Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konigjanos

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt megválaszolnánk a címben feltett kérdést, érdemes megismerkedni a szóban forgó vegyületcsoporttal. A fitoösztrogén kifejezés általánosságban olyan növényi eredetű vegyületek gyűjtőneve, amelyek képesek a női nemi hormonhoz hasonlóan a szervezet…..
SymPDA Android Blog 70mai - HU 2023.01.11 16:30:00
Frissítés: v3.1.0    Xiaomi 70mai autós fedélzeti kamerák Android alkalmazása..
konigjanos 2019.06.13 17:26:40
konigjanos 2019.06.13 18:04:57
@gidano: köszönöm szépen, így már világos.
Egy német közmondás szerint a méheket Isten, a darazsakat pedig az ördög teremtette. Adunk tíz tippet az utóbbiak elleni harcra. Minél melegebb az idő, annál több problémát okoznak a darazsak. A rovarok a hőség miatt elsősorban azokat a helyeket keresik, ahol vizet találnak -…..
Milyen lehetett volna a világ talán legismertebb, és legmegosztóbb családjának, a Kardashianék élete ha száz évvel korábban születnek? Erre "próbál" választ adni a Comedy Centralon hamarosan bemutatkozó igazán őrült és elvetemült humorú Kúria, melynek már a magyar szinkronos előzetese is…..
konigjanos 2019.02.01 15:22:24
Azok után, hogy 2018-ban minden eddiginél nehezebb kitűnni egy-egy új sorozattal, a sikeres könyvek adaptációja továbbra is az egyik bevált módszer arra, hogy legyen egy fix közönsége a sorozatnak. Dan Simmons a legmenőbb kortárs írók között van, mégis az AMC új sorozata az első, ami feldolgozza az…..
Új év sincsen Kevin nélkül. Balázsék úgy érezték, nem akarják kiszolgáltatni magukat a csatornák kényének-kedvének, és akkor akarják megnézni a betörőket rommá amortizáló Macaulay Culkint, amikor csak eszükbe jut, így aztán egy dvd-gyűjtemény beszerzésével futottak…..
Olyan panasz még nem nagyon érkezett hozzánk, hogy véletlenül a kiválasztott és kifizetett termék helyett nagyobbat, szebbet, okosabbat küldött egy webshop, de egyes esetekben - például olvasónkéban, aki ajándékba vett egy laptopot - nem is feltétlenül könnyű ezt észrevenni. De mi van, ha rájön a…..
Kaptunk egy érdekes összefoglalót, ami Schobert Norbi új Dr. Schwarz élelmiszercsaládjának ordenáré marketingkamujait igyekszik csokorba szedni. Igen hamar kiderül például, hogy nem létezik a Dr. Schwarz nevű élelmiszeripari német vállalat - mi sem találtuk -, akiktől vehette…..
..aztán kiderül, hogy nincs. Hello Homár! MOL-nak szóló levelem, amit megtévesztési céllal az NFH-nak címeztem. De már elpattant az agyam, amikor 3 hete nem tudják eldönteni, hogy van 72h áruvissza vagy nincs.... Oké, nem néztem meg olyan tüzetesen a vízforralót, na de arra…..
Ja, és a helyesírás is csak minden második bekezdésben az erőssége. Hullámvasút-dinamikájú történet arról, hogy mennyire más az élet a központban és a terepen. Kedves Homár! Alább a levelezésem a Tescoval. Tisztelt Ügyfélszolgálat, A mai napon kétéves csemetémmel…..
Szokott rendelni külföldről? Akkor most mondja meg az okosat!  Tisztelt Hilda, Szokásos külföldi csomagrendelős történetbe keveredtem, azonban f*sz voltam, hogy nem néztem utána előre az áraknak. Azzal tisztában voltam, hogy ÁFÁ-t kell majd fizetnem, azonban azzal nem, hogy a FexEx még jó…..
konigjanos 2016.05.12 07:18:50
@The Crazy One: Tök igaz, plussz a szerencsétlen eladó bukja az egész postaköltségét a gyökér miatt. Sok eladó az ilyenek miatt ( meg a tolvaj postások országa miatt ) nem küld hozzánk csomagot, gyakorlatilag balkáni szintre jutottunk.
Azt nem lehet a szemünkre vetni, hogy nem szoktunk minden céget és eljárást szidni, amit csak lehet, de ezúttal nem teljesen világos, ha egyszer a küldemény azonosítója nem nemzetközi postai azonosító, tehát nem szerepel a Magyar Posta rendszerében, akkor mégis honnan kéne tudniuk, hogy mi van vele?…..
Mindig azt javasoljuk, hogy mielőtt pénzt adunk ki valamire, használjuk ki az internet adta nagyszerű lehetőségeket, és még a fotelből szedjünk össze minél több infót a kinézett termékről vagy szolgáltatásról. Néha azonban ez a módszer is a Homárra…..
A fogyasztóvédelmi hiszekegy első és és legfontosabb alapvetése, hogy a blokkot mindig meg kell őrizni. Csak a kártyás fizetés után kapott bizonylatra bízni az ügyet elég nagy lutri. Nem kötelezi semmire az  eladót, hiszen max. azt tudjuk bizonyítani vele, hogy valamit vettünk…..
Tékozló Homár Megszívod.hu 2015.07.31 09:39:00
  Sokszor mondtuk, hogy olyan helyekről, amiknek így néz ki a kapcsolat oldala, ne nagyon vegyünk semmit, mert 1900 forintért talán még megéri a forradalmi hajcsavaróval együtt járó tanulság, de a fűkaszával mondjuk már 25 ezret bukunk, ha mégsem olyan király, és kontakt meg…..
30 fokban a bejáratnál szembesülni azzal, hogy a jó drágán vett jegyeddel nem engednek be, mert nem érvényes, az milyen? Még magyarul is elfelejt tőle az ember. Reméljük Eszterék nem hagyják magukat, és utánanéznek a dolognak az IBUSZ-ban. Mi is rákérdezünk, hogy mennyire volt ez…..
A száraz kenyeret reggeliző vagy hétvégi pótlékjukat elvesztő magyarok mellett E. szerint a náluk lévő Tescoban más negatív hozadéka is van a vasárnapi zárva tartásnak. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy a mirelit felengedés után nem árusítható, szóval a láthatóan…..
konigjanos 2015.03.27 18:12:26
Pizzagirl-ös posztunk volt már, de ez most sokkal jobb. Nem akarom lelőni a poént, de senki nem dőljön be az első bekezdésnek: nem egy sima későn jött az ehetetlen pizza típusú ügyről van szó. Kedves Homár!   Az alábbi levelet a Pizzagirl vezetőségének küldtem. Meg…..
Ákos  nagy elszántsággal esett neki az igaza keresésének, és jó sok időt és energiát belefeccölve végül összegründolt magának egy cédényi hangfelvételt meg némi büntetést a Telenornak. De egyáltalán nem jár diadaltáncot, mert, ha jól veszem ki, a szolgáltató nem…..
konigjanos 2015.02.04 18:17:26
@igi1: tessék figyelmesen olvasni:
"Az ügyet a fogyasztóvédelem elé tártam, ami után szinte egy időben kaptam a hivataltól egy határozatot és a Telenortól egy levelet."
Nem a fogyvédelem után rögtön kapta a cd-t, hanem a fogyvédelem válaszával együtt...ami lehet egy hónapra is rá...
"A K&H Bank a következő három évben 6 milliárd forintot költ digitális fejlesztésre, hogy a szolgáltatások alkalmazkodjanak az átalakuló bankolási szokásokhoz." - adta hírül a bank decemberben. Colin szürreális sztorija alapján csak remélni lehet, hogy a netbank fejlesztés…..
a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel  a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től…..
Nem egy first world problem, de tényleg nevetséges a csokigolyó-mennyiség és a hozzáállás is, igaz, olvasónk sem a türelem szobra, ha egy héten belül lezavarta az egész projektet a vásárlástól a Homárig. Nem baj, a Sole-Mizo a rettenetes Krémkaland név meg a külön írt…..
Elég emlékezetesre sikeredett az Extreme Digital idén bevezetett karácsonyi szezonnyitó eseménye. A hazai Black Fridayt ugye a hagyományos amerikai időpont előtt egy héttel sikerült megrendezni úgy, hogy a nap jelentős részében az agyeldobós akciók helyett hejre kis hibaüzenet…..
konigjanos 2014.11.28 18:53:55
@cobre: És ha alkalmazott, és munkaidőben vásárol?