Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verfarkas

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én már nem muzsikálok, csak egy jelet adok a gépnek, Ő mutassa meg helyettem, hogyan mozdul bennem a lélek.” (Quimby: Halleluja)   Szilánkokat villantanék föl a BalatonSound gépfesztiválból, már ha sikerül elegendőt összeszednem, mielőtt még belefulladok a mindent beborító, exponenciálisan…..
"Szóval... az eset régi, tizenkettedikes voltam, sovány és szép, és sokkal kevésbé tudtam lekoptatni a férfiakat, mint most. Az egyik jó barátommal csatlakozásra vártunk a déliben, volt még háromnegyed óránk, gondoltuk, megiszunk addig egy kávét valahol, mert nagyon ránk…..
verfarkas Melltartó Stop! 2008.07.17 21:57:00
Elég volt!Részemről utálom! Szívből! Nyom, birizgál, dörzsöl..csíp, rúg, harap, fáj...egyszóval sokszor kényelmetlen. S persze valamelyik része mindig kilóg (főleg nyáron) a ruha alól. Örök szenvedés a melltartópánt ízléses elfedése/takarása/átverése. A szilikonpánt…..
 Ez is megvolt, de minek!Najó igen, szeretem a fesztiválokat, és nem, nem szeretem a lakossági trance-t. Csalódás volt bezony. Kigyúrt Bélák és Szilikon Marikák tanácskozása a Sziget fesztivál pocskondiázása kapcsán, mert ott "sok a köcsög"....ha nem voltál szépen…..