Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naptermeke

501 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, autósok: küszöbön a kánikula, így készülj fel a hőségre! Hamarosan beköszönt a tartós kánikula, ami komoly kihívást jelent a sofőrök, az utasok és a járművek számára is. Eleged van abból, hogy a forró nyári napokon szaunává változik az autód? Szeretnéd megóvni szeretteidet és járműved…..
Feldagadt lábra, ödémára, vizesedésre itt a gyógyír - ne szenvedj többé a fájdalmaktól! Ismerős az érzés, amikor a lábaid dagadtak, nehezek és fájnak egy hosszú nap után? Szenvedsz visszértől, ödémától vagy egyéb kellemetlen tünetektől? Itt az ideje, hogy kipróbáld a Perfect Feet kompressziós…..
Te is rajongsz a természetért, szeretsz városnézni? Szeretnél felfedezni új dolgokat? Körülöttünk számtalan csodálatos alkotás és lenyűgöző jelenség található, melyeket néha szeretnénk egészen közelről megcsodálni. Azonban a hagyományos távcsövek gyakran nehézkesek, helyigényesek és körülményes…..
Lábfájósok, figyelem: nem kell többé szenvedned a sajgó érzéstől, van kiút! Feldagadt lábak? Nehéz érzés a bokádban? Víz visszatartás (ödéma) miatti duzzanatok? Ezek a problémák gyakran jelentkeznek hosszú napok után, különösen, ha sokat állsz vagy ülsz, és zavaróak lehetnek a mindennapi…..
Nem akarod, hogy sötét legyen házad, garázsod, boltod körül? Ezt imádni fogod! A kora nyárias időnek köszönhetően többet vagyunk kint a kertben, udvaron sötétedés után is. Ilyenkor nagy szükség van megfelelő kültéri világításra, ha nem szeretnél a sötétben botorkálni, elesni valamiben. Sajnos a…..
Fájós hátúak, figyelem! Itt egy hatékony találmány, hogyan védd meg gerinced! Sokat a sajog a hátad? Egyre nehezebben mozogsz? Eljött az ideje, hogy végre Te is megszabadulj a hátfájástól! Mutatjuk, miért elengedhetetlen a hát napi „kiropogtatása”. A mindennapi ülőmunka, a helytelen testtartás és a…..
Gyakran kell hunyorognia? Így lásson közelről, tisztán minden apró részletet! Előfordult már Önnel, hogy az apró betűk vagy tárgyak részletei elmosódtak a szeme előtt? A finom munkálatok, mint például egy cérna befűzése a tűbe, vagy egy fontos dokumentum elolvasása, igazi kihívás lehet, ha a…..
Szeretnéd biztonságosabbá tenni otthonod saját magad, idősebb szeretteid számára? Ezzel a megoldással könnyebben közlekedhetsz! Az idősek számára a fürdőszoba az otthon egyik legveszélyesebb helye lehet. A csúszós, vizes felületek könnyen vezethetnek eleséshez, ami súlyos következményekkel járhat.…..
Korán beköszöntött a nyár: így előzd meg a fullasztó kánikulát a kocsiban! Idén hamar jött a nyárias idő, és vele együtt a 28 fokos meleg is. Te is tapasztaltad már, hogy a napon parkoló autód milyen gyorsan felforrósodik? Pár perc alatt az utastér hőmérséklete elérheti a 60-70 °C-ot is, ami…..
Téged is lábfájás, talpfájdalom, lúdtalp kínoz? Van kiút! Szenvedsz a lúdtalp, a lapos talp vagy a lábtájéki görcsök okozta kényelmetlenségtől? Itt az ideje, hogy komolyan vedd a problémát! A lúdtalp és a lábfájdalom súlyos egészségügyi gondokat jelezhet, amelyeket nem szabad elhanyagolni. A…..
Fedezd fel a világot új szemszögből - zsebben hordozható távcső kalandoroknak! A tavasz beköszöntével egyre többen indulnak kirándulni, városokat felfedezni. Bár ezek az élmények önmagukban is feledhetetlenek, néha mégis hiányérzetünk támadhat, amikor a távoli látnivalókat szeretnénk közelebbről…..
Készülj a közelgő hőségre: így előzd meg a fullasztó kánikulát a kocsiban! Idén korán jött a nyárias idő, és vele együtt a 28 fokos meleg is. Te is tapasztaltad már, hogy a napon parkoló autód milyen gyorsan felforrósodik? Pár perc alatt az utastér hőmérséklete elérheti a 60-70 °C-ot is, ami…..
Görbe lábujj vagy bütyök kínoz? Még nem késő, hogy nyárra megszépítsd lábaidat! A meleg időjárás beköszöntével sokan szeretnék büszkén viselni a nyitott cipőket, szandálokat, azonban a ferde lábujjak és a kialakuló bütyök rengeteg embernek okoz kellemetlenséget és fájdalmat. Ne hagyd, hogy ez…..
Gyakran hunyorogsz a monitor vagy a telefon előtt? Ismerd meg az olvasószemüvegek királyát! Ismerős az érzés, amikor olvasás vagy számítógépezés közben elmosódottá válik a szöveg? Bosszant, hogy olvasószemüveged nem nyújt tökéletes látásélményt? Vagy eddig nem használtál szemüveget, de érzed, hogy…..
Sokat fáj a derekad, hátad? Mutatjuk, mit tegyél a hasogató, szúró fájdalmak ellen! Ismerős érzés, amikor reggelente alig bírsz kikelni az ágyból a szúró, lüktető hát- vagy derékfájásod miatt? Az ilyen jellegű fájdalmak okán gyakran minden mozdulat kínszenvedés, a lépcsőzés pedig szinte lehetetlen…..
Nyaki és váll fájdalmak enyhítése egyszerűen - ismerd meg a Neck Relax párnát! A mindennapjainkat gyakran megkeserítik a nyak és váll tájékon jelentkező, makacs fájdalmak, melyek hátterében számos ok állhat. Legyen szó helytelen testtartásról, korábbi sérülésekről, ülő- vagy fizikai munkából adódó…..
Te is szívesen kirándulsz, túrázol? Rajongsz a természeti csodákért? Ez tetszeni fog!  Végre beköszöntött a tavasz, eljött az idő a hosszú sétákra, kirándulásokra és városi felfedező túrákra. A természet szépségei és az ember alkotta csodák kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolhatnak. Képzeld…..
Készülj fel a tavaszi és nyári kánikulára: így védd meg autódat a tikkasztó melegtől! Jön az igazi tavaszi és nyári idő, ideje felkészülni a közelgő forróságra. Bizonyára Te is ismered azt a kellemetlen érzést, amikor a parkolóban hagyott autódba beülve izzasztó forróság csap meg? A tavaszi-nyári…..
Idegesít párod horkolása, vagy te magad is horkolsz? Fedezd fel azt a fortélyt, ami véget vethet az éjszakai zajongásnak! A horkolás olyan jelenség, amely közvetve vagy közvetlenül minden második személy mindennapjait érinti. Ha te vagy a párod az, aki horkolva zavarja meg a pihentető éjszakát, az…..
Így grillezz odaégés és lepotyogás nélkül elképesztően finomakat! A grillidény hivatalosan is megkezdődött, ideje kilépni a szabadba és ínycsiklandó ételeket készíteni közvetlenül a lobogó lángok felett. Valami egészen különleges ízt kölcsönöznek a tűzön sütött fogások, amit más módszerrel szinte…..
Van olvasószemüveged, de nem vagy elégedett? Így láss távolabbra is, egyetlen szemüveggel! Van olvasószemüveged, mégis gyakran hunyorítasz? Nem mindig látod jól a telefonod, a számítógéped vagy a TV-d képernyőjét? Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel: a hagyományos olvasószemüvegek csak közeli…..
Jön a jó idő - ez feltétlenül legyen nálad! A mostani enyhe időjárás és a közelgő tavaszi szezon tökéletes alkalom a természeti sétákra és városi felfedező túrákra. A természet és az ember által teremtett remekművek minden korosztályt elvarázsolhatnak. Képzeld el, hogy mostantól teljesen új…..
Nyakfájásra ügyes trükk érkezett - élj vele, számolj le a sajgó érzéssel! Neked is sokat fáj a nyakad, vállad? Az ilyen jellegű fájdalmak nagyon meg tudják keseríteni a mindennapokat. Ha ülő- vagy fizikai munkát végzel, esetleg nem megfelelő a testtartásod, vagy korábbi sérülésed okozza a…..
Az ajándék, aminek mindenki örül… Önmelegítő zokni az idei karácsony slágere – most 5 pár csak 9.990 Ft Nincs még ötleted a fa alá? Itt egy igazán hasznos vívmány ünnepek előtt, mellyel garantáltan boldoggá teheted majd szeretteid karácsonykor. Sajnos a mostani téli időszak sokaknak okoz…..
Utálod a korai sötétséget? Itt egy költséghatékony megoldás, hogy mindent jól láss! Ha világításra van szükséged kültéren, de nem szeretnél a bonyolult felszerelés vagy a magas villanyszámlák miatt aggódni, akkor egy modern és energiatakarékos megoldásra van szükséged. A kültéri fény…..