Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancika68

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton majdnem egész nap zuhogott az eső.Szerettem volna kinn sütni a szabadban rántott patisszont az új üstkályhámon, de csak vasárnap sikerült kinn sütni. A patisszont szombaton végül benn sütöttem meg. Nem szeretem a szagát a lakásban, ezért jobb kinn sütni.  Tegnap viszont jó idő volt,…..
  Hetek óta minden a vakcináról szól. Amerikai? Kínai? Orosz? Lesz elég? Beoltassuk magunkat, vagy sem? Legyen esetleg egyenesen kötelező, ahogy már oly sokan javasolták? És mikor ér véget ez a nyomasztó karantén-időszak? A mai napon az uniós vezetők videokonferencia keretében megbeszélést…..
Ancika68 2021.01.21 19:13:19
@gtri: 3 hete beoltottak, pár nap múlva kapom a 2. oltást. Semilyen mellékhatást, szövődményt nem tapasztaltam. Nagyon vártam már, sokkal nyugodtabb vagyok ahogy telik az idő az oltás után. Egy hozzájárulási nyilatkozatot kellett aláírni ami letölthető a koronavirus.gov.hu-ról.
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
                       „Valaki vagy akar gyereket, vagy nem, ha ingadozik, meg alkudozik önmagával, az megint nem kerek” - Nincs olyan, hogy lehet, hogy akar valaki gyereket. A lehet mögött mindig nem van, de a pasik ilyenkor szokták néha bedobni a jelenleg szót is, amitől egy darabig megnyugszanak…..