Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál Hop

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a posztban bemutatom milyen söröket próbáltam ki eddig tt Bajorországban. Az egyik hibám az volt amikor utaztam ki Németországba volt egy olyan gondolatom, hogy: Ohh hát a németek szeretik a sört, hát viszek ki nekik kóstolás céljából pár magyar sört.Nagy hiba volt. Egyrészt nem részesült…..
Sziasztok! Arról a tényről, hogy Will Smith behúzott Chris Rocknak nem tudok nem tudni, a csapból is ez folyik. Viszont egyetlen Oscar díjast sem tudnék most megnevezni. Nyilván ez utóbbihoz az is kell, hogy különösen nem is érdekel, de ez ugyanúgy igaz részemről Will Smithre is , a többi már a…..
A tavalyi év nagy meglepetése volt a hazai Gestamen kézifegyverek bemutatása. A kutatás-fejlesztést végző csongrádi cégnél nemrégen első kézből kaphattam új információkat a különböző kategóriájú típusokról. A sorozatgyártással és rendszeresítéssel kapcsolatban nagyon sok még a kérdés, amire csak a…..
Pál Hop 2022.03.25 12:02:34
Minden napra egy film Cowboy Bepop 2022.01.01 14:00:00
Űrkalandos, fejvadászos, régi kapcsolatokkal szembenéző. Spike Spiegel és Jet Black jó barátok, aki együtt fejvadászokként keresik a kenyérre valót. Mindkét férfinak megvan a maga baja: Jet egykor rendőr volt, akit bemártottak és börtönbe küldtek. Elvesztette a becsületét, de ami jobban fájt: a…..
Szubjektív sörlista, rövid kommentárral: Bronzérem: Soproni Porter Ez egy szomorú bronz, ugyanis a Soproni Portert kinyírta a Heineken Hungária. Valamikor május tájékán még betáraztam pár dobozzal, ezek mostanában járnak le, így az utóbbi évtized legjobb magyar nagyüzemi söre sajnos már csak emlék…..
Albert herceg, Viktória királynő férje, éppen 160 évvel ezelőtt hunyt el, máig tisztázatlan okokból. A királynő, legnagyobb fiát, Bertie-t okolta a halálesetért, mert Bertie és az apja egy hosszú sétát tettek 1861. november 25-én a szakadó esőben. Ennek oka az volt, hogy Bertie egy őszi…..
Az előző részben Léon Degrelle politikai pályafutásáról volt szó. Ebben a részben bemutatom, hogy a rexista vezér hogyan lett a Vallon Légió közlegényéből a Wallonien-SS Standartenführere, majd jól menő építkezési vállalkozó Spanyolországban.  A Barbarossa hadművelet után Degrelle engedélyt kért…..
Pál Hop 2021.11.29 11:58:56
Alapvetően minden sör jó célra készül, hiszen oltják a szomjunkat és ellazítanak. Egyházi piák című sorozat első részéből az is kiderült, hogy még az ördög ellen is hasznos lehet kedvenc habos italunk. Most viszont lerombolt templomok (vagy éppen iskolák) helyreállításához is hozzájárulhatunk…..
Pál Hop 2021.06.23 11:22:05
@evilwolf: True
Nem is fogom ezt a sört venni...
9 év... 9 hosszú évet váratott magára a #TheOffspring legújabb lemeze, s noha elvárásaink a plafonon voltak, a #LetTheBadTimesRoll még így sem vallott szégyent. Jó, #Jam egyik kedvenc bandájáról van szó, hát hogy lehetne így rosszat mondani róluk, nem igaz?..
Klipes nóta lett a The Hate Is Realből, igaz, félhivatalos formában. Vagy mégsem? A Body Count még korábban indított egy pályázatot, melyben a nevezett nótát kellett megfilmesítenie az arra vállalkozóknak, ennek a nyertese pedig a huszonöt éves Seby Martinez lett, aki egy jópofa, filmbábukkal…..
Pál Hop 2021.03.26 07:09:00
Olvasónk egy nagyvárosi drogériában dolgozik biztonsági őrként, az utóbbi hetek pedig rendesen próbára tették az ő idegeit is. Amióta 9 és 12 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak náluk, ebben az időszakban a bejárat előtt balhézó 65 alattiak között kell rendet tennie, de a többi időpontban is…..
Pál Hop 2020.04.09 06:59:07
@Tamás Rátkay:
Hat ezek alapjan de.
A Xiaomi Enchen BlackStone vagy nagy átverés, vagy az évszázad üzlete. Utána jártunk!   Bevezető Magam is Xiaomi borotvát használok, igaz, nem a cikkben szereplőt, hanem egy drágábbat. Nagyon szeretem, azt gondolom, hogy jó vétel volt, ugyanakkor a hozzá megvásárolható pótfej a késekkel többe…..