Regisztráció Blogot indítok
Adatok
richelieu

14 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Richelieu mindig bőséges körítést ad a sztorijaihoz, nincs ez most sem másként. Tulajdonképpen ezúttal is mindenki életben maradt, a lényeg talán leginkább az, hogy nem csak nagy, fekete, lesötétített autókban ülnek közlekedésre és úgy általában közösségi létre…..
autózz! Sörsátor - off topic 2009.07.24 09:48:00
Az történt, hogy az oda járó tömeg teljesen lepusztította a kocsmánkat, ezért azt a blog.hu szakértő gárdájának renoválnia kell és mivel erősen felújításra szorul szeretett vendéglátóipari egységünk, ezért ez eltarthat egy ideig. De nyár van, dög meleg, miért is…..
B-oldal Ganxsta Zolee a Neo FM-en 2009.11.19 11:37:00
Megvolt az első reggeli adás a Sláger helyén, a 100.8-on sugárzó Neo FM-en és a Danubius 103.3-as frekvenciáját elnyert Class FM-en. Politikáról egyelőre szó sem volt, érezni lehetett, hogy más rádiót hallgat az ember. Én azért kapcsoltam be reggel mindkét adót, mert meg mertem…..
rek-láma Ami megnyugtat 2009.09.03 12:24:23
 Kissé hosszúra nyúlt alkotói szabadságomat követően (elmerültem a közélet izgalmas de végtelenül egysíkú bugyraiban egy másik blogon) újra itten vagyok, és visszatérésem mi sem tehetné kellemesebbé, mint az a legújabb Head and Shoulders reklám, mely alapján újra kell…..
Richelieu magához képest nem is írt most olyan nagyon sokat, másokhoz képest azért mindenképpen. Visszatérő probléma a kétsávos körforgalmak használata, valahogy Magyarországon ez sokaknak még mindig nem meg. Alulírott hazai autós azzal a tiszteletteljes tiszteletteljes kéréssel…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Akik rendszeresen olvassák a blogot, egészen biztosan találkoztak már Richelieu nevével és azt is tudják, hogy ha ő ír, akkor sokat. Ezúttal egy idióta után eredt, hogy kérdezzen tőle ezt-azt, de végül feladta az üldözősdit, mielőtt nagyobb baj lett volna belőle. A történet…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
autózz! autózz!kocsma - off topic 2008.10.19 23:27:00
[UPDATE: 2009. 07. 24.]A kocsma renoválás idejére bezár, a felújítás befejeztéig várunk mindenkit a sörsátorban!Jó kis társaság alakult ki itt a blogon, aminek kifejezetten örülünk, ám ezzel együtt sokszor az egyes témák elkanyarodnak nem pont oda illő témába. Létrehoztuk…..
Alábbi két történetünk ezúttal praktikus tanácsokkal szolgál a közlekedésben megfáradt idegrendszerű autósoknak. Richelieu írja le tapasztalatait némi "beletörődéssel" fűszerezve. Ti mit gondoltok, érdemes egy kicsit elhatárolóda közlekedeni, vagy ne hagyjuk annyiban…..
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
Gáborhoz hasonló halálközeli élménye bárkinek lehet egy magyarországi autópályán, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedők egy része még mindig úgy hiszi, halhatatlan testet kapott és terminátor módjára közlekedik. Január 27-én, kedden reggel 9 körül mentem…..
richelieu 2009.02.03 10:30:13
Sziasztok!

Néhány gondolatot hadd fűzzek hozzá.

1.
a posztíró halálközeli élményként élte meg a dolgot, ne vitassuk el, hogy megijedt, és a fehér-szürke-whatever színű autó vezetője szedhetne magne B6-ot.

DE!

2.
ha 200 méterre volt ember, és jött mint állat, akkor posztíró nem várhatott annyit, mert el is ment volne mellette.
Szerintem az történt, hogy benézett a bal tükörbe, látta, hogy jön, de akkor még 25,2 Km-re volt, majd mikor megint benézett, az eltelt idő és a sebesség helyes saccolását követően megállapította, hogy mehet. Ennek a tökéletes szemmértéknek ellent mond a kocsi színének megállapítása közben tett hiba.

3.
Ha a kamion fékezett, és emelkedőn mentek például, akkor nem lehetett a fehér-szürke-whatever autó beszorulva, csak akkor, ha sofőr a kamionokkal megegyező sebességgel haladt, mert egy man nem gyorsul veszettül emelkedőn.... Ergo:-----

MINDAZONÁLTAL nem elvitatható, hogy egyik sofőr túlzott magnézium-bevitel előtt,a másik utána volt az események pillanatában, sőt, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a szürke-fehér-whatever színű gépjármű vezetője gyógyszertárba ment éppen, a Posztoló pedig valójában egy magnézium tabletta tesztalany, aki épp munkából hazafelé tartott.

Összefoglalva:
- én vagyok a király
- ha nem, akkor majd leszek
- ha nem is leszek, akkor majd ezt újra gondolom
- nem
- igen
- rekettyés

Szé napot Nektek!!

Bélbolyhos jó napot!Azt hiszem itt az idő elfogadnom, hogy nem vagyok se fiatal, se modern. Én bizony csak úgy, mondhatni nur so alapon eszem néha dolgokat, és ebbéli szándékomról nem értesítem előre sem a bélflórámat, sem az ott tüsténkedő bolyhokat, de legkevésbé a…..
autózz! Kalandok a város peremén 2008.12.03 08:08:00
Richelieu jó szokását tartva újabb szösszenettel -vagyis mindjárt kettővel- ajándékozza meg a lelkes olvasókat és kommentelőket. A végkövetkeztetés pedig, hogy a legjobb ha a mező közepén közlekedünk gyalogosan, de ez manapság nem tűnik túlságosan reális…..
Jó napokat ismét!Érdekes témát szeretnék feszegetni ma. Nyilván mindenkiben ott feszeng évek óta egy gondolat, amely magányos vasárnap délutánokon újra és újra előtör belőlünk, a buszon állva is ezen morfondírozunk, miközben a mellettünk álló SUV-ben a dvd lejátszón menő…..
Már kezdtük azt hinni, hogy jól bejáratott udvari krónikásunk, Richelieu mindent kiírt már magából amit lehetett és világgá ment élményeket gyűjteni, hogy aztán tíz év múlva mesélje el mindazt, ami történt vele idő közben. De nem, itt van köztünk és ma is autóval ment…..
Jó napot kívánok Mindenkinek!Remélem mindenki jól van, és nyitott egy újabb szépségre, egy gyöngyszem megismerésére reklámaink világából.....Na akkor ennyit a jófejségről, így a hétvége hullámai között. Ismét ujjbegyet kell ragandom, mert nem tűrhetem. Az utóbbi időben…..
Gyakorlatilag amint megszületett az autózz!kocsma - off topic, amellett, hogy nem lettek teleszemetelve a posztok, azonnal jött tőletek az ötlet, hogy ha már itt kocsmázunk, akkor ugyan üljünk már be valahová egy este személyesen is megismerni egymást, aki pedig ott volt júliusban…..
Először is, akik némileg már ismernek, azoknak leszögezném, hogy nem minden narancs színű Swift sofőrje idióta baromállat. Szegény autó nem tehet róla. Na de hogy a lényegre térjek, György összefutott egy ilyen hülyegyerekkel, akit nem túl magas intelligenciával áldott meg az…..
richelieu 2008.11.13 09:30:27
Egyrészt: photoshop!!!!!

Másrészt: várom mikor jönnek az álszent kommentek, hogy ejnye-bejyne, ez nem emberi magatartás, satöbbi. Megmondom őszinén, mikor a címet láttam, meg az első pár sort elolvastam, már kezdtem megfogalmazni azt, hogyan szólok be, hogy a posztíró mire "veri magát". De elolvastam, és arra jutottam, hogy én bizony visszaültem volna a kocsiba miután 60 Kg-os sperminátor rémülten elmegy, és addig mentem volna, mig sarokba nem szorítom, vagy el nem fogy a benzinje, és akkor kiszállok, megkérdezem, hogy miért is akar idejekorán elbúcsúzni a veséjétől és egyik ujjától mondjuk, mert azért az anyatermészet ezen szerveinket nem véletlenül tette oda.

Gyakran találkozom szarháziakkal, akik versenyeznek az utakon, én olyankor bizony -ha nincs forgalom- megyek utána, majd mikor pirosnál megáll, és átnéz, olyankor veszettül elkezdek ásítozni, nyújtózkodni, és úgy tenni, mintha észre sem vettem volna, hogy ő van. Na ekkor szakad el náluk a cérna, gyakorlatilag annyira meglepődnek, hogy lefagynak.

Volt szerencsém már 2 versenyző, agyonpimpelt honda és astra mögött menni a 11-esen éjjel, majd mikor észrevettek, az egyik elengedett, én meg elléptem.
Egy hét múlva találkoztam az egyikkel, ahogy meglátott, egyből félreugrott... :-)

Na mindegy, hosszú a komment.
Túrós csusza 12 személyre:
végy egy hatalmas tehenet;
fejd meg
köpülj vajat
add el a vajat
vegyél rajta túró rudit
szopogasd le róla a csokit

..ja, ez nem az az oldal..

:-))
richelieu 2008.11.13 10:08:57
A fontos emberek sosem érnek rá. Úgy tűnik Zoli olyasvalakivel találkozott aki csak szeretne az lenni, mert egy másodperc késést sem engedhet meg magának. Szerintem kellene egy szégyenfalat is csinálni az autózz! Blogon. A mellékelt képen látható GZN-944 nagyon siethetett ma…..
Lehet, hogy NorbArt sztorijával bővül a sztereotíp körbe tartozó Suzukik színskálája? Mindenesetre párjának és neki ezúttal egy fehér példánnyal gyűlt meg a baja és alapjáraton 90/60-as vérnyomása is jócskán az egészséges határérték fölé kúszott egy nyugdíjas…..
Van nekem is ismerősöm, aki keveredett már pisztollyal fenyegetős helyzetbe, ott még egy figyelmeztető lövés is eldördült. Gyula külső szemlélőként nézett végig egy hasonlót, ami közben majdnem őt is lelökték az útról. Jó kérdés, hogy egyáltalán mit keres fegyver egy…..