Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TJóska

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem látszik, az nincs. Aki nem vág szalagot, az annyit is ér. Nem véletlen, hogy az avatók száma egyre csak nő... Új kerékpárutat adtak át  Tépe és Berettyóújfalu között az M4-es és a 47.számú főút kereszteződésénél. Ez ugyebár örömteli esemény. Annyira az, hogy a szalagátvágást nyolc személy…..
TJóska 2020.07.03 08:43:58
Fedél nélkül. Mi védi az utasokat az esőtől? A csepeli HÉV ideiglenes végállomása a Kvassay hídnál Baj lesz. A Csepeli HÉV a Kvassay híd felújítása miatt ideiglenes (egy vágánypárral rendelkező) végállomást kapott a híd lábánál. Itt az utasoknak el kell hagyniuk a szerelvényt, és átszállhatnak a…..
Veszélyben van Németh Szilárd renoméja. A Csepelről többszörösen kiszavazott politikust a rezsicsökkentés demagógiája repítette a politika felső régióiba. Az igazi helyét azonban akkor találta meg, amikor bebizonyította, hogy ő nem más mint a párt ökle. Nem akármilyen ökle, hanem vasökle. És ha…..
Nincsenek beszélő viszonyban egymással? Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszer. Menni vagy nem menni? Az volt a kérdés... A kormányszóvivő, akinek egyetlen feladata, hogy a kormány álláspontjáról tájékoztasson, félreértette a saját kormánya…..
A Jedlik Ányos Gimnázium felújítása lekerült a napirendről? Ötmilliárdos beruházásról szóltak a történetek a választási kampányokban. A diákokat kiköltöztették Csillagtelepre, de azóta sűrű homály és csend övezi a nagy múltú csepeli iskola jövőjét.  Dr. Szabó Szabolcs, Csepel független országgyűlési…..
Hej, tulipán, tulipán, az életünk nem vidám... Ábel Attila csepeli alpolgármester a piacnál osztogatott, kedveskedett ugyanúgy mint a főnöke és megmentője, Borbély Lénárd polgármester valamint a kerületvezetői kompánia és a sleppjük többi tagja. (Az akcióról ITT látható megkapó fotósorozat-szigorúan…..
TJóska 2020.03.10 12:49:23
Nem kell kutatni a felelősök után Miközben Csepel önkormányzati vezetői saját dicsőségüket fényezik, nem látják vagy eltakarják azt, amit elfelejtettek megcsinálni. Teli tüdővel kiabálták, hogy „a tüdőgondozót teljesen felújítottuk”, miközben gondosan elhallgatták, hogy ezen munka hiányosságaival…..
TJóska 2020.03.02 08:06:15
Az árcédulák nem látszanak a Csepeli Piac galériájáról nézve, de lenn, a földszinten már jól olvashatók... Ma ismét önként és dalolva kimentem a csepeli piacra ( szólt a feleségem :D ) Mindig hallgatom otthon , hogy milyen drága a piac! Hát mit ne mondjak! Ha nem vagyok ilyen idős akkor biztosan…..
A reménykedő csepelieket lóvá tették. Jóvátenni hogyan és mikor fogják ezt? Több kerületvezetői hazugságot cáfol meg a mos következő cikk, amelynek szerzője, Horváth Gyula, a csepeli önkormányzat ellenzéki (DK-s) képviselője. Csúsztatók címmel a saját közösségi oldalára többek között a következő…..
Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója az Index vendégeként sok olyan kérdésre válaszolt, amelyik közvetlenül vagy közvetve Csepel közlekedését és főként a csepeli HÉV jövőjét is érinti: Arra a kérdésre, hogy milyen eredmény várható öt éven belül a területén, Vitézy…..
Követőkre talált Csepelen egy asszony bátor, nemes gesztusa. Ma délután fél négytől folytatása következik Csillagtelepen, a Radnóti Miklós Művelődési Ház előtti parkban, Radnóti szobránál Miként korábban beszámoltunk róla, Szabó Péterné Csepelen mécsest gyújtott és egy szál virágot helyezett…..
Vitézy Dávid február 1-től lesz a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatója. Facebook bejegyzésében közlekedési szakemberként  a szerinte esedékes közlekedési beruházásokról ír elsősorban, ezeken belül is főleg a vasút és a HÉV-vonalak fejlesztéséről Blogunk elöljáróban csak emlékeztet:…..
Százezrek tiltakoztak Londonban,  ahol újra és újra felcsendült egy ismerős dallam... Egy dal járja be Európát. Sőt, a világot. Reneszánszát éli az olasz ellenállók partizándala, az „O bella, ciao”. Tudják, így kezdődik: Eljött a hajnal, elébe mentem..” Persze, nálunk is ismerik a partizán búcsúját…..
Kellem és elegancia. Befutók a kifutón a kormánypárt kongresszusán. Csepel büszkesége (stabilan a jobbszélen) a csúcsok csúcsán kiváló társaságban: Kubatov Gábor, Novák Katlin, Orbán Viktor, Kósa Lajos és Csepelről Németh Szilárd  Két kampány is volt az idén, így akkora szerencsénk volt, hogy…..
TJóska 2020.01.03 11:11:01
@Tarjányi László: Micsoda antiszemita megjegyzés ez?
TJóska 2020.01.06 14:39:27
Figyelmetlenség vagy tudatos megszüntetés? A csillogó kormányzati látványtervről csak a csepeli HÉV hiányzik Az Index cikke szerint a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat alapján a kormány elfogadta a fővárosi önkormányzat feltételeit a 2023-ban megrendezendő budapesti atlétikai…..
Dukán András Ferenc: Az ünnepségről sikeresen elkéstem, mert bár nagyjából kész tények elé állította az ellenzéki pártokat a 11 órás megbeszélésen a Fidesz tárgyalódelegációja, az előterjesztések kevesebb, mint fél órával az ülés kezdete előtt kerültek fel, így a módosítókat villámtempóban kellett…..
TJóska 2019.11.18 12:05:10
@Tarjányi László: Én nem gondoltam, hogy együtt őriztünk bármit is. Valódi néven ír, csak rosszul emlékszik a "boldog" miépes időkre. De ez nem baj, csak ne reklámozná saját magát.Mert csak erről szólnak a hozzászólásai.
Borbély Lénárd csepeli polgármester a csepeliek tudta és beleegyezése nélkül, az önkormányzat képviselő-testületének megkerülésével, felhatalmazását mellőzve fideszes zsoldos, pártkatonaként hadba lépett. A Csepeli Diák Atlétikai Club (DAC) gyerekeire hivatkozva, mögéjük bújva először Facebook…..
Nincs remény Csepel közéletének megújulására a következő öt évben. Bár a csepeli választók döntetlenre hozták ki az október 13-i önkormányzati  voksolást a Fidesz és az ellenzék között, tegnap ezt az akaratot semmibe vették, megfúrták az új képviselő-testület alakuló ülésének egyes résztvevői. Így…..
Titkolózással, a nyilvánosság kizárásával készíti elő a csepeli önkormányzat képviselő-testületének november 6-án, szerdán vagyis holnap 16 óra 30 perckor kezdődő alakulóülését Borbély Lénárd fideszes polgármester és - egyelőre ismeretlen vagy nagyon is jól ismert? - stábja. Az elmúlt  9 év alatt a…..
Mennyit használ a számok szuggerálása? A csepeli polgármester, írástudó csatlósainak folyamatosan ismételgetett állításával ellentétben, (ahol az ÖSSZES választó polgárt tudatosan keverik a választáson VALÓBAN RÉSZT VEVŐ polgárral) nem „a csepeli választópolgárok szavazatainak közel 53 százalékával”…..
Kinek az érdeke a korrekt tájékoztatás elmaradása? Milyen valós okok állnak a háttérben? Senkinek, még az ellenzéknek sem érdeke a tájékoztatás? Szaporodó gondok az önkormányzati tájékoztatás körül. Nem tudni a valódi okokat, de az október 13-i választás után szinte azonnal érzékelhető volt az…..
A csepeli önkormányzat október 23-i rendezvénye ma délelőtt nyolc órakor a Szent Imre téri koszorúzással kezdődik és 9 óra 30 perckor  ünnepi megemlékezéssel folytatódik a Királyerdei Művelődési Házban, ahol..