Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blamm

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek, hogy raktársöprés van a Matracgurunál, ennek keretében esetleg kicserélheték végre Ilonáék matracát, amire május óta várnak. Kedves Homár!  A budapesti Matracguru ügyintézésével kapcsolatban szeretném megosztani negatív tapasztalataimat. Márciusban vásároltunk náluk egy közepesen kemény…..
Ha az ember bioterméket vásárol, akkor valami nagyon természetes, adalék- és egyéb anyagoktól mentes dologra számít, így elvárja és megnyugodva konstatálja a no artificial flavors (mesterséges aroma nélkül) feliratot egy ilyen terméken. De vajon jót, és egyáltalán mit jelent…..
blamm 2015.08.25 09:55:03
Olvasónk szerint a megváltozott szabályzás miatt nem tudott kutyástól a megszokott expressz vonattal utazni Balatonra, de max. a Balaton Expressz besorolása változhatott, mert netes források szerint évek óta nem lehet kutyát szállítani helyjegyköteles vonaton. Azért…..
Az elsőajtós őrületben én ott tartok, hogy az éjszakai buszokon ez a módi, de úgy látom, rég túlhaladt rajtam a történelem. Nem tudom, hogy az egész macera mennyire éri meg a BKK-nak, de különbséget nem látok a budaörsiek és a budakesziek között, úgyhogy tényleg fura a más…..
blamm 2015.04.20 14:04:20
Én életemben 2x voltam kaszinóban, annak is van vagy 15 éve már, így nem tudom, mennyire általános, hogy fizetni kell a fogyasztásért, de ezt a 200 forintot nem értem. Hogy minek, miközben egy átlag pesti kávézóban is 4-500 Ft? Tisztelt Andrew G. Vajna! A minap jártam az egyik…..
blamm 2015.03.17 14:50:51
Esetleg kerülhetett bele egy kis csirkehús is - magyarázta a csirkecafatok jelenlétét a vega kajában az étterem. Nem nagy ügy. Engem megnyugtatott. (Annyit írjunk a javukra azért, hogy az étlapon tényleg szerepel samosa chicken, szóval lehet, hogy nem ármány és trehányság, hanem…..
Teljesen érthető, hogy Mardel becsapva érzi magát, de szerintem sajnos nincs igaza. Megmondták, hogy visszavonásig érvényes a korábbi ár? Megmondták, hogy a számlalevélen fogják értesíteni a változásról? Oké, arról mélyen hallgattak,  hogy ez egyből a következő…..
blamm 2015.03.02 09:26:11
nem
Tibor azt hitte mosógépet vesz, pedig valójában magát az önjáró kiszámíthatatlanságot és kalandot engedte be életébe a Gorenjével. No meg a szerelőt.  Kedves TékozlóHomár! Az alábbi immáron nagyon hosszadalmas és bosszantó történetet szeretném megosztani mindenkivel,…..
a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel  a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től…..
Hol szerezze be Kriszta a Acer Aspire V3 772G-t? Acer shop Ipon egyik sem Poll Maker Na ilyen se volt még: Krisztina vásárlás ELŐTT írt nekünk, hogy segítsünk eldönteni, hol vegye a laptopját. Dilemma a posztban, hasznos okosságok jótállás és garancia témában ezen…..
Márton önostorozó levele a balul elsült fapados utazások állatorvosi lovát vagy inkább ménesét tárja elénk. Van itt minden a félrefoglalástól a rossz méretű bőröndig, ami cifra káromkodásokat, fortyogó dühöt, értetlen arckifejezéseket és csendes beletörődést…..
  Olvasónk írása tömör tanmese a hitelkártya-létezési költségekről. Magára vessen amiért kétszer is beadta a derekát egy karakán nem helyett, vagy már megint egy jóhiszemű ügyfelet húzott csőbe a a pénzéhes bank? A posztot elküldjük az érintett bank…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
Leírhatatlan! A török megyei Benyovszky Móric hasonmás verseny Szulejmán különdíjasa megölné a muszlim Lindát, de az gyorsabb nála. Ami utána következik az filmtörténelem. Nettó 3 perces halálsikoly. A lassítás miatt szerencsére nem feltűnő, ahogy a csávó az ökölbe…..
blamm 2012.09.27 15:35:25
:DD
Ebből a posztból nem csak azt tanuljuk meg, hogy a Magyar Posta nem ismer lehetetlent, de alkalmat ad arra, hogy egy kicsit jobban megismerjük Tokodaltárót is. Tadam Békéscsabára rendelt DVD-je ugyanis - irányítószámában a legkevésbé sem hasonló - szuper nevű Tokodaltáróra…..
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
Jelszó: kékeszöld! Azon kívül csinos szexi bombázó, hidegfrász és sikítófrász. Mindezt a T-Home hozta ki Lászlóból, mert először rá akarták venni, hogy szereljen, aztán ellopták a kékeszöld ütvefúróját és szétszaggatták a háztető esővédő fóliáját. Jelszó 2:…..
Az alábbi sztoriban mindenki életben marad, pedig a magyar egészségügyben játszódik, de egy kislány arcát csak sikerül kicsit elbarmolni. A történet azért is tanulságos, mert szépen megmutatja, amit tapasztalatból mindannyian tudunk: a magyar kórházak szakrendelései nem…..
L. csak azt nem tudja eldönteni, hogy ő most egy lúzer vagy egy szerencsétlen. Mai mobilnetes történetünkből újabb kuncsaftbokáztató megoldást ismerhet meg az olvasó, ami hasznos információ, például annak, aki távközlési szolgáltató indítására készül, és le akarja húzni…..
Krisztiánnak aláírt szerződése van, türelme már egyre kevesebb. Körülötte már jónéhány lakásba bevezette a T-Home az optikai kábelt, csak nála döntenek mindig úgy, hogy műszakilag nem lehetséges. 2008. decemberében a T-Home engedélyt kért, hogy társasházunkba bevezethesse…..
blamm 2009.09.03 10:08:29
Kedves Postoló!

Keresd fel a
forum.t-home.hu címet, és vesd fel a fenti problémát az Optinet topicban. Biztos lesz ott egy-két T-s kollega, aki segít majd! :)
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..
Finom sztori: a mobilcég május végén pont tízszeresére emelte a fix előfizetési díj nélküli Internet Start szolgáltatás tarifáit. Ez az az eredetileg wapolásra kitalált "alap internet", amit a legtöbb, erre képes vodafonos mobilról automatikusan, esetleg a START szó…..