Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lengyel

0 bejegyzést írt és 445 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Használjunk ateizmust az "érinthetetlen" vallási/politikai tabuk ellen? A populista, vagyis elit-ellenes jobboldal legszívesebben kitagadná a nemzetből az ateistákat, azzal az amerikai-típusú "gondolati árukapcsolás"-sal, miszerint csak az lehet jó hazafi, aki nacionalista és istenhívő. Valójában…..
Lengyel 2020.07.10 09:09:02
Az ateizmus nem vallás, nem hit; hitetlenség. Az nem normális, hogy egy bármilyen kitalációból egy vallás lesz, és az esetleg elborult elme szüleménye az elbutult emerek további butításából kialakult világmaffia évezredekig tevékenykedhet. A kereszténység áldozatai megszámlálhatatlanok, kb. 40 millió. A vagyonuk felbecsülhetetlen. Az inkvizíció megfélemlítette, kipusztította a tudósokat. Koppányt szeretetből kellett felnégyelni, milyen jogon? Ja az isten megsúgta Vajknak, hogy szeretetből végezze ki?
A keresztény vallás önmagában cáfolja bármilyen isten létezését. Az ószövetség ahyelyett, hogy bizonyítaná (igazolná) istenség létét, cáfolja azt. A papi pedofilia ékesen bizonyítja, hogy a papok nem hisznek, a folyamatos eltussolás pedig azt igazolja, hogy a főpapok sre hisznek. Ha hinnének, és félnének istenük büntetésétől, akkor kivágnák a pedofil papokat. Nem teszik, nem tették sohasem.
A papi kuplerájok (zárdák) biztosították, hogy a cölibátus ellenére kiéljék bűnös vágyaikat, és incubusokként megrontsák a Jézus menyasszonyait, akiket a főnővér szabadított meg a kis angyalkáktól, akiket a franciaországi megsemmisítőkbe szállítottak, a nemrég feltárt nagy meszesgödrökbe.
Annak kell bizonyítania, aki állít. Ezt a kersztény egyházak sohasem tették meg, ezért nem a cáfolónak kell igazolnia, hogy nincs isten, hanem annak kell az isten létét bizonyítani, aki azt állítja, hogy van.
De azt is egyszerű bizonyítani, hogy nincs isten. Az ősrobbanásról már tudjuk, hogy két keresztény pap térítette Hawkingot, és felvetették neki, hogy mint kompetens tudósnak, erkölcsi kötelessége tudományosan bizonyítani a teremtést a semmiből. Hawking ezt megtette, de megbánta, és próbált elméletén módosítani. Elkésett.

Tehát ha a kezdetekben csak semmi volt, akkor abban istenféle izé csak akkor létezhetett volna, ha istenféle teremtő valami. Ekkor azonban a semmi nem létezhetett, csak akkor, ha az isten is semmi, de akkor meg a teremtés kérdőjeleződik meg, mert a semmi nem teremthetett mindent.
Nekem tetszene ha Veiszer Alinda jobban hallatná hangját Magyarországon, mert számomra egyike azoknak, akik hitelesen képviselik az európaias élő magyar kultúrát. Az is tetszene, ha politikusi pályára lépne, mert a lépésváltás mindig megtermékenyítő hatású. Azt is elfogadom, hogy a Momentumhoz…..
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes még annyira sem volt hajlandó elhatárolódni Gréczy Zsolttól, mint a DK elnöke. Gyurcsány „hülyeségnek” nevezte az önmagáról meztelen képeket készítő szóvivő produkcióját, Vadai szerint a fotókat „Valakik ártó szándékkal kiadták, kiszivárogtatták, ellopták.” Gréczy…..
Lengyel 2019.12.24 20:37:02
@midnight coder:
Ha valakinek, pl. a tesztoszteron őrjítő túltermelése által elárasztott agyával szinte érthetetlen módon az jut eszébe, hogy a meztelen testének látványával ajándékozza meg szerelmét, vagy észvesztő elmeháborodáttságának objektumát, akkor az objektum nem képzelheti magát a teljes nyilvánosságnak!!
  Az emberhez alkalmazkodott bélbaktériumok nemcsak a kedélyállapotunkat, de az agyműködésünket, "lelkünket" is befolyásolják!   Az emberi test szerves egészt alkot, amelyben nincs a konzervatív felfogás szerinti hierarchia, ellenkezőleg; teljes a demokrácia a testünkben (a "gazda állat"-ban)…..
Lengyel 2019.10.20 18:27:04
És végül már csak egy kis gyűjtemény főként címszavakból a keresztény erkölcsöt megvilágítandó:

Gyerekeket rontott meg a karibi nuncius?
Sajnos erős a gyanú, hogy igen. A Szentszék dominikai követét, a 65 éves és lengyel Jozef Weselowskit pedofíiliával vádolja a helyi ügyészség, és a Vatikán is vizsgálatott indított ellene. (BBC)

A süketnéma gyerekeket külön jellel utasították orális szexre a perverz olasz papok
Általuk kitalált kézjelek utaltak a péniszre, ánuszra, maszturbálásra és hasonlókra, a gyerekek így el sem tudták mesélni másoknak, miket művelnek velük.

Legalább 44 hónapra börtönbe kell vonulnia a pedofil ausztrál bíborosnak
George Pell az ítélet szerint 1996-ban erőszakolt meg egy 13 éves kóristafiút és zaklatott egy másikat. Nála magasabb rangú katolikus papot még nem ítéltek börtönre pedofíliáért.

Ferenc pápa a molesztálási botrányokról: „Az egyházon sebet ejtett saját bűne”
A pápa szerint az egyház nem hallotta meg az áldozatok segélykiáltásait.

Hét évtized szexuális visszaéléseit és a legsötétebb ragadozókat mutatja be a pennsylvaniai ügyészség katolikus egyházról készült jelentése
Volt, akit arany kereszttel jelöltek meg a pedofil papok.

Pedofilbotrány miatt kell bíróság elé állnia Lyon érsekének
Philippe Barbarint azzal vádolják, hogy tudomása volt molesztálásokról, de nem fordult a hatóságokhoz.

Börtönben akasztotta fel magát a pedofíliával vádolt brazil pap, akit a Spotlightban is említenek
1995-ben, 2007-ben és a múlt héten is pedofilvádak miatt tartóztatták le. Az első büntetését segített enyhíteni az egyház.

100 ezer pedofil fotó lehetett a nuncius gépén
Kedden tartóztatták le Józef Wesolowski nunciust a Vatikánban.

Ilyen még nem volt: a Szentszék a Vatikánban von felelősségre egy pedofil papot
Dominikán volt pápai követ, fiúknak fizetett a szexért, de visszahívták Rómába, mielőtt a karibi országban vádat emelhettek volna ellene.
Ferenc pápa szerint a pedofília leprája megfertőzi az egyházat is
Nagyon súlyosnak tartja az egyházon belüli pedofíliát, botot ígér a gyermekeket megrontó papoknak.
És akkor a legbefolyásosabb amerikai katolikus főpap hazudott egy kiadósat
Timothy Dolan bíboros szerint egyesek megpróbálnak úgy csinálni, mintha az egyház ellenezné a homoszexualitást, és a melegházasság híveinek jobb volt a marketingje, mint nekik.

Tíz év alatt 848 pedofil papot csapott ki a katolikus egyház
A történelem során először közölt ilyen adatokat a Vatikán. 2500 gyerekmolesztáló viszont maradhatott az egyházban, csak kisebb büntetést kaptak.
Ez egyszer évi 85 pap, másodszor évi 2500/10 =250 összesen évi 335 pap.
2000 év alatt ez mindösszesen 2000 * 335 = 670 000 pap.

Azt gondolom, hogy a társadalom elsősorban a keresztény papok "áldásos" tevékenysége miatt velejéig romlott. Ha ezeket az egyedi eseteket globálisan tekintjük, akkor látható, hogy a bűnsegédi bűnrészes szervezetet nem üldözni kell, hanem csak betiltani, végleg.
Lengyel 2019.10.28 17:07:02
@yourmomtits: Az már milyen dolog, hogy véded a bűnöző papokat, és az őket 2000 éve dugdosó egyházat? - Megrontottál 100 gyereket atya? Büntetésből áthelyezünk oda, ahol tovább ronthatod a gyerekeket. Nyogodtan pedózzál, mert amit te csinálsz, az csak pár ezreléke az összes esetnek. És különben is, a mi egyházunk mért maradna le a családtagok, a pszichológusok, sportedzők mögött?
Te pedig jó lenne ha disztingválnál, és megkülönböztetnéd a jó szándékú véleményalkotást a fröcsögéstől.
Mi az, hogy fröcsögés? Hazugság? Nem. Alaptalan állítások? Nem. Hanem mi????
Fél évig tartó nyüglődés után a Wizz Air végre kikukázza az eddigi kaotikus poggyászkezelési rendszerét, megalkotta ugyanis a tökéletes és átlátható csomagszabályt - konkrétan lenyúlta a Ryanair nemrég bejelentett rendszerét. Igaz, némi balkáni fűszerezéssel. Lényeg: visszatértek ahhoz, hogy már a…..
Dr. John Jackson idén ötven éve foglalkozik a Torinói Lepel tudományos kutatásával fizikusként. Egy amerikai kutatócsoport vezetőjeként az eredeti Torinói Leplet 1978-ban öt napon keresztül vizsgálta és gyűjtött róla adatot. Az adatok elemzése és újabb kutatási eredményekkel való együttértelmezése…..
Minimum ciki-kategória: a sportállamtitkár olyan intézménybe járatja a gyerekeit, ahol kétmillió forint a tandíj. Ezzel rendesen odatett az EMMI hurráoptimista propagandájának. ..
Lengyel 2018.09.04 16:11:53
@paraszthajszal:
Legyen sok sikeres ember! Legyen sikeres az is, aki nem pártkatona. Legyen az élet politikamentes! Legyen 2 millió olyan gyerek, akinek 2*2 milliót be tudnak fizetni a szülei!
Legyen 4 millió Mészáros Lőrinc! Legyen 10 millió Orbán Viktor! Mi a megoldás?
Mindezek miatt direkt jót tett a magyar divatak, turizmusnak és országmárkának a szaros pelenka eldobása Horvátországban, ez igen!..
Látszólag erődemonstrációt tart a Fidesz a sajtófronton azzal, hogy minden átmenet nélkül, brutális leszámolás kíséretében visszafideszesítette a Hír TV-t, ám valójában előre menekül. Az Orbán-rendszer természetéből adódóan mindenkit példásan meg kell büntetniük, aki beleköp a nagyfőnök tányérjába,…..
A Kúria kimondta, április 8-án sérült a választás tisztasága, az önkéntes részvétel, a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás elve...
Lengyel 2018.05.03 17:44:12
@Lévai András:
Ez a két darab eset csak az első kettő a negyvenből. A 40 is csak egy ízelítő a totál csalásból. A FIDESZ 19 %-kal nem nyerhet el 2/3-os felhatalmazást. Érthető ez?
Orbán Viktor több fanatikus propagandistája is megnyilvánult a héten, a kétharmados győzelem után. A hangnem mindenhol egyértelmű: erőszak és fenyegetés. ..
Pár napja írtunk arról, hogy milyen válogatott eszközökkel képes szívatni az ELMÜ egy-egy pénzzavarral küszködő ügyfelet. DE ne gondoljuk azt, hogy csak azokkal szemét, akik nem tudnak fizetni, azokkal is keményen bánik a cég, aki esetleg áramot termel és többlete keletkezik. Mondhatjuk lassan már,…..
Például azért, mert már legalább ötször elutasították a békemegállapodást. (Forrás: PragerU Hungary)..
Lengyel 2017.12.14 19:41:34
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/Palestine_Map_2007_%28Settlements%29.gif

Itt lehet látni, ahogy Izrael harapdálja Palesztína (ősi magyar nép) területét.
Gulyás Gergely nagy ívben ejtett egy barnát az alaptörvényre, a vallásszabadságra és általában az állampolgári jogokra. Mindehhez persze lelkesen helyeselt a fidesznyilk bértollnok Bayer Zsolt. Szabadságjogok? Minek az?..
Lengyel 2017.11.05 17:46:36
@Brix: Egyszerűbb lenne minden vallást betiltani, de azokat azonnal, melyek emberéleteket követeltek a múltban.
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
Lengyel 2017.08.17 18:08:38
@commentes nikk: Nem értek egyet. Az az akadékoskodó, akinek nincs igaza, de jelen esetben nem ez volt a helyzet. Ma már 6 elemivel is lehet valaki fontos poszton. Ez nem helyes. A törvények pedig azért vannak, hogy betartsák őket. A szerencsétlen polgár nem arra való, hogy packázzanak vele. Mindenkinek vannak kötelességei, amiket teljesíteni kell. Az orvos a törvény nem ismerete miatt, szivatta a vezetői engedélyest. (Nem beteg!!)
A hatóság szivatta mindkettőt. A jogsisnak ahhoz is joga lenne, hogy megtérítsék a neki okozott károkat!
Mozgássérülten születtem. Fiatal szülők első gyermekeként, így mai eszemmel el tudom már képzelni, mit élhettek át a majdnem gyerekkorú szüleim. 3 éves voltam, amikor egy nem fogyatékos testvérem született. Remek családot kaptam Istentől, akiknek köszönhetően lettem az, aki vagyok. Nem érzem…..
Lengyel 2017.07.19 16:00:39
@RoePipi:
Az édesanyámat így ölték meg, és a tiedet is így fogják, de ezt majd döbbenten megtapasztalod, ha eljuts abba az állapotba. Ne kerüljön rá sor!
Lengyel 2017.07.19 16:07:23
@profiügyfélszolgálat:
Úgy néz ki, hogy az emberek között nincs, nem lehet 100-szoros, vagy nagyobb különbség. A fidesz kis Sorosokat gyárt, a maffia rendszerével. Vissza kell állni a maximum 3-szoros különbségre. Ez egy emberi értékrendszer lenne. Az, hogy ML felvásárolja a közpénzből a fél országot, az nem normális.
A napi.hu összesítése szerint Mészáros Lőrinc egyetlen év alatt 100 milliárd forinttal gyarapította a vagyonát. ..
Lengyel 2017.06.19 14:29:26
@nem irigykedni:
Elemezzük egy kicsit ezt a provokációt!

"azért küzdöttünk, ne legyen szocializmus."
- A nácik küzdöttek azért.

"Most azért küzdünk, hogy kapitalizmus ne legyen ?"
- Ki küzd azért? Az emberek egyet szeretnének: ÉLNI, és ha lehet EGY KICSIT JOBBAN.
pL. 4 MILLIÓ EMBER NEM AKAR ÉHEZNI, VAGY MEGFAGYNI, miközben egyesek dúskálnak a hűtlen kezelt ellopott közpénzben. Egy igazságosabb elosztás, nem a kapitalizmus elleni küzdelem.

"A kapitalizmusban mindenki annyit kereshet, amennyit az adók befizetése után kézhez kaphat."
- A kapitalizmusban meg lehet gazdagodni több embernek is, a maffiaállamban 1-2 ember kereshet 1 év alatt 100 milliárdot. Itt majd meg kell vizsgáni, hogy történt-e bűncselekmény?

"Ha Mészáros Lörinc megfizette az adóját -ami jó nekem és jó Önnk - miért fáj, ha magas a jövedelme? "
- Azért mert egy népképviseleti demokráciában a nép érdekeit kell képviselni, nem 1-2 emberét. Érthető ez?

"Csinálja utána és Önnek is lesz."
- Jó. Mingyárt írok Vityának, hogy most én jövök a pályázat nyerésben.

"Az Adóhivatal mindenkit megtalál, nincs adóelkerülés, mint látható, az irigykedök gondoskodnak az Adóhivatal értesitéséröl, folyamatos tájékoztatásáról. "
- Horváth András nem így gondolta.

"Az itt lázadozók ezt teszik, ahelyett, hogy csinálnának egy céget és érnék utól Mészáros Lörincet. Tegyék ezt, de ehhez némi készség is kell, nemcsak az irigykedve leselkedés."
- ML-et nem lehet utolérni, részletezzük?
Az irígykedés nem ez a kategória. Amikor 4 millió ember szépen élhetne, de a közpénzt olyan fejlesztésekre fordítjuk, amelyek sokszorosan túl vannak árazva, hogy vissza lehessen osztani belőle, miközben mások éhenhalnak, vagy kitántorognak küföldre, akkor nem az irígységről van szó. A kórházakban gyógyítás helyett lefertőzik az embereket halálos baktériumokkal, és hullazsákban adják vissza. Nem irígység az, amit az ember a FIDESZ és köre irányában érez. Nem csak a fidesz, sőt egyáltalán nem a FIDESZ!+
Lengyel 2017.06.19 14:39:39
@FCUK: A kis pontokkal vannak jelölve.
Az Országgyűlés elnökének a külföldi egészségügyi miniszterek találkozójának gálavacsoráján sikerült bődületes ökörségeket mondani. Biztos arra gondolt, azok úgyse jártak mostanában magyarországi kórházban, simán elhisznek neki bármilyen vad dolgot mond be...
1. Mit ír elő a civiltörvény? A ma elfogadott törvény azoknak a szervezeteknek ír elő kötelezettséget, amelyek évente legalább 7,2 millió forintot kapnak külföldről. Az ilyen szervezeteknek három kötelezettségük lesz: Be kell jelenteniük a bíróságnak azt, hogy külföldről támogatott szervezetté…..
Lengyel 2017.06.13 22:39:37
Ma a magyar egészségügy sokkal rosszabb helyzetben van, mint 2010 előtt. A szakemberek szerint ha nem lesz változás, öt év múlva nem lesz, aki operáljon, és ágytálat cseréljen.   Nézzünk néhány adatot: - az Orbán-kormány kevesebbet költ egészségügyre, mint az "átkos" nyolc évben Medgyessy,…..