Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudom, hogy FAI

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hiányzik Puzsér ordibálása az éterből. Összefutottam vele és kértem egy gyors elemzést. Sajnos már halkabban beszél és nem zavarja, hogy kiesett a politikából. Kárörömmel veszi tudomásul, hogy a liberális értelmiség most megeheti, amit főzött és szerinte az emberek a…..
Tudom, hogy FAI 2009.06.18 12:39:54
@kappel: Hogy Puzsér "liberális" lenne? Ez még idézőjellel is erős. Aktuális politikai nézetei: www.youtube.com/watch?v=Qp-rpMyjcso
Tudom, hogy FAI 2009.06.18 12:44:22
@Az Olei Hagardom terroristái: Jééé, egy élő ember, aki beszopja a Kurucinfót. Csak neked, csak itt megsúgom, hogy a Kuruc.info a Puzsér Újságíróiskola műve (kopirájt)és egy Matulához hasonló poénoldal. A vicc túl jól sikerült, lásd a Jobbik választási szereplése.
Tudom, hogy FAI 2009.06.18 13:59:00
@Az Olei Hagardom terroristái: Csak arra próbáltam ráutaló magatartást folytatni, hogy a tárgyalt videóban Puzsérék a holokauszttagadást figurázzák ki "te barom :)"!
Kettős Mérce A félelem háza 2009.06.11 22:55:00
Nagyon-nagyon durva. Nem tudok mit mondani. Az Index mai cikke bebizonyítja azt, hogy az állampárt 89-ben minimum próbálta rajta tartani az ujját az eseményeken. Meddig épültek be vajon? Vagy van, aki még most is be van épülve? Vajon 90 után abbahagyták? Akkor most mi van?Bárándy…..
Tudom, hogy FAI 2009.06.12 12:25:56
@Walter Melone: A beszéd minden szava aktuális 2009-ben is. Ide jutottunk (vissza). Kezdjük elölről.
Nagy Feró és a Beatrice: Nem kell! A tegnapi választáson bebizonyosodott, hogy az LMP csillaga erősen felívelőben van. Miként az is, hogy a parlamenti pártok egy részének meg leáldozóban, fontos lépéseket tettek megérdemelt helyük, a történelem roncstemetője felé. És ez…..
Tudom, hogy FAI 2009.06.09 15:25:07
@pécé: Fontos tisztázni, hogy a fenti bejegyzés nem a szimpatizánsokról, hanem a közép- és felsőkáderekről szól, akik tevőlegesen hozzájárultak ahhoz, hogy az SZDSZ neve mára a köztudatban a korrupcióval, a mutyival, az elvtelen kormánysegg-nyalással, a neoliberális gazdaságpolitika kritikátlan támogatásával és úgy általában a LIBERÁLIS szó kukába hajításával kapcsolódik össze. Ők azok, akik most (talán) megpróbálnak a süllyedő hajóról átkapaszkodni a mentőcsónakba...
 Aljas dolog a földön fekvő embert rugdosni, de mi alapvetően aljas emberek vagyunk, ezért megosztjuk önökkel az alábbi videót. Ez azokban a pillanatokban készült az SZDSZ-székház udvarán, amikor Rytkó Emilia asszony 22:00-kor ismertette az EP-választás végeredményét, majd…..
Mielőtt elolvassátok, annyi háttérinfót adok hozzá, hogy az LMP kampány csapatának határozott utasítása az, hogy egyetlen idegen plakátot se tépjünk le, ne ragasszunk felül, akkor se, ha mások megtették ugyanezt velünk, ilyenkor új helyet kell keresni. Azonban, ha valamelyik…..
Már rég akartam írni erről a témáról, mert rémálomként lebeg előttem néhány szófordulat, amit 2002 telén-tavaszán hallottam Orbán közvetlen tanácsadóinak szájából. „Lemossuk a komcsikat”, „nem kell törődni azzal, a sajtó mit ír”, „nézd meg a…..
Tudom, hogy FAI 2009.05.26 15:21:07
@Őrnagy Őrnagy: Mivel Weimar van, úgy 5-10 éven belül a Jobbik és az LMP/Zöld Baloldal rohamcsapatai fognak egymásra vadászni a kihalt és az orosz/kínai csapatok által ostromlott Budapest füstölgő romjai között.
Tudom, hogy FAI 2009.05.26 15:30:38
@Hetvenkedőkatona: 1. pont: minden demokratikus, az ellenzéki kritika kritikája is, 2. pont: 1etértek, Orbán túl magas labdát nyomott fel a maszopnak, de azért ez is lehetett valahol az elbizakodottság jele, nem? Skandináv turné, ahelyett, hogy itthon gyúrta volna a kampányiszapot?
Tudom, hogy FAI 2009.05.26 15:32:32
Van ez a Kivágóné, akit a fővárosi szocialista frakció azért vett fel, hogy a megérdemelten börtönben ülő Hunvald pótlásával biztosítani tudják a költségvetés megszavazáshoz szükséges többséget. Rendkívül bonyolult munka, láttam saját szememmel: a frakcióvezető minden…..
Tudom, hogy FAI 2009.05.26 13:37:13
@BaKecske: Ez a "hazámat szolgáltam Kádár alatt"-mentalitás azért gyomorforgató, mert Kivágóné sem struccként a homokba dugva a fejét élte át az 50-es, 60-as éveket. Aki a Rákosi-éra, '56 és a Kádár-rendszer átélése után beállt "közéjük" bármilyen területre (ne feledjük, nem volt kötelező MSZMP-tagnak lenni, csak a karrieristáknak!), az 1. ideológiailag elkötelezett kommunista/szocialista 2. görény volt. Mivel Kivágónét személyesen nem ismerem, nem tudom eldönteni, a két célcsoport közül melyikbe tartozott/tartozik. Ha valaki ismeri, segítsen.
Tudom, hogy FAI 2009.05.26 14:48:40
@BaKecske: Csehszlovákiában 1990-ben elküldték az összes Kivágónét a testületből és nem omlott össze a hírszerzés, amerikai-izraeli segítséggel újjászervezték. Jó, erre azt lehet mondani, hogy így meg a másik oldal szerezte meg a befolyást egy független ország kémelhárítási szuverenitása felett, de ez már csak így működik.
 Lehet, hogy kezdünk betegek lenni, de amikor kedves kommentelőnk, Szpal felhívta a figyelmünket az alábbi programra, összepakoltuk a maradék zoknikat, bezártuk a pavilont, és átugrottunk a Bérkocsis utcába: Az MSZP Józsefvárosi Szervezetének hírlevele Kedves Barátaink!…..
Tudom, hogy FAI 2009.05.26 14:38:02
Állítólag Győrben, Veszprémben és más nagyobb városban is sok plakátunk és matricánk látható. Írjátok meg, hogy saját környezetetekben mit tapasztaltok, és küldjetek fotót is! Ha más párt plakátjával leragasztott LMP-s plakátot látsz, arról is készíts fotót, hogy…..
Tudom, hogy FAI 2009.05.25 10:28:07
Tudom, hogy FAI 2009.05.25 13:57:54
@otvospeter: Lásd meg a rosszban a jót :): legalább a szelektívbe dobta. Ha a forma nem is, a tartalma megmaradt.
Az érintettek szerint fideszes provokációk a Szilvásy és a szélsőjobb, Hagyó és a Stasi, Gyurcsány és a Gazprom kapcsolatáról értekező blogbejegyzések...
Kettős Mérce A másik oldalon. 2009.05.20 15:50:00
Demszky Gábor 2009. 04. 29 „A hármas ügyosztállyal kapcsolatos véleményem az elmúlt 20 évben nem változott meg semmit. (…) A szocialisták joga és egyben politikai felelőssége ez a döntés [Kivágóné jelölése], ezt tőlük nem tudja senki elvitatni. (…) Jó…..
Eddig a Jobbik plakátjairól csak az jött le, hogy Morvai Krisztina nagyon szereti a Hitler szerű hajviselettet (biztos a fodrásza valami még a Jobbiknál is durvább helyről jött, talán a náci Németországból transzportált ide). De most a Jobbik újabb beteges vonzodásáról tett…..
Vagy valami ilyen nevű faszival, aki a városligeti Majálison került a munkásosztály lencséjének végére. Hát igen, gondoltuk, valahogy így látja a dolgokat egy az átlagnál értelmesebb polgári értelmiségi. Hát igen, hát igen, tipikus. Szavainak különös súlyt ad a pécsi…..