Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jervis

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
Jervis 2009.07.05 21:13:02
@AkarkiJ: ha most nem lennék diszkrét megkérdezhetném, hogy a papbácsik kislányokat vagy kisfiúkat részesítették előnyben.. és akkor megint ott a labda

egyébként meg csak a sok "bunkó magyar"ozóknak szerettem volna jelezni, hogy "európai" produkcióhoz lesz "európai" közönség - bunkó produkcióhoz meg bunkó közönség (és reakció)

érdemes ezen elgondolkozni
Jervis 2009.07.05 21:29:19
@AkarkiJ: @avus: nem vagyok érdekelt egyik csoportban sem (meleg, vallásos), csak kívülről azt látom, hogy ez a felvonulás erősen kontraproduktív (már ha a melegek elfogadtatása a cél és nem más)

a másik elméleti topikhoz meg: ha a meleg pároknak joguk van gyereket vállalni, a kérdés: az adoptált gyereknek is joga van hetero családban felnevelkedni? ő is választhat?
Két ajánlat közül az olcsóbb, az áfa nélkül több mint 20 milliárd forintos ajánlat nyerte a Margit híd rekonstrukciójának tenderét - állítja az MTI meg nem nevezett városházi forrásokra hivatkozva. A főváros eredetileg 13 milliárdos költséggel számolt, amiből az EU 6…..
Jervis 2009.05.31 01:25:56
@bonobong: nem gyaloghíd, hanem normál 2*2 sávos

"addig örüljetek amíg épít itton a strabag mert sajna hazai cég már nemmaradt" ...Te nem látsz összefüggéseket lángész??
Néhány napja fut az a kampány a thai tévécsatornákon, az első kockákat látva, azt hittem, hogy a sertés influenzáról lesz szó, de nem. Ez a thai társadalom egészségéről szól, vagyis azokról a piros-sárga-kék inges csatákról, amelyek az elmúlt esztendőkben elég mélyen…..
Jervis 2009.05.23 19:12:01
Tegnaphoz húsz éve mondta el Kádár János utolsó, az MSZMP Központi Bizottsága előtt elhangzott beszédét. Rá majdnem három hónappal, azon a napon, amelyen Nagy Imre felmentő ítélete megszületett, meghalt. A beszéd Kornis Mihály által korrektúrázott változatát a link alatt…..
Jervis 2009.04.13 23:05:19
@Közöd??: jaj te szerencsétlen...
g-mint-géza itt az első 2009.04.08 10:57:00
Induljon hát a dömping "slágerek" a '80-as és a '90-es évekből (és egyéb) mától kezdve igyekszem, minden napra egy kis múltidéző zenei csemegével kedveskedni, jó mazsolázgatásttoljátok ha van ötlet! Az első versenyzőnk a happy hardcore jeles képviselője a német Dune…..
Úgy jár néha az ember, hogy bekapcsolja a TV2-t, és percekig csak csodálkozik. Mintha a Filmmúzeum retró-romantikáját kapná véletlenül az esti híradó helyett. Pedig a tragikomédia főszereplői elvileg már nem csókos elvtársak, hanem Válságmenedzser Yuppie-k, ugye.…..
Jervis 2009.04.05 21:09:50
Jervis 2009.04.06 00:11:29
Ha valaki éppen Bangkokban téblábol és nem tudja mivel elütni a hétvégét, akkor javaslom a 30. Bangkok Motorshow-t, amely április 6-ig még várja a napi több tízezernyi látogatót. Nem túlzás, bő hét alatt laza másfél millió látogató szokott megfordulni itt. Bár kétségtelen,…..
Konzervatórium Hét év kabaré 2009.04.04 07:20:00
Másnapos embert az előző éjszaka ciki történéseivel szórakoztatni nem éppen illendő dolog, de annál szórakoztatóbb. Ez az érzés az elkövetett marhaságokkal egyenesen arányos: minél kínosabbak a sztorik, annál több részlet derül ki és annál jobb is azokat elmesélni.A 17.…..
Az orosz kormányzat nagyhatalmi érdekei belesimulni látszanak Gyurcsány Ferenc politikai karrierjébe.  Az írás a Konzervatórium.hu-n olvasható. ..
Most hogy drága miniszterelnökünk elhajította a malomkövet, amiről még senki se tudja, hol áll meg, és napról napra újabb kiváló kormányfőjelöltek kerülnek elő a kalapból, lépjünk hátra kettőt, és gondolkodjunk el a lehetőségeken. Az egész lemondás-dolog tipikusan…..
 Előbb az jelezték Sólyom Lászlónak Romániában, hogy nem időszerű március 15-i székelyföldi látogatása - állítólag azért, mert attól tartanak, hogy a köztársasági elnök a területi autonómia támogatásáról beszélne (korábban hasonlóan jártak el a szerb…..
Az elmúlt időszak eseményei (romakérdés előtérbe kerülése) alapján teljesen aktuálissá vált a képen látható szervezet, az Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesület felhívása. A metróaluljáróban lévő plakátokat szemlélve, rögtön felfigyeltem a szervezet…..
Meglehetősen speciális iparág a hotelfényképészet. Hasonlít a divatfotózáshoz, itt is vonzóvá kell tenni az árut, csak talán kevesebb lehetőség áll rendelkezesre. Nem lehet stúdióba vinni, kisminkelni, mozgatni – bár a photoshop és egyéb trükkök továbbra is…..
 A tegnap közölt megdöbbentő jelentés második, befejező része: A Tanár úr színre lép   Obama beiktatása, gyors reformintézkedései, a dollár erősödése, valamint a Financial Timesnak adott februári Orbán-interjú tették világossá a wall street-i kör számára, hogy…..
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..
Mint a következő, egy területi vezetőtől származó idézetből is jól látszik, a VDSZSZ-nek természetesen egyáltalán nem célja a közvéleményt alkotó lakosság fúrása, utasbarát szemléletük példaértékű lehet minden közlekedési dolgozó számára.A reggeli, illetve a…..
..
Jervis 2009.01.22 20:40:09