Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daredevil92

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történetem valószínűleg nem egyedi, viszont fényesen példázza a hazai gépjárművezető-oktatás sajátságos helyzetét. Mint közismert, a gépjárművezető-oktatásban zajló évtizedes korrupciót azzal a remek ötlettel próbálták felszámolni, hogy kiszervezték azt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy…..
Daredevil92 2019.10.15 20:08:49
@koszagondolatok: A tartályok száma a fékkörtől függ. Alapesetben van két tartályod egy elsődleges és egy másodlagos. Csak gondolj arra amikor ellenőrzöd a levegőnyomást. Legalább két értéket látsz. Illetve ha a rendszered dupla fékkörös akkor lesz egy még egy tartály ezek előtt. Teljesen lényegtelen hogy busz, C vagy CE. Ez egy zárt rendszer és kompresszor erről táplál mindent az üléstől kezdve a légrugókig. Biztonsági okokból nem lehet egy tartályod. Mutattak nektek teherautót az oktatáson?
Daredevil92 2019.10.15 21:51:31
@NemNick: Priceless amikor mások szövegértésével van bajod de teherautót akkor láttál közelről, amikor a műanyagot tologattad a homokozóban.
Amúgy ha már a szövegértésről beszélsz, akkor ajánlom figyelmedbe a következőt:
“ Sajnálatos módon nem tudott élni a felkínált lehetőséggel, nem tudta elmondani a levegőellátó (töltőkör) szerelvényeit, azok feladatát, ezért minősítettem sikertelennek a vizsgát.

Tájékoztatom, hogy a légfékrendszer és azok alkatrészei, valamint a feladatuk a tananyag kiemelt része, amit az oktatási és a vizsgaanyag is tartalmaz“
Daredevil92 2019.10.17 01:54:02
@koszagondolatok: Arra bőven elég a C1. 7.5t megengedett legnagyobb össztömeg felett pedig mindenképp kell tachográf.