Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miklos.balazs

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom nem csak nekem szokott így kinézni a böngészőm:  A tabok halmozása persze egyáltalán nem meglepő dolog. A jelenlegi böngészők felhasználói felületei nem úgy vannak kitalálva, hogy azokon tömegesen tudjuk kezelni a weboldalakat. Persze lehet bookmarkolgatni, meg…..
Ígéretes bejelentéssel kezdi az évet a Facebook. Érkezik hamarosan a Facebook Graph Search. Sima kereső? Google koppintás? Bing 2? Ennél azért okosabban nyúlt a kérdéshez Mark Zuckerberg csapata.  A Facebook lényegi ereje, a felhasználók közötti ezerféle kapcsolódás a…..
Az Android Police lőtte az infót. Nekem mondjuk teljesen beleillik a Square, PayPass, PassBook vonalba. Vagyis mindenki próbálkozik egyszerűbbé tenni az online-on túl az offline fizetést is. És mindenki - érthető okokból - a telefonhoz próbálja kapcsolni a jövő fizetőeszközét.…..
A napokban próbáltunk az IRC-n egy új szlogent keresni a bloghoz, de sajnos mostanáig mindez meddő próbálkozás maradt, mert egyetlen olyat sem sikerült találni, ami igazán jó lett volna. Úgyhogy most rajtatok a sor, írjatok nekünk egy szlogent, amit kitehetünk a blog fejlécébe!…..
miklos.balazs 2009.02.25 18:48:23
Ma jött a közlemény, hogy az Etarget mostantól nem csak a két legnagyobb magyar közösségépítő szájton (iWiW, MyVIP), hanem a Facebookon is megjeleníti hirdetéseit.A magyarázat szerint azért, mert a "Facebookon regisztrált magyarok száma az utóbbi hónapokban exponenciálisan…..
miklos.balazs 2009.02.13 12:07:52
@hírbehozó: persze, poénnak egyszer... de ötször?