Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donnelly

146 bejegyzést írt és 1676 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kaliforgia új évada már elkezdődött, Hank Moody ismét rászabadul a lakosság női felére, és vélhetően mindenkit megdug, aki nem szalad előle elég gyorsan (vagy még őket is). Eddig sem volt szívbajos, a Huffington Post össze is szedte, mennyire nem. A videó szigorúan…..
donnelly 2013.01.18 19:08:42
Na és Karen?

@dr. Aullah: kibaszott jó ez a sorozat :)
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
donnelly 2012.02.29 11:30:31
@Martin Astin: amikor eléri önmaga korlátait egy dolog, akkor valami komolyat kell lépni ahhoz, hogy ne sorvadjon el. az NST-ből kinőtt egy fasza Népsport, aminek egyelőre sajnos az NST látta kárát. a blog persze a költözéstől függetlenül ebbe az irányba tartott már előtte, eleve komoly reformokra és újragondolásra szorult, amire a Népsport miatt eddig még nem volt idő és energia, de erről még nem mondtunk le.
donnelly 2012.03.06 13:58:18
@Dr Jozef Vengloš: még egy érvet sem mondtál soha, csak a fanyalgás megy. egyszer leblikkeztél minket, amire válaszul küldtem pár linket, de arra se válaszoltál.
lehet szarozni, csak így a levegőbe lövöldözni a fost nincs sok értelme, és nem is túl elegáns. pár dolog lemorzsolódott, bizonyos rovatok kifáradtak (LOL-ozhatsz, de itt ugyanúgy kifáradtak és lemorzsolódtak volna), vannak helyette új dolgok, és olyan cuccok is, amikhez foghatóak itt nem születtek. átalakult, változik, és ha nem tetszik, akkor egy törzskommentelőtől elvárná az ember, hogy valami értelmes kritikát fogalmazzon meg, de ez a magatartás felháborító.
donnelly 2012.03.07 00:05:40
@Dr Jozef Vengloš: "az NST hagyományai" - na pont ezek, a beharang/összefoglaló, a 6000 karakter alatt nem létező posztok, a kialakult, érinthetetlen koncepció kezdte megfojtani az egész blogot, már itt is agyaltunk a változtatásokon, de csak egészen későn léptünk olyat, mint a megfáradt beharang/összefoglaló kötelezettség elhagyása. NST már akkor is volt bőven, amikor ezek a rovatok még nem léteztek, és nem ezektől lett NST az NST.

engem az háborított fel, hogy alaptalanul lebulvároztad korábban az NST-t (erre küldtem korábban a linkeket), és ez azóta is a bögyömben volt - de ezek szerint akkor látod, hogy ilyesmiről szó sincs.
(klasszikófolyam egyszer volt, de többet nem csináljunk, nekünk is elég volt belőle)

a Népsporttal kapcsolatos szerkezeti problémákat hamarosan orvosolni fogjuk egy áttekinthetőbb, sokkal jobban használható nyitóoldallal és keresővel, ezután nem lesz gond a szimpatikus blogok megtalálása és követése.

az erős túlzás, hogy a címek/ajánlók és a posztok között ekkora különbség lenne, de egyszerűen muszáj kiemelni eladható, figyelemfelkeltő gondolatokat a posztból, különben senki nem fogja elolvasni a fasza tartalmakat. ez sajnos így van, ezzel nem lehet mit kezdeni, ez a világ bármely oldalára igaz valamilyen szinten.
            ..
donnelly 2011.04.07 19:23:44
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
donnelly 2010.11.19 13:24:23
@Dr Jozef Vengloš: Nem, ehhez nincs köze az NSO-nak. És nem sült el rosszul a dolog egyáltalán, más kérdés, hogy az egyik fontos alkotóeleme, a kommentelés megváltozott. Rengeteg kommentelő egyébként technikai okok miatt tűnt el, de itt látok már javulást, és pozitívan látom a jövőt is. Viszont sok mást kaptatok a hosszú kommentháborúk helyett, rengeteg, minőségi tartalmat, aki viszont csak a komentelés miatt járt ide, annak valóban nem tudunk mit mondani, de tényleg nem tarthatunk fent örökké egy szuper játszóteret hobbiból.
donnelly 2010.11.19 13:55:40
@Lacóka: Nagyrészt volt kommentelők írják az új tartalmakat, ez óriási előrelépés, minden poszt egy kurva jó komment gyakorlatilag. És a Népsport az csak rólunk és rólatok szól. Más kérdés, hogy kaptunk felületet az NSO-n, ami azért nem olyan szar.
donnelly 2010.11.19 14:06:59
@Dr Jozef Vengloš: Mi követhetetlen? A játszótér meg természetesen átvitt értelemben volt, nem gondoltam, hogy ez pont ezen a helyen nem nyer értelmet.
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
donnelly 2010.08.18 11:23:16
@[bs]:@balu11: az NST mint NST marad nagyjából így, ahogy van, csak nem itt lesz, és kiegészül sok kis NST-vel. Akinek ez bőven elég, az ezt is megkapja majd, de úgy ahogy eszedbe nem jutott volna skót blogot keresni és itt mégis rákattintottál, lehet hogy így majd rákattolsz egy szumó blogra is, és beszarsz, hogy milyen kurva jó is az :)
donnelly 2010.08.18 11:27:10
@_KingJack_: donnelly.nst kukac gmail.com-ra máris tolhatod az F1-es elképzeléseidet :)
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
donnelly 2010.08.14 11:22:01
@Bluenose: Nézd meg a többi rajongó-párosítást is!;)
donnelly 2010.08.14 11:37:03
donnelly 2010.08.14 12:29:31
@Iustizmord: látom, neked sem megy az irónia...
Mi a közös a francia válogatottban és az ország legfaszább futballblogjában? Új korszak hajnalát várja mindkettő. Konkrétan azt, hogy a látszat-ácsorgásból elsöprő dinamizmusba és szemmel alig követhető testcselek sorozatába csapjon át. Körvonalazódik egy izgalmas…..
donnelly 2010.08.14 10:32:29
@imici77: @Everred: az a szomorú, hogy OJ megint összedobott egy kibaszott jó francia posztot, és azt kell olvasgatnia, hogy "mikor lesz már PL poszt?". Inkább írjatok levelet pötének, aki amúgy komoly bejegyzéssel készül.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
donnelly 2010.08.13 17:51:16
@Everred: Nem erről van szó, hanem arról, hogy mit keres egy skót Oroszországban - első blikkre elég furcsa, még akkor is, ha voltak már rá példák:)
donnelly 2010.08.13 18:27:33
@Everred: ja, az is ugyanilyen wtf, bár ő legalább egy fanyűvő:))
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
donnelly 2010.08.11 14:23:41
@díszbohóc: Én tudatosan fogyasztottam, nekem semmi bajom nincs vele :D
Kicsit eltűntünk a mezőnyben, magunkra húztuk az ellenfelet, de a következő napokban saját magunknak adunk zseniális gólpasszt, amit kegyetlenül be is verünk. A szóvirág mögött ezúttal komoly tartalom is van, durván nagy cuccra készülünk, hogy ne fogalmazzak rögtön úgy:…..
donnelly 2010.08.10 14:32:53
@danesdzsu2: "fire ost" meg øl volt tegnap, de tényleg nem avgyok vmi jól...:D
donnelly 2010.08.10 14:42:36
@danesdzsu2: Nem, heineken, de szerintem a pizza volt a bűnös :)
donnelly 2010.08.10 17:49:46
@Csörszike: Don't fos! Nem lazítani fogunk, hanem belehúzunk. Csak a drámai hatás kedvéért potyogtatja benito az infókat :)
Új rovatunkban azokat a mainstream félistenek oldalvizén, másfeledik hullámban érkező szupersztárokat, valamint meg nem énekelt (vagy nem elég hangosan megénekelt) hősöket mutatjuk be, akik noha nem kaptak se Aranylabdát, se FIFA Év Játékosa Díjat, mégis kitörölhetetlen nyomot…..
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
donnelly 2010.07.29 16:33:36
@Lezuzius: "¿Que?"
Nou San Trafford Cleverl(e)y done! 2010.07.29 13:15:00
"Houston, baj van!" - sóhajthattak fel az MLS nagy barátai úgy az All Star-meccs első negyedórájának végén. Látva az eredményt, nehéz eldönteni, mennyire tisztelték Sir Alexék az amerikai bajnokság kirakatmeccsét, mindenesetre ha már bevették a turnéállomások…..
donnelly 2010.07.29 13:44:09
Wes Brown azért hozta a kötelezőt :)

(
@Ronal-d'oh!: és ez sem feltétlenül az MU miatt van kitn:D)
Van az a Jenő klasszikus, hogy lyukat rúgott, nagyon rossz megoldás. Hát most élő cáfolatot találtunk, jelezze, aki látott már életében ennél tökéletesebb lövőcselt (0:40-től érdemes figyelni). A lényeg ez, de aki szívesen fogyaszt egy kis tömegbunyót a kávé mellé, néhány…..
donnelly 2010.07.29 12:20:48
@Eastbay1: És még kevesebben lehetnek Dave Navarrók ;)
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
donnelly 2010.07.28 19:37:35
@Tika_: A "kusza" meg a "nehezen érthető" az két különböző dolog. Egyébként OJ üzemanyag nélkül is flashel:)
Gyakran megesik, hogy nehézsúlyú vitába bonyolódunk _benito kollégával, de az már ritkább eset, hogy szinte másodpercek alatt váltunk át _minősíthetetlen hangerejű és stílusú_ eszmecserére. Márpedig ha Pedro kerül szóba, garantált a lincshangulat. A True colors posztoktól…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
donnelly 2010.07.23 15:30:01
@Csunderlik Peti: Ez kongrat, a tumblr-ünkre (nstblog.tumblr.com) ki is tettem engedelmeddel.
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
donnelly 2010.07.19 14:15:33
Örvényhívó felhívta a figyelmünket rá, hogy van egy mulasztásunk, ezt pótoljuk most. A poszt ötlete már akkor megfogant, amikor a hazatérő Somos bros. történeteit végighallgattuk az országról, a városokról, a stadionokról, és úgy általában az egész világbajnokságot…..
donnelly 2010.07.17 14:51:13
@Everred: Csak kár, hogy nem leopárdmintás...:)
Az egész heti kemény munka után következzen egy átmozgató, frissítő poszt. Ezúttal érintjük a Világbajnokság és a holtszezon kommunikációs vonatkozásait, de előkerülnek örökzöldek és igazi klasszikusok is. Megszólal a játékos, az edző, és egy új szereplő, a klubelnök…..
donnelly 2010.07.16 14:55:51
@csizsikpizsik: valóban, most a szokásosnál is több a konkrét vonatkozás, de ezt a bevezetőben is említettem :)
donnelly 2010.07.16 17:53:55
@touristique: Ez még annál is viccesebb, mivel az a rész a VB előtt született :D
donnelly 2010.07.16 18:41:40
@vadkutya: Kár, hogy ez az "És megint dühbe jövünk..." :D
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
donnelly 2010.07.15 13:22:02
@KoppányiG: Jah, elÍRÁs, kösz :)

@Árpádka: Nem így néztek volna ki a csoportok a kiemelések miatt, de ez részletkérdés, mert ők MINDIG továbbmennek a csoportból :)
donnelly 2010.07.15 14:13:18
@deltaTheEnd: Nos hány percet is játszott eddig Villa a Barcában? Hány edzést tartott neki Pep a VB előtt, amikor elsajátíthatta a Barca taktikáját? Naugye, köszönöm.
Elég komoly csúsztatás Villát Barcásként felsorolni ezen a vébén.
donnelly 2010.07.15 17:16:29
@halihalo: @rizla: a kontrollálatlan vikipédiázás mellékhatásai :D
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
donnelly 2010.07.15 11:02:46
@Neil Blender: Jah nem, őt a New York Jetsből lájkolom, természetesen Gonzalezre gondoltam :D
Nou San Trafford Mocskos Roja! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs…..
donnelly 2010.07.09 16:55:24
@barcavideo: Ja, Robert Plant sokkal kevesebbet alibizik, mint Xavi ;)