Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havera

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különösebb kommentár nélkül, de megjegyezve, hogy izé, nem túl szerencsés a megfogalmazás, na. Itt a cikk...
havera 2011.07.06 12:43:34
@Vivianna: inkább olvass valami mást vivike,valami neked valót, ugyanis a dolog lényegét nem igazán tudtad megragadni (kommentedből ítélve)
havera 2011.07.06 12:51:34
@efhábé: persze, hogy nincs! sajnos honfitártsainkból az antiszemitizmus mélyről jövő gejzírként tör fel, abban a pillanatban ahogy lehetőség nyíilik rá
Mielőtt ezt elolvasnád, jobb ha megnézed a videót, mert különben az egésznek nem lesz semmi értelme. A film lényege ugyanis a figyelemelterelés, és annak demonstrálása, mennyire nyilvánvaló dolgokat képesek vagyunk nem észrevenni, ha valami másra koncentrálunk.  A társadalmi…..
havera 2008.11.12 13:17:27
addict Guminő kutyáknak 2008.11.05 15:20:00
Talán nem is guminő, hanem - kutyákról lévén szó - gumiszuka lenne a helyes kifejezés erre a meglehetősen különös szextárgyra. Tudtommal csupán a reklám kedvéért készítették el, bár némely kutyatulajdonos elhomályosult elméjét és kis kedvence iránti rajongását ismerve…..
Az értelmetlen, fájdalmas szócsavarásra építő reklámokat Geszti Péter szülőföldjén senkinek sem kell bemutatni. Itt a blogon is foglalkoztunk már jó néhánnyal, például a Vilmos Bee Cool kampányával, a Gorenje Hűt5 ajánlatával vagy a CIB magáért beszélő 9 százalékával.…..
havera 2008.11.05 15:26:31
 Feltételezett ügyfél: Generali Providencia Feltételezett brief: Sziasztok!Helyzet van!! Megjöttek ugyanis a fókuszcsoport eredmények a szlogennel kapcsolatban. Eredetileg (gondolom emlékeztek) jogi okokból akartuk nyomatni, hogy "Biztonságban az oroszlán szárnyai…..
Megtörtént, aminek meg kellett történnie. Sőt, a Raiffeisen Banknak már sokkal korábban meg kellett volna szabadulnia az egyre debilebbé váló reklámcsaládtól, sőt ha őszinte akarok lenni, szerintem el se kellett volna kezdenie a sorozatot. Pápápáék leginkább az azóta szintén…..
Az addict annak idején, azaz kicsit több mint egy éve egy bohókás kis ötletként, egy játékos próbálkozásként indult, ezért őszintén szólva nem is fektettem különösebb hangsúlyt arra, hogy nézzen ki a blog. A magam szerény fotosopper tudását és a minimálisnál is kisebb…..
havera 2008.10.29 15:10:52
Mert bizony, ha el akarod olvasni ennek az első ránézésre ártalmatlan kis levélnek a tartalmát, akkor éppen ezt kell tenned. A cápabőrre hasonlító, dörzspapírszerű anygból készült borítékot uganyis úgy alakították ki, hogy az kinyitva egy cápa hátuszonyát mintázza. Így ha…..
havera 2008.10.29 12:23:56
Budapestre ki lehetne tenni a megtelt táblát, már ami a reklámokat illeti. A főváros utcáin gyakorlatilag már nem fér el több city light poszter, a házak falára már nem lehet több óriásplakátot felcsavarozni, a házak köré már nem is a felújítás, hanem a reklámháló miatt…..
havera 2008.10.29 12:05:12
A múlt héten azt szondáztuk meg köztetek, hogy szerintetek van-e értelme a blogokban hirdetni. Engem nagy örömmel töltött el a szavazás végeredménye, amelyen az jött ki, hogy több mint 70% szerint a blogok már mostani állapotukban is alkalmasak arra, hogy reklámüzeneteket…..
A szpermarketek parkolójában lévő bevásárlókocsik gonoszak és önálló akaratuk van. Ez olyan nyilvánvaló, mint hogy 100 forintos érme nélkül az égvilágon senki nem tolná őket vissza a helyükre. A kocsik sátáni mivoltát mi sem bizonyítja jobban, minthogy az ott parkoló…..
Minőséget olcsón, Jót jó áron, A minőség nem pénzkérdés. Így néz ki ez az egyik legalapabb reklámüzenet, ha olyanok kezében van, akik nem jó, hanem gyors és olcsó reklámot akarnak ráhúzni. És hogy mit lehet belőle kihozni, ha az ügyfél hajlandó rá időt, energiát és…..
havera 2008.09.11 12:38:25
Állandóan a Keresztapából, a Ponyvaregényből vagy a Gyaloggaloppból vett idézetekkel traktálod az ismerőseidet? Képes vagy minden filmet akár már telesync verzióban is letorrentezni, és már a trailer megnézése után berendelted a Wall-E figurádat az ebay-ről? A kisujjadban van az…..
havera 2008.09.11 12:25:45
Csak amíg ma reggel beértem a munkahelyemre, két olyan óriásplakát jött velem szembe, amitől azonnal csomókban kezdett hullani a hajam. Az egyik a CBA chimie által éppen tegnap megbriefesített számológépes vizslája, a másik pedig a Pannon arcpirító plakátja, amin egy laptop…..
Feltételezett ügyfél: Reál Élelmiszer Kft.Feltételezett pályázati kiírás: Kedves Gyerekek!Ugye Ti sem szeretitek a matekot és a számolgatást?! Mi nagyon utáljuk, mert a vevőink folyton ezt csinálják, és általában az jön ki, hogy drágák vagyunk.Ezért írunk ki nektek (6-7…..
havera 2008.09.04 14:31:12
Újabb tragikus élményekre készülhetnek a boldog iPhone-tulajdonosok, ha bármilyen szinten meghibásodik a készülékük. A Homár történetében igen ritka, hogy telefonon jelentkezik be a naiv ügyfél, de P. annyira kiakadt, hogy hirtelen kellett a kurvaanyázás. Kiderült ugyanis, amire…..
havera 2008.09.02 15:39:27
Prod esete vélhetőleg nem egyedi, hiszen sokkal többen rendeltek iPhonet interneten, mint ahány embert később visszahívtak. Azon belül már változhat, hány embert hívtak vissza azzal, hogy felborult a DHL kamionja, illetve valaki misztikusan törölte a rendelését, ezért nem kap…..
addict Tiger Woods Jézus nyomában 2008.08.29 10:10:00
Hatalmasat röhögtem, amikor ezt a vírusfilmet megláttam. Nem is maga a film az, ami megragadott, hiszen azt, hogy valaki képes a vízen járni, már ezerféleképpen és ezerféle helyen elsütötték. Ami nekem tetszett, az a film apropója volt, amiért az EA Sports játékszoftvereket kiadó…..
havera 2008.09.01 17:06:06
Nem tudom, hányan olvassák ebben a pillanatban ezt a bejegyzést, és azt sem, hogy van-e bennük bármi közös azon kívül, hogy egy hülye monitort bámulnak a munkahelyükön ahelyett, hogy dolgoznának. Csak annyi bizonyos, hogy kétszázezren ölelkeznek, így róluk valószínűleg még le…..
A Brief Blog levele:Tisztelt Fox Mulder!Elnézést, hogy levelemmel zavarom, de úgy érzem, egy olyan ügyet találtam, amit csak Ön fejthet meg!Egy reklámblogban szoktam írogatni mindenféle kampányokról, és azt próbálom megfejteni, hogy mi lehetett a brief, ami alapján egy-egy munka…..
Nem vagyok rendezvényszervező, így nem tudnék hirtelen felsorolni a közelmúltból jól sikerült mezbemutatókat, de hogy annál, amit a Bayern München sajtótájékoztatóján összehoztak a helyi erők, csak jobbak lehettek, arra mérget vennék. A férfi ruhába öltöztetett nők ötlete…..
Elnézést, de tényleg az történt, hogy amikor kibontottam partwish - hadd nevezzem titkos zseninek ezt a titkos zsenit - szóval amikor kinyitottam partwish levelét, hiába voltam tökegyedül a lakásban, félhangosan azt mormoltam magam elé, hogy "aztakurva". Azt az érzést Teréz…..
havera 2008.07.18 10:33:23
addict Nő, sör, szex, szóvicc 2008.07.15 10:35:00
Nincs mese, ennek a címnek működnie kell, hiszen minden varázsszó benne van. Ha jól számoltak a Karpackie marketingesei, márpedig miért is ne számoltak volna jól, akkor ennek a címnek köszönhetően ömleni fognak a látogatók az addictra. A Karpackie sör kommunikációjáért…..
David Beckham már régóta nem futballista. Egy modell ő, aki mellesleg még kergeti a labdát az amerikai bohócligában, de ott sem a gólokért fizetik, hanem, hogy felhajtást csináljon a csapat körül. És Becks bizony csinál is. Most éppen az Armani divatházzal kötött házasságának…..