Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamiLLa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó:Flickr/David Curran A vauxhalli Keybridge House egy 75 méter magas, 15 emeletes toronyház. 1975-ben épült a posta megrendelésére, jelenleg a British Telecom birtokolja. Sir Nikolaus Pevsner elismert építészkritikus meglehetősen pikírt módon cikizte. Annak idején arról is…..
Mai szerzőnk informatikusként Magyarországon sem keresett rosszul, mégis úgy érezte, ha előre szeretne lépni, akkor érdemes kipróbálnia magát külföldön is. London lett belőle, és az első hónapok kisebb nehézségei után be is jött neki. „Én idén júniusban döntöttem…..
Mindenekelőtt mindenkinek boldog új évet, a világ bármely pontján olvassa is e sorokat! Ráadásul furcsa módon úgy jött ki a lépés, hogy a mai a blog történetének 500. posztja, úgyhogy tulajdonképpen dupla az ünnep – remélem, a következő 500 is olyan érdekes írás lesz, mint…..
Komoly internetes kampány indult Colin Firth esetleges Oscar-díjának megakadályozására. Az ok nem a színész személye, a felhorgadást a történelem okozta. Hiába nyerte meg a hétvégén az Oscar-díj előszobájának is tartott Golden Globe-díjat Colin Firth, könnyen előfordulhat,…..