húst, tojást és az állati zsiradékokat.
Sok sikert kivánok az ezen tanácsokon alapuló összeomlásához, de más embereket ne veszélyeztessen a tudatlanságával.
Eyject 2020.03.20 12:44:22
@Meleg Sándor:
Az életkort hibáztatni, vagy mégjobb a genetikát! Á nem a szakember nem lehet felelős!

Ahogy emlitettem, ""magas vérnyomás vagy cukorbetegség" Ezek mind megelőzhetők és gyógyithatók lettek volna."

A kinai adatok megbizhatatlanok. Majd egy szép napon amikor nem a CCP érdekeit szolgálja bármilyen információ amire csak ráteszik a kezüket.

Várjunk csak, a dohányzástól meg az alkoholtól lesznek szivbetegek meg cukorbetegek az emberek?!
Milyen bizonyiték alapján? Maga dietetikus vagy csak nehezen talál ésszerű érveket az álláspontja megvédése érdekében?

A sport miben befolyásolja a szivbetegség vagy a cukorbetegség kialakulását?
Egyáltalán tisztában van a metabolikus mechanizmusokkal amik kihatnak ezekre vagy egy blogon olvasta a tuti tippeket?

A fogyasztási ajánlások okozzák a problémát, nézze meg azokat az adatsorokat amik a CVD/CHD, cukorbetegség, vérnyomás drámaian növekvő számait mutatják 60 évre visszamenőleg egész máig.
Á de nem! Az ajánlások jók, a szakemberek nem vehetők felelősségre, csak a lakosság nem követi az ajánlásokat!
Olvasson utánna, ne a dogmát nyögje.
De ha az olvasás nehéz, ez az úriember segit:

youtube.com/channel/UChi5M3k_K4yuRpWAp00xBQA
A kemoterápia végtelenül legyengíti az immunrendszert. Olyannyira, hogy nagyon komoly probléma, nem kellő odafigyelés hiányában akár még halál is lehet egy sima megfázásból, egy egyszerű, mindennapos gombás megbetegedésből, vagy akár csak egy mosatlan alma elfogyasztásából is. Képzeljétek el, hogy…..
Eyject 2020.03.14 21:14:32
@dedoca eder: Köszönöm a választ, végtelen boldogságot okozott minden hasonló a múltban és most is!
Azután hogy a kedves kommentelő utánnanézett a szakirodalomnak, átolvasta a tanulmányokat, bebizonyosodott az RCT-k és a járványtani kutatások eredményeinek és statisztikai hasznosságának, kérem fontolja meg a szavait.

A vélemények hasznosak, a tények viszont hasznosabbak és olyan esetben amikor komoly kockázatot szeretnénk elkerülni, félelem nélkül és ésszerűen kell döntéseket hoznunk.

Nem javaslom a szakember mentes DIY életmódváltást, viszont a tudatlan szakembereket sem.

A Chemo kockázatos, a satisztikák pedig elkeseritőek a 12-18 hónap utáni túlélésről a kezelés befejezése után.
Az előző hozzászólásomban megemlitettem pár embert aki könnyen elérhető YT-csatornán keresztül, a bizonyiték ott van, csak el kell olvasni/hallgatni.
Eyject 2020.03.14 22:33:54
@gyorsan1974: Mivel nem határoztam meg a tényezőket, a kutatásokat vagy bármilyen hasznos adatot a seb nem létezik.És nem is az a célja hogy önmagában feltárja a valóságot egy pár mondatban! Nem regényt irni jöttem hanem útmutatást adni, az adatokat önmaga is meg tudja találni ha érdekli.
Ha nem kérdőjelezzük meg a tudásunk valóságtartalmát akkor az ésszerűség is hiányzik belőlünk.

www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0936655504002225
De azért itt van szerencsére apró RCT amit 5 mp alatt tudtam halászni kezdésnek, fogyassza egészséggel ha hozzá tud férni a teljes munkához!

Az általánositás egy anonim blogon helyes, pontosan azért mert nem szakemberi tanács.
Az egyedüli dolog ami érvénytelen ebben az lenne hogy nem ad direkt információt, csak felvet problémákat, lehetőségeket. Olvassunk utánna, a vélemények nem számitanak, csak a tények.

"A Chemo kockázatos (kérem a bizonyitékot hogy nem az, a daganat is az és a kezelés is), a satisztikák pedig elkeseritőek a 12-18 hónap utáni túlélésről (ellenérvet kérek, pontos adatot) a kezelés befejezése után."

"megkérdőjelezhetetlen nagyon hosszú távon is" ezt kellett volna elsőként elolvasnom, tanulmányokat linkeljen, forrásokat, pontos adatokat!
Nagyon szivesen fogadom!

A megkérdőjelezhetetlen akkor lenne divat ha a sokkal könyebben kezelhető, megelőzhető, gyógyitható T-1 T-2 DB-t megoldották már volna a közegészségügyben világszerte. De erre nem keresek statisztikát, annyira otromba számok vannak ilyen ügyben, önmaga is könnyen megtalálja a metabolikus diszfunkciót.
Eyject 2020.03.14 23:26:18
@gyorsan1974: RARE lymphoma entity with an incidence of 0.1 to 0.2/100 000/y!
Kérem, 0.1-0.2/100 000/y ez a szám mindent megmagyaráz.

De azért tanulhatnánk egy kicsit többet az Járványtudományról és hogy mennyire mellőzik az RCT-kutatásokat. Az utóbbi az abszolút kockázatról tudósit, az előző sajnos ami persze a linkelt munka is relativ kockázatot mutat.
Nem RCT, hiányosak az adatok.
Ne felejtsük el, az NLPHL∼5%-a az összes Hodgkin-nak.

Az általánositás egy BLOGON szükséges, hatékonyság vagy hasztalan regény, tessék választani.

"az eredményesség megkérdőjelezhetetlen nagyon hosszú távon is."
Nem az.

"If the best defense of chemotherapy that orthodox oncology can come up with is that it may actually be effective for 5 or 6 percent of cancer patients, rather than merely 2 percent, then surely it is high time for a radical reassessment of the widespread use of this toxic modality in cancer treatment"
www.icnr.com/articles/ischemotherapyeffective.html

A cikk végén van egy pár szám, 556,902 halálozás 2004-ben.

"chemotherapy, for most indications, has far less effectiveness than the public is being led to believe."

Kösz, de kösz nem. Megelőzés, megölés helyett és igen ezt a drámai hatás miatt irom.

Egy szép szelet sült marha hátszint kivánok, még annak is aki ragaszkodik a saját elképzeléseihez.
A család fontosabb mint hogy igazunk legyen.
Sokszor keresnek meg párok azzal, hogy régóta próbálkoznak, de a baba nem akar összejönni, pedig már túl vannak számos vizsgálaton, és eddig nem találtak eltérést. Mindenhol azt kapják, hogy nincs semmi baj, legyenek türelemmel. Csakhogy már 1-2-3 vagy még több éve tart a türelem, és baba még mindig…..
A koleszterinszint befolyásolása A koleszterinről, HDL és LDL lipoporteinkeről már elmélkedtünk az előző cikkben. Amit fontos megérteni belőle, hogy a koleszterin egy igencsak szükséges anyag a szervezetünkben. Ha nem juttatunk be táplálkozás útján koleszterint, akkor is elő fogja állítani a…..
Eyject 2020.02.23 21:14:35
@vanvelemenyem: Szivesen szolgálok bizonyitékokkal, de nem ingyen.
Akit érdekel az önmaga utánnaolvas a szakirodalomnak.
Ez a kutató felvilágosithat ha már csak úgy kell:

youtube.com/channel/UChi5M3k_K4yuRpWAp00xBQA

Ezekre a linkekre meg....Az első kettő egy kutatásra mutat.
Ezeket érdemes ismerni mielőtt elhisszük, az úgy van ahogy mondjuk-ot, meta-analysis,association,The findings suggest.
Olvassuk el a tanulmányt teljességében ha egyáltalán hozzáférhető, de gondolom hát persze nem az. Ki akarná hogy kiderüljön az erőteljesen gyenge következtetés gyenge módszerekkel.

A harmadik link pedig tele van állitásokkal és szörnyen nevetséges.
Több száz ha nem több ezer ember van aki 10-20-30 éve csak húst és zsiradékot fogyaszt (meglepetés: kitűnő egészségnek örvendnek).

Emlékezzünk csak, ugye vannak alapvető szénhidrátok?
Dagad a botrány, fogynak a termékek. Mindenki azzal van elfoglalva, hogy hogyan lehet azt mondani a nőknek, hogy szülés után dagadtak lesznek, illetve arra utalni, hogy pasik mennyire ösztönlények, és csak a hús érdekli őket, semmi más. Ha pedig dagadt vagy, akkor tuti, hogy el fog válni a férjed,…..
A testünk, mint fantasztikus eszköz, egész életünkben rendelkezésre áll, hogy csodálatos dolgokat valósíthassunk meg vele és általa. Ilyen lehet például az, amikor elindulunk egy sporteseményen, alkotunk valamit a saját erőforrásainkkal, építünk (kézzelfoghatót vagy kézzelfoghatatlant), de ide…..
Eyject 2020.01.23 13:30:58
Uhhh próbáltam elkerülni ezt a történetet. Elsősorban, kit érdekel hogy egy üzletembernek milyen véleménye van bármiről is? Nem kiérdemelnünk kell a tiszteletet amire azután mások alapozzák a véleményünk értékét?

Az úriembernek aki gyakorolta a szólásszabadságát amit mellékesen törvények biztositanak neki, nem feltétlenül tévedett mindenben.
Egészséges testben egészséges lélek, vagy nem?

Ebben a században a túlsúlyos emberek nem tehetők felelőssé csak azért mert nem elég kitartóak.
A túlsúly egészségtelen. A tested nem csak a tied, a családodé a társadalomé. Te igazgatod és gondoskodsz róla de nem a tied hogy bármit megtehess vele.

Nem elég az hogy minimális energiabefektetéssel nekirohansz egy problémának és talán megoldódik. A közoktatás nem a barátod. Meg kell tanulnod a saját érdekedben gondolkodni és azt sem akárhogy.

Nekem 15 év szenvedésbe telt hogy megtaláljam azokat a módszereket amik segitenek. A fitness guru ahogy beszél egyértelműen jelzi azt hogy szivesen veszi kölcsön mások munkáját anélkül hogy bármit és értene belőle, pénzért.
Ez teljesen rendben van és kizárhatod a gondolataidból az ilyen embereket.

Ami nincs rendben azt nem sorolnám mert túl sok van belőle. Nem a te hibád hogy nem vagy ideális formában. A te hibád viszont az hogy nem keresed a megoldást a tudományban, mert ott van.

Csak hogy tudd, a mozgás főleg a kardio és aerobic hasztalan. Ahol kalóriát emlitenek, menekülj. A fehérje és a zsiradék jó neked. A diéta egy eltorzult kifejezés, az étrend minden. A zöldségek és a gyümölcsök nem feltétlenül egészségesek. A hús jó neked. Súlyokkal edzeni a tested jó, az izom mégjobb.
Szénhidrátot nem kell enned, de lehet hogy egy kevéstől jobban érzed magad.

Ez csak egy pár dolog ami nem egyértelmű. A fitness szakma egy átverés és ebből rengeteg pénz ömlik az elkövetők zsebébe. Ami ingyen van az a saját értelmed és annak használata. Kétlem hogy a guruk 20-30 ezer oldal anyagot olvasnak csak azért mert szeretnék teljesen megérteni hogy mit is ajánlanak azoknak akik fizetnek nekik.

Naponta 30 percet olvasni és kutatni megéri. A hús és a zsir alapú étrendek már több mint 20 éve jelen vannak(civilizált társadalmakban), emberek gyakorolják magukon és a családjaikon elképesztő eredményekkel. Nézzen utánna!
Eyject 2020.01.23 13:50:07
@bElannaTorres: BLT pedig nagyon empatikus volt mérnök létére, kivéve a tormát a végén.
Kit érdekel egy fitnessguru véleménye? Mert akit igen, ott nem a túlsúly vagy más fizikai betegség a probléma.

Amit csinál, az segit, sokan nem értik hogy és miért. Érzékeny területen ugrált és reagáltak is az emberek a véleményére. De sajnos csak az, egy vélemény.

Amikor átláttam egy részét a nagy festménynek amit a valóságon belül, étkezésnek vagy fitnessnek hivunk rájöttem hogy bonyolult.
Főleg egészségügyileg amikor a szakembereink vannak félrevezetve.

Mit csinál a guru? Mert ő pontosan tudja, beszól. Felháboritja az embereket, mert amit eddig csináltak nem működött.

Ami ebből fakad, szerintem hasznos. Vagy felébredsz és használod a józan eszed vagy sem. De van aki fogja, van aki kipróbálja a hasztalan termékeit és kételkedik.

Azután olvas és talán, talán sikerül egy két kutatást megtalálnia, egy prezentációt vagy interjút.

A guru sikeresen serkentette a rendszer keringését, de az emberek inkább sértésnek veszik a véleményét ahelyett hogy átlátnának a mellesleg jóindulatú taktikáján, amiből igen pénze lesz.

De melyikőnk nem azért dolgozik hogy gyarapodjon anyagilag? Munka közben melyikőnk tud több száz embernek pozitivan hatni az életére?
Gondolkodjunk el azon, hogy mi a rúgás és mi a műtét. Ez a társadalom súlyos problémákkal néz szembe, vagy inkább várja a csodát.
Nem jön a csoda, csak kemény munka és szenvedés árán fogjuk megoldani ezeket a problémákat.

A túlsúly, immunproblémák, helytelen étrend, szivbetegségek, cukorbetegségek.
Ezek mind naponta mészárolják azokat az embereket akikre szükségünk van.
Norbi tudja hogy van amikor a megoldás nem lehet egyszerű, hanem fájdalmas és kellemetlen.

Ha egy mondatba le kellene desztillálnom ami az üzenete volt az az lenne; Ébresztő, betegek vagyunk és naponta veszitjük el szeretteinket a figyelmetlenségünk miatt, tegyétek fére az egótokat ezt meg kell oldani.
A diéta megtartása az ünnepi időszakban rendkívül nagy kihívás. Bármerre is nézünk, mindenhol csak igazi vágykeltő finomságokkal találjuk szembe magunkat. Azonban a január eljöttével itt az ideje, hogy a szebbnél szebb színekben pompázó karácsonyi égőket felváltsa talán az egyik legnépszerűbb újévi…..
Eyject 2020.01.07 13:55:07
@kvadrillio: A tejben nincs semmi ami vesekövet okoz(szivesen fogadok bármilyen tudományos munkát az ellenkezőjéről). Sőtt, amikor oxalát tartalmú növényeket fogyasztasz a kálcium tartalmú étel bevitel csökkenti a kristályok kialakulását a szöveteidben(a bevitt kálciumhoz csatlakozik). Próbáltad már nem kivonni a tejet viszont a növényeket meg igen? Keto, húsalapú étkezéssel teljesen ki birsz vonni mindent fokozatosan(tejet is) és n=1 kitapasztalni hogy mi hogyan hat rád. A kálcium fontos a testednek, nem lesz tőle veseköved önmagában.
Gondolom mindenki tisztában van az oktatási rendszerünk problémáival, hiányosságaival. Az elmúlt pár hétben több kiemelkedő eset is bizonyította, hogy ami most megy az nem működőképes és sajnos az a tapasztalat, hogy évről-évre romlik. Most igazából nem is magát a rendszert terveztem szidni (pedig…..
Lassan elérkezünk ahhoz a pillanathoz, amikor a karbonsemlegesség megkerülhetetlenné válik, és drasztikus lépésekre lesz szükség ahhoz, hogy visszafordítsuk a kritikus szinteket döngető szén-dioxid-kibocsátásunkat. Éppen ezért sürget átfogó intézkedéseket az Európai Bizottság új elnöke, Ursula von…..
      Nagyon sok humorosnak szánt mondatot írhatnék most az egészségügy helyzetéről, okoskodhatnék is, nagyon könnyen szereznék bólogató, hú de igazad van kommentelőket, én viszont inkább szeretném, ha kicsit tükörbe néznénk.    Betegtársak: Az angol beteg A neurológián kaptam egy négy…..
Eyject 2019.11.19 18:15:43
@Josagos: Lelkesitő olvasni a jó eredményt, sok sikert a teljes felépüléshez! Még tudom ajánlani Shawn Baker MD csatornáját is, főleg úgy hogy többen akik T1D-től szenvednek az inzulinjuk 90%+ át le tudták faragni egyszerű változtatásokkal. Kérdezzünk, figyeljünk és rendithetetlenül keressük a bizonyitékot.
Eyject 2019.11.19 18:27:40
@ABC Jozsi: Időszakos böjtölés ha jól forditom. A cukorbetegeknél ezt megfigyelés alatt biztonságos végezni.
Jason Fung az úttörő ebben a témában (intermittent fasting), rengeteg variációja van. A fő szempont az lenne hogy a testünk 2 féle metabolikus módban legyen eltérő arányban, feldolgozás (étkezés és tápanyag jelenlét, ez a rövidebb) és a böjt (pl amikor alszunk akkor nem eszünk kb 8 órán át és ez lehet napi 16 óra amikor nem étkezünk, vizet/kávét lehet inni nagyjából de a hormonjainkra kihatnak az exobiotikus anyagok mint a kávé vagy tea). Erre jó példa az is ha kényszerből kevesebbet alszunk több kilót fel tudunk szedni csak amiatt hogy a hormonjaink nem a megszokott módnjukban működnek.
A legegyszerűbb ha napi két fő étkezést tartunk meg a 3-ból. Ahogy kényelmesebb reggeli ebéd, ebéd vacsora. Minnél kissebb az "ablak" kb 6-8 óra annál jobb. De van variáció ahol naponta egyszer étkezünk teltségig. Érdemes utánna olvasni, főleg ha egészséges az ember bármikor kipróbálhatja és hosszú éveket adhat az egészséges fiatalságához. Sokszor azzal érvelnek hogy senki nem akar úgy élni hogy a rokkant 70 évéhez ad +10-et. Ez helytelen gondolkodás. Legtöbbször az ember megelőzheti a komoly betegségeket vagy azok elsúlyosbodását. 50 évesen nagyon jó két lábon járni és nem attól rettegni hogy az egyiket levágják.
Eyject 2019.11.22 23:19:02
@Josagos: Mit jelent az hogy erősebb verziója, mihez képest? Hogy tudod látni a béta sejtjeid javulását? Ezekre tényleg kiváncsi vagyok, picit szkeptikus de feltétlenül kiváncsi.
Ha naponta legalább egy étkezés van akkor nem lenne szabad éhesnek lenni egyáltalán (megfelelő étel ami tápanyagdús, tehát nem szénhidrát, beleértve a zöldségeket és gyümölcsöket).
Bár már korábban kifejtettük, hogy a házasságok számának csökkenése nem probléma, mert semmi nem bizonyítja, hogy a házasság boldogabbá teszi az egyént és stabilabbá a társadalmat, sokan mégis lamentálnak azon, hogy egyre kevesebb ember áll oltár vagy anyakönyvvezető elé.Nem értik, mi a baj. Túl sok…..
2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom…..
Eyject 2019.10.30 09:25:37
@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Örülök hogy kielégitetted az internetes sorozat kommentelő vágyaid. Látható hogy nem egyszer, kétszer vagy ötször kommenteltél. A variáció hiányzik és valószinűleg a 0-ás véralkohol is ezért elég unalmas olvasni, mocskos és értelmetlen. Lehet ezért vagy annyira dühös?
A racionalitás nem az irracionalitás ellenszere és teljesen hasztalan azzal szemben.
De másokért itt a példád. "Kurvára nem olvastam el a faszságaidat az első mondat után." "kurvára nem fogom elolvasni."
Kivánom a gyógyulást ami nem valószinű még rövid távon sem, de gondolom legalább az hogy a békét találd meg magadban hasznosabb.
A béke nem egy végcél, hanem alapvető az emberben, ha az nincs meg, még a reggelidet se tudod élvezn nemhogy az életed egészét.