Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ritafan

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hír lett a Magyar Nemzet-online-on, hogy kitettem egy archív képet, amely 1990 nyarán készült. Nem tudom, mitől ennyire izgalmas ez a fotográfia, de elsőként az Orbán Viktortól nem távoli Four Four Two című focis magazin írt egy jegyzetet a privát emlékemről, amely aztán a…..
ritafan 2012.05.14 11:25:23
@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
Te szarházi szarházizó, hagy már abba az Orbán valagából kiböfögésedet, mert nemcsak a Gyurcsány-fanokból hozod ki vele az állatot, hanem még egy szolid jobb-libber (ilyen is van, mint én megvadul tőle.
Foglald el magad valami értelmes dologgal.
ritafan 2012.05.14 11:32:37
@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: Na ezt jól megbeszéltük, én megyek tovább dolgozni, te meg böfögj nyugodtan.
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
ritafan 2011.12.07 14:59:19
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.DespiKedves Munkahelyi Terror blog!Egy érdekes történetet szeretnék elmesélni, ami a múlt héten esett meg a munkadó informatikai cégnél. Budapest,…..
Rengeteg hipermarketes sztorit futtatunk, de a posztok jó része azért olyan, gyakran vicces "átverés", ahol azért tudja az ember is meg a rák is, hogy nyilván nem szándékos konspirációról, hanem figyelmetlenségről, egy mamutszervezet bénázásáról van szó. Ez az eset…..
ritafan 2009.06.15 09:55:14
Akadémiát nyit a TV2, médiaiskolát, vagy tévés szakképző intézetet, ahogy tetszik, ahol a jelentkezők a kissé borsosnak tűnő, 390 000 forintos tandíj (plusz ÁFA, és mindez két szemesztert fedez), elsajátíthatják a szakma fogásait, fortélyait, és ha nagyon faszák, akkor menten…..
hángörienidiocc Sajt a torkán 2008.07.15 22:14:00
Van az úgy néha, hogy időnként belefutok a kereskedelmi média esti műsorsávjának valamelyik programjába. Ez így történt ma is, vacsorázás közben belenéztem a TV2 Hal a tortán című műsorába. Egész addig néztem, amíg Karafiáth Orsolya okfejtése nyomán azt nem éreztem, hogy…..