Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olcso-mozi.blog.hu

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Habosítás. Beszédes címkék: Gillette Mach 3 Borotvazselé 2008.07.16. | Pat Thomas, The Ecologist Tetszetős, kellemes, illatos – de biztos, hogy olyan jó? Annyira bőrbarát, mint amilyennek tűnik?  A pengével való borotválkozás az egyik legrégebbi…..
Sebes a szád és kiütéses az arcod? A fogaid foltosak és sárgák? Ha igen, lehet, a fogkrémeddel van baj. Igazság szerint csak igen kevesen tudják, milyen „durva" a legtöbb fogkrém, s hogy milyen károsodásokat okozhatnak szájunkban, testünkben. Bár a gyerekek a…..
 Manapság már nem is foglalkozunk mit tartalmaznak a szájvizek, hiszen nem beszél róluk senki! Először is hadd soroljam fel a cikkem forrását:…..
Milyen káros anyaggal szennyezik a dezodorokat, amiket nap-mint nap magunkra kenünk? El sem mernénk hinni, hogy ezek a káros anyagok súlyos következményekhez vezetnek, hisz a reklámok nem írják...  szólj hozzá: dezodor1. Triklozán: szintetikus tartósítószer, amelyet a kozmetikai…..
Már megvan a 2008-as moziünnep weboldala, de még csak készítik! De pár infót, például hogy miket lehet nézni, filmeket már megtalálunk a rendszerükben:http://moziunnep.hu/08/index.phpLátogassátok meg!..
Olvasd el ezt a cikket, de figyelem! Minden lépést pontosan kövess különben nem működik rendesen!  Látom eljutottál ide is! Minden lépés külön feladat számodra, de az előző lépések kellenek a következőkhöz, most elmondom mi a lényeg.   Van egy bizonyos cég…..
Hello! A rapidshare IP cím alapján lesi ki mennyit töltött le, és mennyit szabad még neki. Ha T-comos vagy, esetleg olyan ADSL-ed van ami minden csatlakozásnál új IP címet ad a következő a teendő:  clipped from www.easyfilehosting.mlap.huIP cím módosítása ha megváltoztatód…..
Nagy döntés előtt állok! Láttam hogy van mindig egykét látogató, de nem tudom hogy aktívak-e, ezért elbizonytalanodtam. Ha úgy gondolod hogy folytassam a blogot, HAGYJ egy kommentet és szavazz! 10 komment után írom a következő cikket!!!Get your own Poll! ..
clipped from www.mozinezo.huKOMOLY PARTNERT KERES A MOZIÜNNEP A Moziünnep fő támogatója nemrégiben visszalépett a rendezvény szponzorálásától. Ez a későn meghozott döntés nagyon megnehezíti az országos esemény létrejöttét. A Moziünnep…..
Augusztus 3án, vasárnap vége a fesztiválnak. Ha érdekel egy mozizás a Westend tetőteraszán ingyen, nyomd a továbbot! Műsor:   clipped from www.est.hu 2008. július 31., csütörtök 7 esemény 17:00   » Mesevetítés. Részletes infó: www.terfilmzene.hu.   »…..
Gondolom sokan vártátok már a friss akciós listát! Hát most itt van. Várom a kommenteket mi legyen a rovat sorsa! :D. Nyomd a továbbot!   Bem 1024 Budapest, Margit krt. 5/b. Tel.: 1/316-8708 (pénztár) web: www.bemmozi.hu  Ezek 400Ftba kerülnek: clipped…..
Ebben a rovatban napra lebontva megnézheted hol mit nézhetsz 500FTért vagy az alatt. Ha megnéznél egy filmet, de nem tudod mit, most itt a lehetőség.       Bem 1024 Budapest, Margit krt. 5/b. Tel.: 1/316-8708 (pénztár) web: www.bemmozi.hu HÉTFŐ…..
Valószínűleg az idén is lesz Moziünnep, legalábbis a mozipiac legnagyobb szereplője, a Palace Cinemas nem zárkózik el a megállapodástól. Bár már elúszott az eredetileg tervezett augusztus végi (28-31-ei) időpont, a rendezvényt szervező UpperStudio reményei szerint szeptember…..
Amióta megjelentek a bevásárlóközpontos nagy mozik, a kisebb Art mozik háttérbe szorultak. Pedig a kisebb mozik olcsóbbak, és a filmkínálat hasonló. Egyik délutáni vetítést sikerült elkapni. A jegy nem volt drága csupán 400 Ft. A bejövetel után egy kis terem fogadott minket. A…..
A legnagyobb filmes ünnep, ami minden évben rekordot dönt Magyarországon... Lehet elmarad? Segíts te is hogy ne maradjon el! Szavazz hogy idén is legyen moziünnep itt: http://moziunnep.hu/07/index.php?option=com_performs&formid=3 Elősztori: Forrás:…..