Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aBringakirály

5 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt munkahelyi terror.   Évek óta olvasója vagyok a blognak, de nem gondoltam, hogy egyszer majd én is fogok ide írni. Aztán beütött majd egy éve krach és olyan magas szintű megalázásban volt részem amit még a leghalálosabb ellenségemnek sem kívánok. Most 1 év után…..
aBringakirály 2015.02.05 01:21:48
@Ssipak:

Remek hozzáállásod van a nők veréséhez. Sajnos igazad van a tényekkel kapcsolatban, miszerint könnyen meg lehet úszni egy ilyet, de ez nem jelenti azt, hogy helyes megütni egy nőt. Önvédelmen kívül nincs elfogadható körülmény.
aBringakirály 2015.02.05 01:25:49
@Shadow82:

Az érem másik oldala, jól leírtad!
Sokan többször kérdezték, kérték, hogy ne csak a hölgyeknek írjak arról, milyen legyen a megjelenése a sikeres üzletasszonynak, hanem férfiaknak is. Ezt a cikket ajánlom minden olyan férfinak, aki úgy gondolja, hogy igényes megjelenése alapvető fontosságú és elengedhetetlen…..
aBringakirály 2015.01.16 14:07:25
@Bogyó 2: Nem vagyok divatdiktátor, de a mr. sale az nem a minőségi üzleti ruházat boltja. Voltam ott, saját tapasztalat. Így tanácsok tekintetében is szkeptikus lennék velük szemben.
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
aBringakirály 2014.07.30 09:05:12
A Marvel filmek a fénykorukat élik, és nem is érdemtelenül. Nagyon mélyről jöttek fel, mert évtizedek előtt is készültek már képregényadaptációk a Marveltől (mint képregény), de a legtöbbjük a közepes szintet sem tudta elérni, így hát kellett valami változás, kellett egy…..
Egy bizonyos Jérôme Vadon elkészítette a nemzetközi problémamegoldó tanulmányok zsebkiadását. Ennél jobb és tömörebb nemzetkarakterológiai sztereotipizálást még nem láttunk. A drónt bevető amerikaiak, a problémát betiltó kínaiak, a ráalvó spanyolok, a megoldástól a…..
aBringakirály 2013.12.10 15:09:01
@bbjnick:
ez a legjobb!
Aki hozzám hasonlóan a 80-as években volt gyerek, annak a következő filmek etalonok voltak: Rocky, Rambo, Cobra, Conan, Terminátor. A főszereplők: Sly Stallone és Arnold Schwarzenegger pedig félistenek. De elmúltak a gyermekévek, és ma már döbbenten nézem, hogy atyaég, ezért…..
aBringakirály 2013.07.11 23:21:42
@FilmBaráth: valóban, megzavart a mondat vége :)!
„Soha nem láttunk még ennyi pénzt" – nyilatkozta a Borsnak az Attraction a Liszt Ferenc repülőtéren, nem sokkal megérkezésük után. Hozzátették azonban, hogy a teljes nyereményt, amit a Britain's Got Talentben nyertek, ami mintegy 80 millió forint, a csapat fejlesztésére fogják…..
aBringakirály 2013.06.12 10:08:37
Öt emlékezetes monacói győzelemmel vessünk egy pillantást a Formula-1 legrangosabb nagydíjának történelmébe. Néhány versenyző az évtizedek során többször is meghódította a legendás aszfaltcsíkot – Michael Schumacher és Alain Prost öt alkalommal is, ám Monaco királyai…..
aBringakirály 2013.05.31 06:53:31
Nem mondhatom, hogy különösebben el lennék ragadtatva Tilke mérnök pályáitól, bár azt el kell ismernem, hogy egyik gyönyörűbb, mint a másik, és mindegyik viseli magán az adott országnak, amelyben épült, bizonyos építészeti, kulturális jellegzetességeit. Elég talán csak arra…..
Tesco Business Game: a jó vezetők jutalma Apple-ajándék, vagy egy londoni út lesz! Próbáld ki magad: milyen lennél egy áruház igazgatójaként? Hogy megismerhesd, milyen komoly feladat ez, a Tesco egy vadonatúj, valós idejű áruházvezetési szimulációs játékkal és értékes…..
A Nyugat- és multiellenes unortodox magyar gazdaságpolitikai részeként(!) Orbán Viktor a magyar kormány nevében eddig hat stratégiai partnerségi megállapodást kötött multicégekkel, akiket "jó"nak tart. 2012.07.20.: Coca-Cola2012.11.02.: Richter (pdf)2012.11.07.: Alcoa-Köfém…..
Aki eddig gyűlölte Chad Kroegert a Nickelbackből az lehet, hogy a következő hír hallatán sem fogja jobban megkedvelni: az énekes eljegyezte sokak jobbkezének tinédzserkori szerelmét Avril Lavigne-t. A két kanadai állítólag már fél éve találkozgat egymással és Kroeger nemrég…..
aBringakirály 2012.08.22 22:41:15
PromontorBlog Mannerheim és Horthy 2010.10.15 08:19:00
Évforduló Olvasom a wikipédia bejegyzést a 66 évvel ezelőtti kiugrási kisérletről és morgok. Ilyeneket ír: Október 15-én megkezdődött a kiugrási kísérlet, ami a nyilas és a németbarát tisztek ellenállásán megbukott. Hm, hát igen. Azok a gonosz nyilas és németbarát tisztek, akik nem átallottak…..
aBringakirály 2012.05.15 23:32:31
Nagyon érdekes post, jó a felvetés mert ez a téma meghatározza valamennyire a jelenünket is.

viszont a kényszerpályával egyetértek. Amit tehetett volna a kormányzó, hogy a szélsőjobbot mindinkább távol tartja a hadsereg felsővezetése és a kormány közeléből már a 30-as években.

Valóban le voltunk kötelezve a tengelyhatalmaknak a revíziók miatt.

Viszont a kényszerpálya "váltójának átfordítására" kiváló példa Bulgárai, aki nem támadta meg a szovjeteket és mégsem rombolták földig a németek. Egy katonailag semleges, de gazdaságilag a tengelyhatalmak oldalán álló politikával valószínűleg be lehetett volna tömni a németek száját és a ruszkik sem könyveltek volna el javíthatalan náciknak. A németeket ráadásul holland mintára magyar önkéntes, de a Wehrmacht vagy az SS kötelékébe tartozó (tehát nem magyar zászló alatti) egységekkel is ki lehetett volna szolgálni. A kárpátokon túli területek úgysem lehettek volna a mieink. S bár Romániát nehéz lett volna megelőzni a németek ellen fordulásban, de gyorsan követni, vagy direkt elbénázni a dolgokat lehetett volna. Ehhez persze jó lett volna olyan német parancsnok Budapesten, mint amilyet Párizs és Róma kapott, azaz aki inkább feladja a várost,minthogy földig romboltatja egy megalomán őrült vesztes háborújában.

Horthy mindazonáltal eltöketlenkedte a dolgot.
1941ben is olt matematika, az 1. vh nem volt messze. már ott is az győzött, aki gazdaságilag tovább bírta szusszal, márpedig '41-ben az USA+SZU+Angol-francia gyarmatbirodalom bőven tromfolta a nácik által megszállt Európát és semleges/hitlerbarát országokat gazdaságilag.

Kár, h Teleki, aki mindezt el is tudta volna mondani, főbe lőtte magát.

És a legfontosabb: ami ehhez a helyzethez ezetet, az az 1. VH. Ugyanilyen vitaindító Tisza István személyéről is aktuális volna, hisz anno őt is meg kellett győzni Szerbia megtámadásáról.
Kerékagy Ne légy állat! 2012.04.05 12:14:00
Ne bringázz a járdán! ..
aBringakirály 2012.04.05 15:49:39
@numudal:

Neked van igazad.

Meg azoknak, akik a film végi szabálytalan buszsávos közlekedést kifogásolják.

Az egyébként abszolút unszimpatikus kerékpárosklub (tényleg nem szeretem őket) legalább a saját felvilágosító filmjében mutathatna jó és szabályos közlekedésre (és eszközre) példákat.
Ez annyira fájdalmas, hogy muszáj kiraknom: A fiatal tehetségek támogatása mindig szép gesztus egy-egy vállalat részéről, ezeket a kezdeményezéseket én is mindig szívesen propagálom. Nem rég megosztottam Twitteren az idei Ericsson programozóbajnokság kiírását, amire nem sokkal…..
R. Donát a bátrabb emberek közé tartozik, ugyanis vállalta, hogy megjelenhet a neve a posztnál, de azért én mégis inkább maradnék ennél a verziónál. Egy folyamatosan visszatérő témát vesz elő ismét a fiók aljából, amit személyes tapasztalatain keresztül tár elénk. Örök…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
aBringakirály 2011.08.26 23:32:12
@estrella negra:
Első alkalommal tapasztalatot: a belga sört csak zsetonért lehet megvenni. 2.-ra megveszed a zsetont, 3.-ra pedig odaadják a zsetonért a sört.

Nem mellesleg a zsetonadó és a sört adó ember egy sátorban van, egymástól 2 méterre.

Elég hülye a rendszer, de szerencsére a többi sört normálisan adják.
aBringakirály 2011.08.26 23:38:49
@Ghunner: azért azt figyelembe kell venni, h minden sztorinak két oldala van. Az ember legyen tisztában azzal, hogy hová és mire megy.

ÉS igen, tájékoztatni kéne a belépésnél a népet, hogy vegyen korsót. Nem kéne köcsög módon beszólni a vevőnek a söröspult mögül, hanem szerezni neki korsót, ha már nem hozott magával (a meggysörösnél simán adtak, mert felkészültek). És legfőképp nem megfélemlíteni és lebunkózni a csalódott vevőt, hanem kompromisszumos megoldásra jutni. Akár visszaadni a jegyet.

Egyébként a velencei-tó a levél nélkül is jobb választás, jó pancsolást :)!
A Fidesz érthetetlen okból az MSZP-hez húzó nyugdíjasokat védi saját régi szavazói helyett. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A nyugdíjasokat sem lehet kihagyni a közös terhek viseléséből! (Fotó: Tuba Zoltán/origo) A tegnapi nap folyamán három olyan hír is érkezett, mely nagyon…..
A Homár "leghülyébb promóció" versenyének tavaszi nyertesei a Kaiser marketingesei, akik mi mást csatoltak volna a 48-as forradalom közismerten nagy barátjának képével díszített szalámijuk csomagolásához, mint egy kokárdát. A Homár meg nem erősített információja…..
2perc Mi a Batman neved?? 2011.03.28 17:35:00
Csoki telefon, extrém kézfestészet és egyéb érdekesség! Katt ide!..
aBringakirály 2011.04.01 14:08:54