Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Kisfaludi Gábor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevésbé rutinos projekttagok informatikai projektekben sokszor akadnak fenn azon, hogy milyen nehéz és embert próbáló dolog véglegesíteni az ügyféligényeket. Azért, hogy lélekben segítsünk felkészülni az ezzel kapcsolatos kihívásokra, megfogalmaztuk a igényspecifikálás öt alapszabályát!..
Graffiti, rossz fényviszonyok és életveszélyes útburkolat. Csak néhány dolog, amivel azok találkozhatnak, akik megpróbálnak átkelni a Bajza és a Bulcsú utcát összekötő gyalogos aluljáróban, vagy ahogy sokan hívják, a Halál alagútban. A helyzet számtalan közegészségügyi és közbiztonsági kérdést…..
Dr Kisfaludi Gábor 2020.03.20 08:24:16
@Budapest a kutyaszar városa: Felesleges relativizálni.
Attól semmi nem lesz jobb, hogy létezik annál rosszabb is.
A legfontosabb, hogy senki ne utazzon a koronavírus által fertőzött területekre - emelte ki elsőként az állampolgároknak szánt felhívásában a Kormányzati Tájékoztatási Központ. A csütörtök délután az MTI-hez eljuttatott közleményben hozzátették: ha mégis megteszi ezt valaki, akkor regisztrálja…..
A Népszava dokumentumokra hivatkozva tegnap írta meg, hogy a kormány által előterjesztett uniós pénzfelhasználási struktúra megnyitja az utat az előtt, hogy eltérítsék az uniós forrásokat a fővárostól. A kormány reakcióként intenzív mellébeszélésbe kezdett. A kormany.hu szerint „a kormány semmiféle…..
Dr Kisfaludi Gábor 2020.01.20 16:27:44