Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szálka

6 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még friss, még meleg (legalábbis most találtuk a YouTube-on) a PlaySation 4 lenti reklámja, amiben Lou Reed jól ismert dalát, a Perfect Dayt énekli el két játékos némi hentelés és autóverseny közben. Elég vicces. És már csak egy hónap. ..
Szálka 2013.10.16 16:31:39
@Komojtalan: A szöveg miatt ül a zene, azért jön be mindenkinek. Alapból romantikus, de "perfect day, I'm glad I've spent it with you" teljesen illik egy multival teli napra a legjobb haveroddal.
Szálka 2013.10.17 13:03:55
@Komojtalan: Nem tudom, nekem a zene sosem játszott ennyire fontos szerepet az életemben. De itt abszolút a humor forrása a zeneválasztás és a lassúság. Ha mindent ilyen komolyan vesz az ember sosem fog élvezni semmit.
Az E3 egyik nagy bejelentése volt a Mirror's Edge 2, ami ki tudja, mikor készül el, de a teaser elég volt ahhoz, hogy felspannolja az első játék rajongóit. Közülük néhányan elkészítették a lenti videót, amennyire lehet, élőben felvéve a Mirror's Edge elejét. A parkour (az…..
Acsarkodók rontják a magyar korrupció nemzetközi díjakkal elismert színvonalát: rombolják a hírnevét, feljelentésekkel gátolják az üzletmenetet, és persze oda akarnak pisilni, ahova nem lehet. Mong Attila lapszemléje. Miközben a magyar korrupció csodájára jár a világ,…..
Szálka 2013.07.15 15:19:56
@röf: Gyurcsányt hányszor kell emlegetni bármiféle Fidesz kritika kapcsán, nehogy elfelejtsük? Egy Mutyivédelmet sem olvastam anélkül, hogy a pojáca Gyurcsány ne fel ne merült volna valami elképesztően hibás "más is lopott" logikai kapoccsal.
hacsaknem Ki a (nem) magyar? 2013.06.30 11:18:46
Olvasom, hogy Sorbán Attila Örs, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnöke "Turista vagyok, nem magyar" feliratú pólót ajándékozott Bajnai Gordonnak Kolozsváron. A volt magyar miniszterelnök értelmiségiekkel, vállalkozókkal, a romániai magyarok parlamenti képviseletét…..
Szálka 2013.06.30 21:03:02
@fermion: Jövök-megyek a világban, most épp MO-n melózok és jobban érzem magam, mint Londonban éreztem, pedig ott is reklámoztam meg itt is. Még egy kiruccanás érik valahova, de épp azért, mert sokat dolgozom külföldön, nem szeretném feladni a magyar identitásomat. Nem menekülni akarok, hanem "kalandozni" :D. De liberális idegenszeretőként kezdek kiesni a "magyar" hivatalos definícióból és úgy érzem nem érdekel minket eléggé, hogy visszavegyük.
Szálka 2013.06.30 21:12:17
@♔batyu♔: Nézd, biztos vagyok benne, hogy sok böszme barom van, aki leorbánbérencezi azokat, akik nem értenek vele egyet. Nem vagyok Fideszes és ateista vagyok. Ezért természetesen sokan lekommunistáznak, lelibsiznek, lezsidóbérenceznek. Ez sajnos része a közéleti stílusnak. Borzasztó, de ez van. Engem nem az zavar, ha valaminek hívnak. Engem az zavar, ha megpróbálnak kirekeszteni, elvenni tőlem valamit, ha nem értek egyet: a magyarságomat. Tudom, nem kell komolyan venni, de sokkal jobban nyomaszt, mint amikor lekomcsiznak-libsiznek-zsidóznak-idegenszívűznek-földmagjábóltámadógyíkembereznek. Véget vet mindenféle további kommunikáció lehetőségének. Annyira kitoltuk a határokat, hogy van, ahol ha rovásírásos táblák ellen tiltakozom, szúrós szemmel néznek rám. Nem akarom, hogy az "igaz magyar" deifiníciója, ennyire elmenjen az extrémbe. Nem előremutató.
A világ legdrágább hamburgere még nem kapható, mert várhatóan a jövő hónapban rántják le a leplet róla Londonban. Azért övezi ekkora felhajtás ezt az egyébként relatíve egyszerű ételt, mert az, ahogy egy holland tudós létrehozta, örökre megváltoztathatja a hamburgerről…..
IDDQD Neked ez nem jár 2012.09.15 09:09:07
A régi rossz vicc szerint a pszichiáter az az ember, aki a sztriptízbárban nem a műsort, hanem a közönséget figyeli. Hogy a gémerszájtokon nem a híreket, hanem a kommentelőket figyelő látogató micsoda, azt nem tudom, de időnként ez a vidék fentről pusztítandó vasútnak és…..
Biztos sok fiatalnak megfordult már a fejében, hogy vajon mit művelnének a nagyszülei, ha mondjuk elvinnék őket egy Skrillex-buliba (vagy tetszőlegesen akármilyen fiatalos zenei koncertre). A Fine Bros Productions most ezt megtette helyettünk és idős embereket ültetett a képernyő…..
Amikor munkatáborról hallunk, mindenkinek a náci haláltáborok ill. a Gulag jut az eszébe. A munkatáborok Kínában a mai napig léteznek. Az első táborokat Mao elnök idején kezdték el felépíteni az ötvenes évek elején az ellenforradalmárok megbüntetésére. Egyes becslések…..
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Szálka 2012.06.26 10:55:49
@bastian: Nem úgy volt, hogy munkanélküliek? Szerintem arra a pár emberre, aki még dolgozik (még ha csak excel klikkelget, leveleket továbbít és meetingen szerencsétlenkedik is) azért még szükség van. Tudok, dolgokat vesznek, azokat mások eladják, abból nekik is pénzük lesz, abból vesznek dolgokat stb... mindenkire szükség van így, tök jó! Nem hiszem, hogy pont ők a legnagyobb probléma.
IDDQD Van aki szuperforrón szereti 2012.06.07 10:32:25
A napokban mind a két nagy amerikai képregénykiadó, a DC és a Marvel is coming outoltatta egy-egy szuperhősét a tolerancia jegyében. Ami tök jó dolog, bár enyhe csalódást okozott, hogy nem voltak elég tökösek valami ismertebb, népszerű hőst választani erre. Bezzeg a Lego…..
IDDQD Régen minden jobb volt 2012.04.16 15:54:00
Ennek örömére nézzünk is meg egy friss techdemót a CryEngine 3-ból, aztán mehet tovább a szokásos eszmecsere arról, hogy bezzeg 1981-ben ZX Spectrumon. Neked melyik volt az első játék, aminek azt mondtad a grafikájára, hogy úristen úristen, ennél jobbat már nem lehet…..
Azt hiszem, most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Mass Effect 3 vége a játéktörténelem egyik legvitatottabb befejezése. Persze, nem ez volt az első lezárás, ami megosztotta a játékosokat, viszont remek alkalom arra, hogy a régebbi, sokak által rossznak mondott befejezéseket is…..
Az év egyik legszívderítőbb sztorija, hogy Tim Schafer a Kickstarteren sikeresen összeszedte az új kalandjátékához szükséges büdzsét (illetve annak sokszorosát, viccelődött is a sok pénzzel). Azért csak az egyik szívderítő sztori, mert Schafernek több követője is akadt,…..
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
Van ez a botrány, ugye (már ha ezt annak lehet nevezni), hogy a Mass Effect 3 befejezése sok rajongónak csalódást okozott. Nagy igény mutatkozott ennek kibeszélésére, ezért nyitok egy külön posztot, hogy ne más posztok alatt gyűljön a sok offtopic hozzászólás, ami esetleg még…..
Szálka 2012.03.19 16:49:53
@moli: A Citadel a mély űrben, a relérendszer középpontjában van. Arra hozták létre, hogy minden ciklus megtalálja és a galaktikus politika központjává tegye (hisz előbb-utóbb, mindenki itt köt ki). Azt nem tudják, hogy valójában a Citadel is egy óriási relé, ezen át érekznek meg a Reaperek és rögtön haza is vágnak minden potenciális ellenálló központot. Az első részben ezt sikerül elhárítani, így a reapereknek éveket kell utazniuk a galaxisok közötti térből hogy ideérjenek. Végül kiderül, hogy ezek tetejében még az egész rendszert kialakító szuperintelligencia lakhelye is. Végül is minden mögött a Citadel áll.
Már tényleg csak napok kérdése a Hummer-nyereményjáték eredményhirdetése, de előbb még egy sokkal régebbi adósságunkat törlesztjük: az 576-nyereményjáték lezárását. Ugyebár az 576 remek és ingyenes iPad-appjába sorra kerülnek fel a régi 576 Kbyte és 576 Konzol lapszámok,…..
A játékcsajrovat most kivételesen nem poligon-, hanem hús-vér alannyal jelentkezik. Ő Kayo Satoh, Japánban elképesztő népszerűségnek örvendő médiaszemélyiség és modell. Mellékesen Japán egyik legjobb Street Fighter-harcosa. Ezen a videón például a világ első számú…..
IDDQD Ein, zwei, polizei 2011.05.27 15:46:38
Emlékszünk arra, amikor az MTV valódi rocksztárokat kért meg, hogy tekerjenek egy sort a Guitar Heróval? Na, a G4TV ezt az ötletet vitte kicsit tovább, amikor egy LAPD gyilkossági osztályán bő húsz éve szolgáló nyomozót ültetett az LA Noire elé (ez ugye az a nyomozós játék,…..
IDDQD Kilukadt a ritmusjáték-lufi 2011.02.10 18:00:00
Az elmúlt időszak legdurvább casual sikerének mondható ritmusjáték-piacra kezdi szórni a földet az Activision: tegnap bejelentették, hogy nincs több Guitar Hero játék, annak ellenére, hogy az elmúlt 5 évben a sorozat bámulatos mennyiségű pénzt hozott nekik (és nem csak nekik,…..
IDDQD Így photoshopoltok ti 2011.02.09 10:00:00
Érdemes volt emlékeztetni beneteket legutóbbi nyereményjátékunk határidejére, hétvégén sok új Photoshop-alkotást küldtetek. Emlékeztetőül: a feladat egy tetszőleges játékborító kratosizálása volt, azaz a God of War főhősét, Kratost kellett valahogy ráhegeszteni egy…..
Szálka 2011.02.09 12:16:12
@Victoorius: Teljesen berúgva csináltam egy buli után. Ennyire futotta :)
Szálka 2011.02.09 12:57:12
A nap videóját már megint a Bulletstorm marketingesei hozták, és ezúttal még a múltkori Halo-paródiára is rávernek pár kört a Call of Duty kifigurázásával. Nem is akarok egy poént se lelőni belőle (boring! boring! boring!), ha bejön a cucc, irány a hivatalos oldal, ahonnan a…..