Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csibelany

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ő Emma, az én brit csodám. Elküldtem a legcukibb képeit az alvómesternek. Remélem nektek is tetszik majd és talán kiraktok egyet kettőt" - írta nekünk Laura. ..
A rászorulók többségének a jövőben már nem jár támogatás az új szemüveg árához - olvasható a szerdai Népszabadságban.A napilap szerint a látássérültek 90 százalékát érinti az új rendelet, amely szerint augusztus közepétől a hat dioptria alatti szemüveglencsékhez és…..
Csibelany 2009.08.07 21:07:48
@Pukker: akinek keves az adoja - mert mondjuk a tetu vallalkozo minimalberre jelenti be, mar ha bejelenti - az dogoljon meg, jol mondod. Imadom az ilyen hozzaszolasokat. Es ne gyere azzal, hogy akkor nem kell ott dolgozni, mert az Elmu, stb. magasrol lesz.., hogy az ember miert nem fizeti a szamlat.
Az altalad javasolt dolgot, csak akkor lehetne megvalositani ha mindenkit rendesen bejelentenenek a munkahelyen, de Magyarisztanban...
Sajnos igaz a címben szereplő mondat, jelenleg én is állást, mitöbb munkát keresek. Azért az volna igazán jó, ha nem csak keresnénk folyamatosan, hanem találnánk is. Kedves Despota! A "http://munkahelyiterror.blog.hu/2009/07/24/szexista_es_onallotlan" post után gondoltam rá,…..
Csibelany 2009.07.30 08:57:43
@Strici: Jo! Ha tuleljuk, jelentkezhetsz a haderohoz :)
Olvasónk korábban fejvadászként dolgozott, de ahogy ő írja, megundorodott ettől a világtól és sajnos az országtól is.Kedves Pályázók! Régebben személyzeti tanácsadónál dolgoztam, ezért tudom az alábbiakat. Hamar megundorodtam ettől a világtól és országtól, most már…..
Csibelany 2009.07.28 10:28:48
@igaziatommaki: 1200 Ft? Viccelsz? Az kiskutyafule! Aki mondjuk videkrol utazik Bp-re egy meghallgatasra, annak also hangon 2000 Ft, attol fugg mennyire messzirol megy. Lenne am pislogas rendesen :)))

bimbauu, ha mar egyszer belekezdtel.....nagyon kivancsi vagyok az eredmenyre!
Csibelany 2009.07.28 11:13:29
@igaziatommaki: ezen van a hangsuly "kikkel"...Te is tudod, hogy egy emberrel mar nem is lenne eleg :))
De igen jo allas, lehuznal ott egy na jo ket evet, aztan felmentenek valamiert vagy egyszeruen csak kormanyvaltas lenne, es kapnal 100 millio vegkielegitest plusz a szolgalati autot is megkapnad :) ugyhogy eleted vegeig mar csak hobbibol dolgoznal ha akarnal...

@epres négercsók: persze, ezert irtam, hogy also hangon 2000 Ft, ha pl. vki az agglomeraciobol, mondjuk Torokbalintrol vonszolja be magat
Mekkora koltsege lehet annak, ha valaki mondjuk Debrecenbol koltozne fel egy munka miatt, es feleslegesen rangatjak be parszor...
Gondolom felment a pumpa mikor a kedves holgy kozolte, hogy tevedes tortent, tenyleg mar en is csak azt tudom szajkozni, hogy Magyarisztan :)
Tegnap megmutattuk a vöröspandákat nevelgető kutyát, de mindig tudunk durvábbat. A képen látható kutya a kelet-kínai Hefei szafari parkjában, édesanyja által magára hagyott nagymacskakölyköket fogadta örökbe. A kínai állatkertekben egyébként mindennapos gyakorlat, hogy az…..
A két vöröspandát elhagyta az édesanyja, ezért az észak-kínai Taiyuan-ban található állatkert egyik kutyája vette őket magához. Június huszonötödikén a látogatók szeme előtt születtek a pandák, akiket a szülést követő pillanatban magára hagyott a kedves mama. ..
Kacor már szerepelt nálunk, akkor épp gyűrött fejjel sziesztázott, most viszont egy gyanúsan üres tányér fölött lövell felénk ártatlan pillantásokat. hello, egy újabb kép kacorkirályról, aki olyan jól nevelt, hogy késsel-villával étkezik (nem). üdv: nóri..
Csibelany 2009.07.20 09:26:00
Nem is értem, miért nyomatják annyira Emma Watsont, ha a Harry Potter-filmek egy másik fiatal főszereplője, Bonnie Wright (aki Ginny Weasley-t alakítja) legalább olyan helyes és csinos, mint Watson...8/10 ..
"Kaptam. Továbbküldöm. Szerintem van Isten. Ekkora Cukiság az ősrobbanásból soha nem lett volna" - vezette le nekünk az elméletét Hana, de a képek végignézése után hajlunk arra, hogy neki adjunk igazad.Görgessen ön is, és a két utolsó képnél vigyázzon, hogy le ne…..
Tegnap, néhány videó végignézése után arra a következtetésre jutottam, hogy Lady Gaga külseje azért lehet ilyen extrém, furcsa és időnként megbotránkoztató, mert közel sem olyan szép a mai ideálokhoz képest - bár a hangja jó -, hogy csak úgy el lehessen adni. Így aztán…..
Karl Lagerfeld nem kedveli Audrey Tautou-t: sem a Chanel No5-höz készült reklám, sem pedig a Coco Chanel életéről készült film nem nyerte el a tetszését - sőt, Lagerfeld azt is kijelentette, hogy Penelope Cruz sokkal jobb választás lett volna a cég részéről. Lagerfeld állítólag…..
Rég voltak annyira kettős, ellentmondásos érzeseim egy kollekcióval kapcsolatban, mint Elie Saab couture ruháit látva. A libanoni származású tervező ugyanis egy merész húzással csak és kizárólag fehérbe öltöztette a modelljeit. Igaz, hogy a fehérben "minden szín benne…..
A Cukiság bartája, nix küldte nekünk a lenti szomorú levelet. "Ő itt a néhai Mesi cica, akiről sajnos nem készülhetett sok fotó, mert túl hamar távozott az életünkből (áttévedt a szomszéd kertbe, ahol a két kutya nem volt olyan barátságos vele mint a saját vizslánk,…..
Tökéletes színharmónia és elegancia, egy különleges kiegészítővel feldobva. Tanítani kellene...10/10 ..
Csibelany 2009.06.25 17:56:03
@mici˙: ki kell abranditsalak sajna, pl. nezd meg a nemet "arisztokratak" egy reszet, ugy neznek ki, mint a kiszuperalt ven kurvak. Bocsnat mast nem tudok irni, mert tenyleg olyan ocsmanyul neznek ki...agyonbotoxozva, izlestelenul ribancnak oltozve. Igen ijeszto. Mashol lehet ilyen borzalmas nepek.

A hercegno tenyleg nagyon elegans, olyan emberi, ez volt az elso gondolatom...nem egy kiszuperalt sztarocska, hanem egy csinos NO.
Nyávogás helyett jó lesz ez is, aki ilyen cukorfalat, az tőlünk akár mekeghetne is. ..
Csibelany 2009.06.19 12:23:35
@kovacsbalint: az is lehet, hogy talalt torpe, akit karantenba raktak, hogy ha esetleg beteg volna, a tobbi macsekot nem fertozze meg, de meg ezer es egy oka lehet
"Hosszabb idő után új ágyneműt húztam, Süti és Frenki azonnal letesztelte. Átment" - írta nekünk Mimi...
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
Csibelany 2009.06.24 09:57:54
@Pityu454: soha nem voltam meg ott, nem is tudtam, hogy oda is lehetne menni. Igen, azert a MOL-t nem lehet figyelmen kivul hagyni. Barcsak Erden is lenne valami hasonlo nagy ceg, de mar helye sem lenne sajna...
Csibelany 2009.06.24 10:04:25
@ALICE: Ne orjitsetek meg, csak siman besetalok a battai sztk-ba es minden gond es problema nelkul mehetek oda rendelesre??? vagy privat jartok vagy hogy van ez?
Tudom, megint a kulfold, de pl az osztrakoknal elojegyzes van, es nem harom honap a varakozasi ido, hanem tobb..de tudom Mo-on ez meg uj, hogy nem minden azonnal van.
Fura amit irsz, en 3 eves korom ota ugyanahhoz a fogdokihoz jarok, sosem volt gond, hogy nem hozza tartozom (nem privatolunk, meg semmi ilyesmi), de ugy latszik akkor ez orvosfuggo.
Csibelany 2009.06.24 10:11:02
@Pityu454: akkor egy kalappal a penteki szobelihez! :)))
@ALICE: hat valahogy en is igy vagyok, hogy szeretem Erdet, de altalaban valamiert mindig meguta a guta..:)
Csibelany 2009.06.23 13:03:15
@Tofika: en is pont erre gondoltam, hogy tok gonosznak nez ki.
Persze nagyon edes, olyan mintha dorombolna :))))
Minden cukiságolvasó nagy szerencséjére Viki el van látva cicákkal és történetekkel. Piszke és Csíkos után most bemutatkozik Szöszi, a kíméletlen kislánytól elorzott cica cukinaplója: "Tehát Csíkos, a „mutatványos”, már a mi macskánk volt. Szöszi ennek az…..
A Cukiság legmenőbb képszerkesztői közül az egyik, Bálint családjában esett a fenti macskaalom. Íme a beszámoló: "Anyamacsek és a lánya együtt szült. Az anyamacsek nincs a képeken, szégyenlős nagyon, a kicsinyei már elkerültek a háztól. De a lánya csöppségeit néha…..
Csibelany 2009.05.23 11:09:37
Május 22-23-24-én a kutyák lehetőséget kapnak arra, hogy gazdájukkal együtt egy teljes hétvégén keresztül végigjárják a Mammutot, és együtt vásároljanak az üzletekben. A Mammut a II. kerületi Önkormányzat kutyatartást szabályozó rendeletével összhangban engedi be az…..
  "Íme Ottó herceg, teljes nevén Otto von Pittinger és Kami Katze. Ottó egy sörmárkáról kapta a nevét, mivel nem veti meg eme nedűt - ahogyan a körtés sütit, a csokoládét, a tollpihét (igen, igen), a mogyorót, a mazsolát, az avokádót és a fürdővizet…..