Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F1Hírek

63 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Forma-1 2018 óta készít bevezető videót a 20 pilótával a Forma-1 hivatalos zenéjére. Az elmúlt 3 évben nagy sikere volt, ezért nem volt kérdés, hogy idén is egy újjal rukkolnak elő. Íme a 2021-es felvezető! New season, new drivers, new intro... Let's do this �#F1isBack #F1…..
Carlos Sainz idén már a Ferrari színeiben fog versenyezni és hogy kapjon egy kis ízelítőt szerda reggel be is ült a Ferrari 2018-as gépébe.   A Ferrari a hagyományokat követve idén is ellátogatott Fioranóba, hogy teszteljen egy kicsit a jelenlegi, tartalék illetve Ferrari kötődésű pilótákkal.…..
Az Alfa Romeo szerdán jelentette be, hogy új autóját Február 22-én mutatja be. Az autóról Varsóban rántják le a leplet az Orlen főszpoznor székhelyén.   A leleplezés Február 22-én Hétfőn fog bekövetkezni amit az F1Világ élőben fog közvetíteni. Az elmúlt hónapban már láthattunk egy leleplezést…..
Az idénre tervezett nagy szabályváltoztatás a járvány és egyéb okok miatt a Forma 1 vezetősége 2022-re halasztotta a változásokat. E miatt az idei szezonban is a 2019, 2020-as autók továbbfejlesztett verzióit fogjuk látni.   Max Verstappen, aki szeret hangot adni a véleeményének kifejtette, hogy a…..
A Red Bull a Honda kiszállása miatt 2021-től motor nélkül maradhat azonban a Bikáknak van egy okos és határozott tervük erre.    A tárgyalások még folynak azonban egyre biztosabb, hogy 2022-től a Red Bull megkapja a Honda motort, hogy tovább müködhetessék. Ezzel párhuzamosan történik a motorok…..
A Haas Romain Grosjean és Kevin Magnussen távozása után nagy fába vágta a fejszéjét mivel két újonc versenyzőt ültetett be az üres ülésekbe. Mick Schumachert és Nyikita Mazepint.   Mick Schumacher esetében nem volt kérdés, hogy miért őt választották, hiszen megnyerte a 2020-as F2-es bajnokságot.…..
Az elmúlt napok az év első nagydíja a melbourni hétvége körül forogtak. Ausztráliában az érvényben lévő szigorú beutazási szabályok miatt rendkívűl kölcséges lenne a futam és logisztikai szempontból sem lenne éppen kedvező a csapatoknak.   Ha úgy alakúl, hogy az Ausztrál Nagydíj nem lesz megtartva…..
Fernando Alonso a hétvégi Abu Dhabi nagydíj hétvégéjén autózott az R25-ösével amitől mindenkinek felállt a szőr a hátán.   Ez a bizonyos R25-ös Renault még V10-es motorral van felszerelve és mondani se kell, hogy az egész paddock könnyes szemmel nézte és hallgatta Alonsot miközben ment pár kört.…..
Három évvel ez előtt még senki semmit nem adott volna, hogy Mick Schumacher egyszer eljut a Forma 1-ig. Azóta a kétkedőkre többször is rácáfolt behúzva az F3 Europe bajnoki címet. Idén pedig az F2 bajnoki tófeáért kűzdhet.    A Haas december 2-án délelőtt jelentette be, hogy Michael Schumacher fia…..
Sebastian Vettel a múlt októberi Mexikói Nagydíjon azaz 386 nap után állt újra a dobogóra, méghozzá Mattia Binotto nélkül.    A Ferrari csapatfőnöke a hétvégi Török Nagydíjon nem volt ott, mivel Maranellóban volt, hogy segítse az autó fejlesztését. Mindeközben Vettel az idei év legjobb futamát…..
A tegnapi nap sporttörténelmet írt Lewis Hamilton ugyanis beállította Michael Schumacher eddig elérhetetlennek tünű hét világbaknoki címét, méghozzá egy nagyszerű győzelemmel.    Toto Wolff a Mercedes csapatfőnöke a verseny után elismerően beszélt Lewis Hamiltonról, illetve a teljesítményéről amit…..
Ma reggel 9 órakor az autók kigurúltak a pályára és 9 év után először vették birtokba a török pályát.   A szabadedzés lassan kezdődött mivel a gyakorlás előtt takarították a pályát a poros aszfalt miatt. A Red Bullok és a McLarennek mentek ki előszőr. A pálya gyorskör terljesítésére alkalmatlan…..
F1HÍREK Jön a Török Nagydíj 2020.11.11 11:18:10
9 év után utazik a száguldó cirkusz újra török földre. Az utolsó versenyt Sebastian Vettel nyerte még a Red Bull Renaultban.  2011-ben Hamilton egyszeres világbajnok volt és Schumacher a visszatérést követően a Mercedesnél nyomta a gázt.   A legeredményesebb pilóta Felipe Massa aki összesen…..
Az Emilia Romagna nagydíj versenyhétvégéjén jött a hír, hogy Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is ott lesz 2021-ben a rajtrácson.    Frederic Vasseur az Alfa Romeo csapatfőnöke azonban elmesélt egy pár titkot a két pilóta szerződésével kapcsolatban. A döntést nem csak az Alfa Romeo vezetősége…..
Christian Horner a Red Bull csapatfőnöke kijelentette, hogy ha Albon a Portugál és a következő heti imolai futamon nem szállít jó eredményt, akkor nagy valószínűséggel elbúcsúzhat az ülésétől.   Albon alatt már egy ideje erősen rezeg a léc. Max Verstappentől rendre lemarad méghozzá elég nagy…..
„Ha Albon jól teljesít maradhat azonban ha nem akkor elgondolkodunk  a váltáson." - nyilatkozta Dr. Helmut Marko.   A Red Bull fiatal pilótája az utóbbi időkben nem a legjobban teljesít miközben Verstappen sorra szállítja a dobogókat. A rajongóknak ez nem tetszik és emiatt erős kritikákat is kap.…..
F1HÍREK Stroll motorja kuka 2020.09.23 11:31:59
Lance Stroll Mugellóban elszenvedett balesete után a Mercedes mérnökei megállapították, hogy az erőforrás az e heti Orosz Nagydíjon használhatatlan lesz.   A fiatal kanadai pilóta a múlt héten Mugellóban félelmetes tempónál csapódott a gumifalba. Stroll megúszta azonban az autó és ami fontosabb a…..
Mick Schumacher a Toszkán Nagydíj hétvégéjén átvette a vezetést az összetettben az F2-ben.  Michael Schumacher fia Mick köszönhetően annak, hogy Monzában nyert és Mugellóban mindkét versenyen a TOP 5-ben ért el helyezést már 8 ponttal vezet az összetettben Illot és Lundgaard előtt.  A német az…..
Max Verstappen a monzai hétvége után a Toszkán Nagydíjon is technikai hibákkal küzdött. A Formula.hu értesülési szerint Verstappen egyre dühösebb.   A hollandot mindkét esetben erőforrás problémák hátráltatták. Mugellóban Verstappen valószínűleg még csak a verseny feléig sem jutott volna azok…..
Vettel a Forma-1-ben képzeli el a jövőjét azt viszont hozzátette, hogy csakis versenyképes csapat érdekli.   A német négyszeres világbajnok már sokszor elmondta, hogy a középmezőnyben való versenyzés nem a kedvence. A rajongók és a média is arra kíváncsi, hogy Vettel vajon jövőre is az F1-ben…..
A négyszeres világbajnokról köztudott, hogy odavan a Forma-1 klasszikus autóiért és most vett is magának egyet méghozzá a Nigel Mansell által vezetett 1992-es Williamsat amivel a Brit világbajnok lett.  „Az piros ötös az orrkúpon nagyon érdekes. Ez a kocsi egy kincs számomra, és hasonlóan az én…..
Az idei Forma-1-es naptár az utolsó 4 futam - Törökország, Bahrein, Bahrein, Abu-Dzabi - bejelentésével végleges. 17 futam lesz összesen és a szezon december 13-án ér majd véget.   A Forma-1 vezetősége már elkezdett dolgozni a jövő évi naptáron. Úgy tervezik, hogy minden a szokásos kerékvágásban…..
A múlt vasárnapi Brit Nagydíjon szenvedett Danyiil Kvyat egy hatalmas balesetet amiről azt hitte, hogy ő hibázott. Azonban ez nem így van!   Pár vizsgálat után a Pirelli arra jutott, hogy egy túlhevülő felni volt a hibás. Elsőre Kvyat azt hitte ő miatta történt a baleset és az Orosz pilóta…..
A Mercedes csütörtök délután jelentette be, hogy Valtteri Bottas 2021-ben is náluk fog versenyezni.   A finn pilóta 2017 óta erősíti a Mercedest. Mindezalatt szerzett 8 futam győzelmet és tavaly a második helyen zárta az évet Lewis Hamilton mögött. Árulkodó, hogy a Mercedes megint csak egy évre…..
Sergio Perezről a múlt hét csütörtökön derült ki, hogy koronavírusos. Karanténba kellett vonulnia, ami miatt  a Brit Nagydíjon el sem tudott indulni.   A Racing Point csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy Perez teljesítette a kötelezően elő írt karantént. Perezre még egy koronavírus…..