Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsi főz

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panzej blogja Ma! 2011.06.16 22:40:00
Bréking: Fiunk István ma, a koradélutáni órákban megszületett. 3780 gramm, 59 cm. A baba, úgy tűnik, egyelőre jól érzi magát a Föld nevű bolygón, a mama pedig "a világ legboldogabb nője". Hosszú séta után, indítással, bő 2 óra alatt lett meg a gyerkőc, a…..
Zsuzsi főz 2011.06.18 12:58:28
Ezúttal egy egyszerű ünnepi fogásról írok, minimális időigénye van. Néha vannak szerencsés időzítések, mint most legutóbb húsvétkor, amikor a húgom eljött hozzánk ebédelni. Ha már jött, megbíztam, hozzon a Józsitól alapanyagot. Méghozzá pálcikás borjúkarajt. Hát…..
retro gastro Ételdoboz 2010.11.19 06:20:00
A fém ételdoboz a ’70-es ’80-as évek kirándulásainak elválaszthatatlan tartozéka volt, de valójában már az ötvenes évek derekán megjelent kereskedelmi forgalomban. Az ételdoboz sikere funkcionalitásából adódott: éppen megfelelt a célnak, szendvicset, paradicsomot,…..
àlabeck Egy hozzászóláshoz 2010.07.16 10:42:00
Azért itt válaszolok kedves – ezek szerint sajnos csak volt – olvasóm megjegyzésére, mert az írásom kissé hosszúra sikerült. Idézem az ő sorait: Hogy a jó égbe, de most komolyan, tud valaki, akit szeretek olvasni, leírni egy olyan szót, hogy „fokhagymapor”?…..
Az elmúlt hétvégén sűrű programom volt, különösen szombaton. A piacra is csak vasárnap reggel jutottam ki. Zöldség-gyümölcs tekintetében továbbra is elég jó a felhozatal, bár a nem teljesen hétköznapi dolgok továbbra is ritkán fordulnak elő. Kissé hazardírozva…..
A minap betöltötte a harmadik évét. Ki gondolta volna, hogy ezt megéri? Én nem.Azt már elmeséltem, hogy a gyerekeim biztatására, azért kezdtem el írni, hogy könnyen megtalálják benne, amit éppen akarnak. És miért folytattam és irkálok még ma is? Mert nekem is jó megtalálni…..