Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Müge Szagos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: szerdán drága kormányunk (tényleg kurva drága) ráfejelt az alantiakra még 1 milliárd EUR hitelt, igaz, ezzel a rövidebb távú kötelezettségeinket emelte meg. Nem kicsit, nagyon! A napokban a magyar állam 4,25milliárd dollárnyi hitelt vett fel a nemzetközi pénzpiacokon (kötvénykibocsátással).…..
Hónapok óta ugyanazokat a túlárazott lakásokat látom a piacon, nagyon durva árakon, mondta egy szombati beszélgetéskor az egyik ügyfelem. Van olyan, ami két hónapja a piacon van és emelik az árát Szerinted van értelme? Hát értelme biztosan nincs, mert ami nem ment el 50 millió forintért, az nem fog…..
Tanári dohányzó Jobboldal? 2021.06.15 18:16:29
Aki ismer, tudja, hogy nem izgatnak az ideológiák és a beskatulyázások. Volt, hogy balos ismerős mondott fasisztának, mert azt mertem mondani, hogy az erdélyi magyar nem "rom...cig..." és elég fura, ha ilyen kijelentés után másnap a rasszizmus ellen szólal fel. Jobboldalinak voltam libsi, mert azt…..
- Maurer főhadnagy, mit tett ön Novakowski százados ügyében 1980-ban ? - Fejbe lőttem 220 méterről, egy 7,65 mm-es pisztollyal. - Ismerte ön Novakowski századost? - Együtt jártunk egyetemre, Vitek.., Novakowski százados, a barátom volt...
Müge Szagos 2020.07.03 16:33:41
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
Soha nem látott lehetőséget kaptak a 65 év felettiek. Kijelölt – csak a számukra fenntartott – idősávban mehetnek vásárolni. Nincsenek fenntartó tényezők, viháncoló gyerekek, „csitri 50-esek” nem gátolják őket a szabad mozgásukban. De!!! Az más kérdés, hogy fizikailag milyen módon közelíthetik meg…..
Félreértések elkerülése végett, azt semmilyen módon nem tartom jónak, erkölcsileg elfogadhatónak meg végképp nem, hogy olyan jogerősen elítélt bűnözők, akik mások életét szánt szándékkal, előre megfontolt módon kioltották, embereket fizikailag és/vagy lelkileg megnyomorítottak, családokat tettek…..
Olvasónkat óriási bajban van, miután egy furcsa fordulattal az autókölcsönzés után közel egymilliós mínuszba került a számlája. Az a számla, amin nincs is hitelkeret. Nem értik, mi történhetett, de a bank nem tud mit tenni: újabb utazást, ügyvéd fogadását és kölcsönt javasol.  Kedves Homár! Az…..