Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KBSara

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani ingatlanpiacon 30 millió Ft-ért sem kis kihívás élhető, gyufásdoboznál nagyobb méretű lakást találni, főleg Budapesten. Mi összegyűjtöttük a kínálatból a kedvenceinket, amelyek azonnal költözhetők vagy viszonylag kis ráfordítással kicsinosíthatók. Lássuk a legjobb 30 millió alatti…..
Nem kell mesterszakácsnak lenned ahhoz, hogy ínyencségeket alkoss, hiszen már néhány saját termesztésű fűszernövény is új megvilágításba helyezi az unalmas sült csirkét és az egyszerű salátákat. Kövesd tippjeinket és meglátod, milyen könnyen lehet saját fűszerkerted, akár a balkonon vagy a…..
Az elmúlt hetekben jelentősen növekedett a családi házak iránti igény, az árak pedig sok helyen csökkentek. Mai cikkünkben Budapest agglomerációjában kerestünk 50 millióért minimum 3 szobás házakat. Lesznek a listában felújított családi házak és pár éve épült otthonok is különböző stílusokban, de…..
Magyarország ingatlanpiaca is tele van fantasztikus házakkal, amik minden elképzelhető igényt kielégítenek és vagyonokat érnek. Összegyűjtöttük a héten a kedvenceinket, egytől-egyig mind gyönyörű és a maga nemében különleges. Ultramodern családi ház saját focipályával a 11. kerületben További…..
A válságban is viszonylag stabil maradt a komoly érdeklődők aránya az új építésű társasházak esetében. A használtakat keresőké viszont harmadával csökkent -  derül ki az ujotthon.hu és a koltozzbe.hu portálok összegzéséből, amit az elmúlt időszak változásai alapján készítettek. Az új építésű…..
Heti cikkünkben olyan lakásokat kerestünk, amik kis alapterületük ellenére jó elosztással és alaprajzzal rendelkeznek. A keresést 50 m² alatti ingatlanokra korlátoztuk és olyanokat választottunk, amikhez kisebb vagy nagyobb terasz is jár, kis alapterületű lakás esetén ez kifejezetten javítja az…..
Az új építésű lakások piacán az egyik legégetőbb kérdés az elmúlt években az volt, hogy olyan projektet és kivitelezőt találjunk, aki nagy biztonsággal fogja befejezni az építkezést, olyan minőségben, ami elvárható. A gomba módra szaporodó új építésű tömbök között nehéz eligazodni, ezért most…..
Aki Budapesten exkluzív helyen szeretne élni, annak a Budai-hegyekben található ingatlanok mellett a Dunára néző lakások jöhetnek biztosan számításba. Ezeknek a száma azonban erősen korlátozott, főleg az újépítésű lakások esetében van egy limit. Jelenleg viszont van még a fővárosban épülőben néhány…..
Néha jól esik otthagyni a nagyvárosi nyüzsgést és elutazni akár az ország egy-egy eldugott csücskébe, élvezni a jó levegőt és a csendet. Aki minden nap a város zaját hallgatja és a zsúfolt belvárost járja, annak kifejezetten jól eshet egy hely, ahova el lehet vonulni, ahol nem csörög a telefon és…..
A jelenlegi ingatlanpiaci helyzet mellett ha 20 millió Forintot tudunk lakásvásárlásra költeni, akkor elszántan és alaposan kell átfésülnünk a hirdetéseket.  Mi végigböngésztük az aktuális hirdetéseket és összegyűjtöttük, hogy milyen ingatlanokat lehet kapni a fővárosban és vidéken, ha maximum 20…..
A nagyvárosi lakások sokkal jobban élvezhetők, ha társul hozzájuk egy terasz. Jó idő esetén (és mérettől függően) nagyobbá teszik az otthonunkat, hiszen használhatjuk a nappali vagy az étkező meghosszabbításaként, de akkor mini konyhakertet is kialakíthatunk.  Legfrissebb válogatásunkban olyan…..
Habár az ingatlanárak az egekben vannak mostanában, még mindig találni jó ár-érték arányú ingatlant, ha jó helyen keresgélünk. Válogatásunkban 30 millió Ft alatti új építésű lakásokat mutatunk Budapesten. Jól kihasználható minilakás - Budai Walzer Lakópark A Budai Walzer Budapest egyik…..
Budapest egyik legérdekesebb lakópark projektje kínál különleges lehetőséget a lakáskeresők számára, ugyanis 2019. november 15–16. között nyílt napot tartanak a Metrodom Panoráma lakóparkban. Ezen a két napon 10 és 17 óra között bárki megtekintheti és bejárhatja az elsőként elkészült ’A’ épülettömb…..
A jelenleg hatályban lévő szabályozás szerint 2019. december 31. fontos dátum a lakásvásárlók számára, eddig van érvényben ugyanis az 5%-os áfa. Mivel valószínűleg az építtetők árrésébe ekkora változás nem fér bele, ezért várható, hogy a 27%-os áfa visszavezetése komoly áremelkedést fog…..