Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szélvédőjavítás

191 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2021 Szeptemberben elindult a szélvédő javítás Piliscsabán. Mentoráltam Weszelovszky Ramón szélvédő javító. Majd harminc éves rutinommal segítem a szélvédő javítás profizmusában. Ezért állandó háttérben vagyok bármi segítségre lenne szüksége. Ajánlom bátran! Akinek szélvédő problémája lenne keresse…..
szélvédő Mester Fix Áron Új weboldalam a szélvédő mester Fix áron. Ez az oldal egy vezetett Blog oldal, ami tartalmazni fogja az állandó munkavégzés példáit fotókkal illusztrálva mind a 23 kerületben. Mivel vállalkozásom mobil kiszállással dolgozik, ezért Budapest összes kerületében végzem a…..
Új vállalkozás indult Gyömrő és térségében. vállalkozásunkat tisztelte meg a szerszámok beszerzésével. A szerszám készlet neve Glass Mechanix.  Weboldala: https://www.gyomro.szelvedojavitas.hu/    Az autóutak minősége nagyon rossz, ezért a közútkezelő nem vállal sok felelőséget egy esetlegesen…..
Új szélvédő javító partnerem Pécs és vonzáskörzetében: Máté valentin Telefonszám: +36-20-615-6000 Weboldal: https://www.pecs.szelvedojavitas.hu/..
Új szélvédő javító partnerem Gyöngyösön Kötvélyesy András Csaba! +39-30-919-7000 Akinek van a szélvédő javítás kapocsolatában problémája keresse bizalommal. USA Glass Mechanix szerszámokkal javítja a szélvédőket!  Weboldal: https://www.gyongyos.szelvedojavitas.hu/ ..
Megujúlt a https://szelvedojavitas.hu  weboldalam. A weboldal minden eszközön használható. Minden oldalon található telefonszám tárcsázható! Budapest és vonzáskerületeiben vállalok szélvédő javítás. Briák Pál Telefonszámom: +36303551000 Témák: Tűző napon lehet szélvédőt javítani? Lehet, de nem…..
BEMUTATKOZÁS: https://miskolc.szelvedojavitas.hu/  Cégünk a Czevaro KFT. 2007-es alapítása óta foglalkozik szélvédő javítással és cserével illetve teljeskörű gumiszervizzel. A kezdetektől ugyanazzal az amerikai technológiával /Glass Mechanix/ dolgozunk, immáron 13 éve. A piacon elérhető…..
Hálózatunk új partnere Celldömölk városában erősíti a Glass Mechanix táborát! web: https://celldomolk.szelvedojavitas.hu/ BEMUTATKOZÁS: Hajmási Tamás vagyok Celldömölk mellett lakom. Szakmámat tekintve, autószerelőként végeztem és mivel szeretem a kihívásokat ezért vállalkozásomat kibővítettem…..
Szélvédő javítás Budapest Új oldalam a www.budapest.szelvedojavitas.hu elindult, hogy a klienseit gyűjtse! Szolgáltatásaimat Budapest bevlárosi kerületeire terjesztem ki, ezért munkavégzés esetén a kiszállás ingyenes! Erre a lagjobb megoldás a fotó küldése a mobiltelefonszámomra. +36303551000...
Szélvédő javító tanfolyamot adtam Bonyhád városában! Akinek hasonló gondolata van keressen bátran! Telefonszámom +36-30-355-1000 www.glassmechanix.eu ..
If you want starting business please looking me!  Tell: +36-30-355-1000 I can help for you in all Europe!..
Szélvédő javító tanfolyamot végzett el Borbély lászló Nagykőrösi lakos, aki jelenleg kezdi a vállalkozást!  Kívánok neki sok sikert! Keressétek bátran!  Aki hasonló tanfolyamot akar elvégezni keressen bátran +36-30-355-1000 Telefonon elmondok mindent! Csak a kezdet a nehéz utána már minden magától…..
Szélvédő javító tanfolyam beéföldön külföldön egyaránt mindenkinek elérhető. Kis filmben szemléltetem, hogy a tanfolyamot még izraelben is igénybe tudták venni. Természetesen a leendő kollega jött Budapestre és eltöltött velem egy fél napot! Minden egyes perc aranyat ér, mivel én az életben mutatom…..
Szélvédő javító tanfolyamot tartottam Szigetszentmiklóson! Mindenkinek ajánlom a céget, mert már ők is Glass Mechanix technológiával javítanak szélvédőt! Az oktatásban van gyakorlati és elméleti oktatás is.... Akinek hasonló igénye van keressen bátran! Glass mechanix Europe +36-30-355-1000 Briák Pál..
Glass Mechanix szélvédő javító starter kit-et adtam el Romániába! A betanítás nagyon gyorsan ment, mivel nagyon egyszerűen lehet elsajátítani ennek az egyszerű szerszámnak a használatát. 8-9 javítás után már önállóan ment a szélvédő javítás! A legfontosabb a marketing, mivel itt nem fogható dolgot…..
Igazi kínzó kérdés. Utánajárunk. Kedves Homár!  Lehet, hogy csak én izgultam túlzottan rá, mindenesetre számomra érdekes. Nem olyan rég hívott a Telenor, a telefonom pedig automatikusan minden hívást rögzít:  Telenoros hölgy: - Jó napot kívánok XY vagyok a Telenortól, szeretnénk tájékoztatni az…..
Ingyenes betanítással, örökös telefonos support, web domain , állandó munka küldése, kell ennél több?..
Ingyenes betanítással, örökös telefonos support, web domain , állandó munka küldése, kell ennél több?  ..
Ingyenes betanítással, örökös telefonos support, web domain , állandó munka küldése, kell ennél több?..
Ingyenes betanítással, örökös telefonos support, web domain , állandó munka küldése, kell ennél több?..
Új glass mechanix daytona szerszámok érkeztek! További info: 06303551000..
Szélvédö javítás Budapesen örök garanciával!  06-30-355-1000  ..
Monoron minden hétfőn szerdán és pénteken van szélvédő javítás. Kérjen időpontot: +36-30-662-8000 telefonszámon. Szélvédőjavító: Gavló József..
Új Glass Mechanix szélvédő javító partnerünk Gyöngyösöm: www.gyonyos.szelvedojavitas.hu  +36-30-919-7000..
Szélvédőn kőfelverődések javítása: http://dunakeszi.szelvedojavitas.hu/   ..