Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUTApest te csodás

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap háromféle sugárzása közül az UVC nem éri el a földfelszínt; az UVA- és UVB-sugárzás azonban egyre nagyobb mennyiségben jut el hozzánk. Az UVB felelős a leégésért, az UVA pedig a hosszú távú következményekért: pigmentfoltok, idő előtti bőröregedés (photoaging), bőrrák...
BUTApest te csodás 2020.08.05 22:29:17
@geegee: Ja, Indiaban ugyanolyan hiszteria van a borfeherites korul, mint nalunk a barnitassal.Es abba halnak bele emberek, hogy mindenfele mergezo szarokkal kenik magukat. Itt is ott is egyfoman elmebeteg az emberek.
Archiregnum A magyar Jackass 2020.05.25 20:43:00
Amíg a Jobbik szorgalmasan ássa magának a sírt, egyes ellenzéki politikusok minden erejüket megfeszítve igyekeznek túlélni a saját politikai halálukat. Próbálnak valamilyen kreatív performansszal kitörni a földből, újra csatasorba állni, hátha a második, harmadik, ikszedik menet jobban sikerül mint…..
Úgy tűnik, a kormányzati kommunikáció is gyorsan változik. Néhány napja még kiplakátolták, hogy ne hordj maszkot. Azóta meghalt pár tucat ember. Más a kommunikáció is. Mondjuk a csempe lehullott, a lift nem jár, a tűzoltókészülék a földön, az orvos még felvenni sem tudja a sebészmaszkot. Orbán olyan…..
BUTApest te csodás 2020.04.09 01:24:40
@KERESZTÉNY SZABADSÁG: "Kamugeri MEGBUKOTT, es mar nem az a kerdes hogy le kell e mondania, hanem hogy mikor."

Lefut a járvány, és utánna valószinűleg 2-3 honapon belül eltávolítják Karácsony Gergelyt, bár a nemzeti oldal szempontjából jobb lenne, ha maradna 2022-ig. Mert akkor a választási kampányban, nem hogy ujjal, hanem két kézzel lehetne rá, és az egész balliberális bagázsra mutogatni, és a járvány idején elkövetett eszeveszett baklővéseikre. Az ingyenes parkolástól a bkv járat ritkitáson át, a budapesti idős otthonokban elkövetett súllyos szabályszegésekig.
Minden túlzás nélkül kilehet jelenteni, hogy kamugeri KÖZVESZÉLYES, a budapesti koronavirus fertözöttek minimum harmadáért, feléért személyesen Karácsony Gergelyt terheli a felelőség.
Szóval kamugerit elfogják távolítani, mert meg akarnak szabadulni a bizonyítéktól, mi meg reméljük hogy kamugeri marad, elő mementoként a balliberális bukásra.
BUTApest te csodás 2020.04.09 12:59:55
@Sir Bates dö Hól: "hogy nem '22-ben lesznek az önkormányzati választások?"

Kinem szarja le az önkormányzati választást, a lényeg, hogy a parlamenti választást 2/3-al megnyerjük, ahhoz pedig tökéletes lesz a balliberális kamugeri KATASZTROFÁLIS budapesti szereplésének bemutatása.
Mert Karácsony Gergelyék miatt konkrétan EMBEREK HALTAK MEG és FERTŐZÖDTEK MEG, mert minden áron meg akarták tartani a parkolási bevételeiket, és csak a kormány intézkedés tudta megfékezni a további ámokfutásukat.
Ez nagyon jól fog mutatni a kampányban.
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..
Vagy a propagandisták nem tudnak szöveget értelmezni...
BUTApest te csodás 2020.01.22 01:01:25
@Hova fogják elásni KariGerit?!: Megneztem kamugeri m1-es riportja, ez a ficko haromszor hulyebb mint gondoltam, pedig semmi jot nem gondoltam rolla. Annyira kepes csak, amennyit magara szedett a kulonbozo Sorosfele felkeszito es erzekenyito kikepzeseken.
A haszon a pénztárcáé lett volna, a veszteség az adófizetőké...
BUTApest te csodás 2019.12.22 19:18:50
@Toportyán Zsóti: Oriási a különbség a kettő között. Az ellenzék a diktaturából megörökölt TOTÁLIS médiafölényévél terjesztett el, egy ALJAS HAZUGSÁGOT egy Olipiai bajnokról. Míg a degenerált Grézcy parlamenti képviselőként évek óta zaklatja a perverz képeivel, videoival a nőket. És mindezt a Gyurcsány és az egész DÉKÁ (mostmár DÁKÓ) támogatásával.
BUTApest te csodás 2019.12.22 19:24:19
@Toportyán Zsóti: És mivel a többi ellenzéki párt büszkén hirdeti, hogy milyen erős és megbonthatatlan köztük a szövetség, ezért Gréczy Zsolt spermája többi ellenzéki pártra is ráfröccsen. Gréczy gecije ott van te szád szélén is.
BUTApest te csodás 2019.12.22 22:42:11
@eszti.....: Nem tudok rólla. Úgy tudom azota sem tudtak SEMMIFÉLE bizonyítékot bemutatni arra hogy Borkai drogozott volna, pedig a momentumosok még tüntetést is rendeztek, erre az alaptalan hazugságra (kokainkormányt emlegettek). Tehát a momentumosok kimentek tüntetni, miközben tudták, hogy HAZUDNAK. Bizonyíték azota sincs, nem úgy mint a Kispesti polgármester Gajda Péter és csapata drogozására. Akik drogozás közben magabiztosan mesélik, hogy évi 100 millió forint közpénzt lopnak el FEJENKÉNT.
Az ellenzéki média persze tökéletesen agyonhallgatta ezt az ügyet, és simán meg is választották a drogos polgármestert, és csapatát. Azota már a fizetésüket is megduplázták, úgy látszik nem elég nekik az évi 100 millió.
Hogy már megint hazudtak, azon senki nem lepődik meg. ..
BUTApest te csodás 2019.12.10 12:34:00
@nu pagagyí: Kamugeri kulfoldi szavazatokkal nyert. Ahogy a Gyurcsany mondana, a "szarbol hoztuk vissza a valasztast". Vagyis csalassal jutott pozicioba, nincs valodi tamogatottsaga. Es csak ido kerdese, hogy a Gyurcsanyhoz hasonloan zavarjak el az emberek.
A demokrácia alapelveire hivatkozva akarja megváltoztatni a Fidesz a frakcióalakítási szabályokat az országgyűlésben, ugyanakkor súlyosan sérti ezzel a népképviseleti elveket. Olyan, általuk törpe pártoknak nevezett formációkat akarnak kiszorítani a parlament falai közül, melyek az ellenzéki…..
Németh Szilárd összehívta a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjét. ..
BUTApest te csodás 2019.12.02 19:18:01
@Ménár Atya: Kamugeri azt hitte, abból áll főpolgármesternek lenni, hogy milliós fizetéseket osztogat a kommunista haveroknak, és liberális kifizetőhelyé teszi Budapestet.
És ennek a szerencsétlen mindenre alkalmatlan kamugerinek, eszébe sem jutott, a klimahisztéria közepette, hogy felmelegedés helyett, tél van, és esni fog a ho. Ahogy az emberek is esnek kellnek és káosz van Budapesten.
A kormánynak kellemetlen témákat említeni se szabad a tudósításokban. ..
BUTApest te csodás 2019.11.30 09:05:44
@sZulamith: "de a pestiek győztek. "

Pont ez a lényeg, hogy nem a magyarok szavazatával nyert, hanem több száz ezer külföldi szavazataval. Lényegeben választási csalással "nyert" pont ahogy Gyurcsány is, amikor a annak örult, hogy : "a szarbol visszahoztuk választást".
És kamugerit is ugy fogják hamarosan elzavarni, Budapeströl, ahogy a Gyurcsányt.
BUTApest te csodás 2019.11.30 10:08:37
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Mindegy hogy törvényes vagy sem, akkor is elfogadhatatlan, hogy külföldröl ide vezényelnek embereket, akik azt se tudják melyik országba jönnek, de már szavazhatnak. Elképesztö, hogy pár ezer turistával belelehet szolni a magyar belpolitikába. Ezt meg kell szüntetni, minimum 5 éve legyen valaki magyar állampolgár, és utánna szavazhat.
BUTApest te csodás 2019.11.30 13:44:25
@Cycmen: Persze most ujra megjelent az elkuro. De elsosorban az elkuro elleni 2006 -os nagyszabasu tuntetesekre gondoltam. Kamugerit is nemsokara hasonlo megmozdulasokon fogjuk elkuldeni, mert nem maradhat 5 evig ez magyargyulolo idiota.
  Bizonyára mindenki ismeri azt a viccet, melyben a szegény földműves bácsit elviszik repülni, és a végén, mikor megkérdik tőle, hogy "no, bátyám, milyen volt?", akkor az utolsó mondata az, hogy "arra viszont végképp nem számítottam, hogy mindez a nyakamba is ömlik". Hát valami hasonló érzés…..
BUTApest te csodás 2019.11.29 19:07:02
@VT Man: A magyarellenes partoknak(dk, momentum, jobbik, mszp, lmp) ezert konnyebb, mert veluk szemben nincs semmifele erkolcsi, torvenyi elvarasuk a szavazoiknak. Hiszen azert jottek letre, hogy kifosszak, szetverjek magyarorszagot. Es barmi, ami rossz az orszagnak, annak orulnek a szavazoik. Fasisztak, kommunista gyilkosok, szemkilovetok, tolvajok, a magyarellenes koalicioba barki beletartozhat ha elege utalja a magyarokat.
Több mint öt héttel az önkormányzati választás után is kérdés még, vajon a győri polgármester adriai jachtkirándulása mennyire befolyásolta az eredményt. Azt, hogy Budapesten és néhány nagyobb városban a Fidesz érzékeny veszteséget szenvedett. A Borkai Zsolt körüli botrány egyik mellékszála, hogy…..
BUTApest te csodás 2019.11.24 03:30:18
@Törpvadász: Rosszul tudod. DROG az kispesten volt, ahol mszp, dk -s kepviselok bevaljak, hogy evente minimum 100 milliot lopnak el az onkormanyzattol.
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
Csaba László közgazdász-akadémikus apokaliptikus hangvételű interjút adott. ..
BUTApest te csodás 2019.11.05 01:12:27
@Burgermeister: Mi van libbantkak, hat mi lett azzal a gigantikus, mindent elsopro budapesti gyozelemmel, hogy maris polgarhaborut szeretnetek ? Nem ugy volt, hogy ez mar a vegso gyozelem, es holnaptol karigeri a miniszterelnok ?
Csak nem kiderult, hogy ORIASIT SZOPTATOK, mert az orszag 80 szazaleka tovabbra, is a nemzetioldalra szavaz ????? Es budapesten is, csak kulfoldi szavazatok szazereivel, vagyis CSALASSAL tudtatok latszolag nyerni.
Van egy rossz hirem, a 22-es valasztason nem vehetnek a reszt a turistak, es az illegalis bevandorlok, mint az onkormanyzatin, tehat ezek a szaz ezrek hianyozni fognak a libbant oldalrol.
BUTApest te csodás 2019.11.05 01:41:06
@morph on deer: Veletek ellentetben, en VALOBAN MAGYAR VAGYOK, nekem ezt nem kell bizonygatni az irasommal.
De kiderült, nem az új polgármester cenzúráz, hanem a fideszes apparátus. ..
BUTApest te csodás 2019.11.04 00:16:40
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit:
Tenyleg felhaboritoan ocsmany. Birosagnak kene megtiltani, hogy a fejet eltakaro zacsko nelkul az utcara menjen. Nem szabadna hagyni, tuntetest kene szervezni ellene.
Ilyenkor hol van a Helszinki bizottsag, es egyebb emberjogi szervezet hogy felszolaljon ez ellen, es kepviselje az emberek jogait ? Vagy az ENSZ miert nem vedi meg a nemzetet az ilyen banyaremektol ??
Persze hasznalhatnank is, ezt a not ki kene allitani a Gorog es Olasz tengerpartokra, es garantalt, hogy nem jonne tobb migrans europaba. Es a mar itt levok is hazaig usznanak az biztos.
A paksi bővítés végtelenségig halasztása, a németek zsarolása az uniós szankciók elleni vétóval és Ukrajna feldarabolása - ezekről tárgyalt az orosz cár a kipcsak kánnal, nemcsak a hatalmát demonstrálni járt a Karmelita kolostorban...
BUTApest te csodás 2019.11.02 17:49:01
@PuniValdes: Allits a gogli forditon, mert nem erteni amit irsz.
BUTApest te csodás 2019.11.02 20:53:11
@nincs1itt: Gyurcsanyod 21 milliard dollar hitelt vett fol, amibol egesz pontosan SEMMI SEM EPULT, csak siman eltunt. Es a Gyurcsanyod altal ELOPOTT 21 milliard dollart, meg evtizedekig fogja fizetni az orszag.
Orban meg atomeromuvet epit a felebol.
BUTApest te csodás 2019.11.02 20:55:24
@nincs1itt: PuniValdes egy atlagos szellemileg leepult DK-s elmebeteg, vagyis pont olyan mint te is.
Vona kilépésével vált teljessé a sor. ..
BUTApest te csodás 2019.10.30 01:23:27
@Cycmen: "Fidesz vitte a szavazatok összességének több mint a felét, ami a más mechanizmuson alapuló országgyűlési választásokon ellenzéki bukta még összefogás esetén is! "

Radaasul most volt PLUSZ 150 ezer kulfoldi szavazojuk. Vagyis 22-ben MINUSZ 150 ezerrel indulnak a mostani helyzethez kepest.
Orbán Viktor éppen azt fejtegette, hogy a Fidesz megnyerte az önkormányzati választásokat, amikor a független ellenzéki országgyűlési képviselő odalépett, és egy táblát tartott elé. Orbán megpróbálta elvenni a táblát, de nem tudta. Végül Kövér embereinek (update: fideszes képviselőknek!) sikerült.…..
BUTApest te csodás 2019.10.22 14:21:10
@inreallife: Magyarorszagot es parlamentet alaza, hogy egy ilyen senkihazi, barmifele tamogatas nelkuli bunozo bekerulhetett a parlamentbe. Ha mar a kepviseloseget nem is lehet megszuntetni, de azt el kene erni, hogy ne mehessen be az ulesterembe.
BUTApest te csodás 2019.10.22 18:55:46
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: LOFASZ VOLT itt 2010 elott.
Gazdasagi katasztrofa volt, allamcsod volt eveken at, amit csak elkepeszto eladosodas aran tudtak kivedekezni, az orszag csak vegetalt. 20-30 %-os munkanelkuliseg, altalanos szegenyseg volt, a lakosag is pont ugy eladosodott, mint allam. Es persze FEKTELEN KORRUPCIO ES LOPAS volt, es amit nem tudtak ellopni, azt hagytak szetrohadni. A liberal kommunista kormany 100 %-ban ellenseges idegen erdekeket szolgalt. Utcai terror, megfelemlites, kegyetlenkedesek SZEMKILOVETESEK voltak, hatarontuli magyarok elleni gyulolet keltes volt.

Most meg Europa leggyorsabban fejlodo orszaga vagyunk, a berek megduplazodtak, a munkanelkuliseg NULLA, az allamadosag nagymertekben csokken.
A liberalis kormanyok teljesitmenye NULLA SZAZALEK, ( de inkabb kevesebb ) az Orban kormany meg 95-98 % -osan jol teljesit.