Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naptermeke

486 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyaki és váll fájdalmak enyhítése egyszerűen - ismerd meg a Neck Relax párnát! A mindennapjainkat gyakran megkeserítik a nyak és váll tájékon jelentkező, makacs fájdalmak, melyek hátterében számos ok állhat. Legyen szó helytelen testtartásról, korábbi sérülésekről, ülő- vagy fizikai munkából adódó…..
Te is szívesen kirándulsz, túrázol? Rajongsz a természeti csodákért? Ez tetszeni fog!  Végre beköszöntött a tavasz, eljött az idő a hosszú sétákra, kirándulásokra és városi felfedező túrákra. A természet szépségei és az ember alkotta csodák kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolhatnak. Képzeld…..
Készülj fel a tavaszi és nyári kánikulára: így védd meg autódat a tikkasztó melegtől! Jön az igazi tavaszi és nyári idő, ideje felkészülni a közelgő forróságra. Bizonyára Te is ismered azt a kellemetlen érzést, amikor a parkolóban hagyott autódba beülve izzasztó forróság csap meg? A tavaszi-nyári…..
Idegesít párod horkolása, vagy te magad is horkolsz? Fedezd fel azt a fortélyt, ami véget vethet az éjszakai zajongásnak! A horkolás olyan jelenség, amely közvetve vagy közvetlenül minden második személy mindennapjait érinti. Ha te vagy a párod az, aki horkolva zavarja meg a pihentető éjszakát, az…..
Így grillezz odaégés és lepotyogás nélkül elképesztően finomakat! A grillidény hivatalosan is megkezdődött, ideje kilépni a szabadba és ínycsiklandó ételeket készíteni közvetlenül a lobogó lángok felett. Valami egészen különleges ízt kölcsönöznek a tűzön sütött fogások, amit más módszerrel szinte…..
Van olvasószemüveged, de nem vagy elégedett? Így láss távolabbra is, egyetlen szemüveggel! Van olvasószemüveged, mégis gyakran hunyorítasz? Nem mindig látod jól a telefonod, a számítógéped vagy a TV-d képernyőjét? Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel: a hagyományos olvasószemüvegek csak közeli…..
Jön a jó idő - ez feltétlenül legyen nálad! A mostani enyhe időjárás és a közelgő tavaszi szezon tökéletes alkalom a természeti sétákra és városi felfedező túrákra. A természet és az ember által teremtett remekművek minden korosztályt elvarázsolhatnak. Képzeld el, hogy mostantól teljesen új…..
Nyakfájásra ügyes trükk érkezett - élj vele, számolj le a sajgó érzéssel! Neked is sokat fáj a nyakad, vállad? Az ilyen jellegű fájdalmak nagyon meg tudják keseríteni a mindennapokat. Ha ülő- vagy fizikai munkát végzel, esetleg nem megfelelő a testtartásod, vagy korábbi sérülésed okozza a…..
Az ajándék, aminek mindenki örül… Önmelegítő zokni az idei karácsony slágere – most 5 pár csak 9.990 Ft Nincs még ötleted a fa alá? Itt egy igazán hasznos vívmány ünnepek előtt, mellyel garantáltan boldoggá teheted majd szeretteid karácsonykor. Sajnos a mostani téli időszak sokaknak okoz…..
Utálod a korai sötétséget? Itt egy költséghatékony megoldás, hogy mindent jól láss! Ha világításra van szükséged kültéren, de nem szeretnél a bonyolult felszerelés vagy a magas villanyszámlák miatt aggódni, akkor egy modern és energiatakarékos megoldásra van szükséged. A kültéri fény…..
Újra jönnek a mínuszok: így tartsd tisztán szélvédődet a hidegben! Pár enyhébb nap után ismét mínuszok várhatók. Biztosan Te is tapasztaltad, mennyire le tud fagyni autód szélvédője a mostani hidegben.  Ilyenkor útnak indulni a jégréteggel borított üveg mögött nemcsak hogy baleseti kockázatot rejt…..
A talpbetétek királya megérkezett – így küzdd le a lábfájást! Szenvedsz a lúdtalptól, lapos talptól vagy lábtáji görcsöktől? Ne hanyagold el a problémát! A lábfájdalom komoly betegség lehet, amin nem szabad könnyedén átsiklani. A lábfájás nemcsak a lábfejet és talpat érintheti, hanem a térdet,…..
Folyton sajog a nyakad, vállad? Szabadulj meg most a gyötrő érzéstől egy zseni vívmánnyal! Gyakran kínoznak nyak- és vállfájdalmak? Amennyiben hosszantartó ülőmunkát végzel, fizikailag megterhelő feladatokkal foglalkozol vagy korábbi sérüléseid okoznak kellemetlenségeket, akkor ideje megismerned a…..
Neked is fáj a lábad? Ne várd meg, míg súlyosbodik a helyzet! Sűrűn sajog a lábad? Lúdtalppal vagy lapos talp problémával küzdesz? A lábfájdalom gyakran nem csupán a lábfejre és a talpra koncentrálódik, hanem kihatással lehet a térdre, deréktájra, csípőre és a gerincre is, befolyásolva ezzel a…..
Gyakran sajog a nyakad, vállad? Szabadulj meg most a kínzó érzéstől egy zseni vívmánnyal! Ha Te is nyak- vagy vállfájástól szenvedsz, az nagyon meg tudja keseríteni a mindennapjaid. Ha számítógép előtt dolgozol vagy fizikailag megterhelő a munkád, nem megfelelő a testtartásod, netán egy korábbi…..
Elindult a fűtésszezon - fedezd fel, hogyan lehet melegebb otthonodban Az enyhébb őszi hónapok után most már itt van a hideg idő, egyre többet kell fűteni. Ilyen helyzetben nagyon fontos, hogy bent tartsd a meleget, ne fűts potyára sehol.  Ugye Te sem akarsz dideregni? Tarts velünk és mutatunk…..
Gyakran sajog, szúr, hasogat a térded? Nem kell tovább szenvedned! A térdfájás hazánkban is rengeteg ember életét keseríti meg. Akár a sok ülés, állás, a sport vagy a túlsúly miatt jön létre, nem kíméli sem a fiatalokat, sem az időseket. Ez a fájdalom lehet éles, tompa vagy égető, de egy biztos:…..
Neked is fáznak a lábaid? Itt egy remek módszer a vacogó lábak ellen A hideg beköszöntével biztos Te is tapasztalod, hogy egyre nehezebb melegen tartani a lábaidat. Sokszor még a legvastagabb zoknikban és cipőkben is hamar átfáznak a talpak. Ez nem csak kellemetlen érzés, de rontja a komfortérzetet…..
Ne fázzon többé a lábad: itt egy szuper trükk fázós lábak ellen! Neked is gyakran fázik a lábad? Ismerős, amikor egy hosszú nap után hazaérve átjár a hideg? A hideg láb érzés nem csupán kellemetlen, de az állandó fázás miatt a koncentrációd is csökkenhet, és az egész napodat tönkreteheti.Ha Te is…..
Szuper trükk az elesés ellen – időseknek, gyermekeknek, nehezen mozgóknak is Biztonságra vágysz? Megóvnád idősebb szeretteid az eleséstől? Otthonunkban számos hely található, ahol a biztonságos közlekedés elengedhetetlenül fontos. A fürdőszoba és a lépcsők különösen veszélyesek, az elcsúszások és…..
Neked is fáj a térded? Ne szenvedj tovább, van kiút! Gyakran tapasztalsz térdfájást? Sokszor úgy érzed, mintha minden lépésedet fájdalom kísérné? A térdfájás lehet élesen szúró, tompa vagy égető jellegű, de egy dolog biztos: nagymértékben ronthatja életed minőségét. Ne várd meg, míg a fájdalom…..
Nincs messze a fagyos idő: így óvd meg kocsid a zavaró jegesedéstől! Ugyan még utolsókat rúgja az "indián nyár", azonban hamarosan beköszönt a kemény hideg őszi-téli idő. Ilyenkor a legtöbb autós rémálma, hogy reggelre lejegesedik a kocsi szélvédője. Jégoldókkal, kefékkel kínlódni valóságos…..
Sajgó láb, állandó fájdalmak? Így győzd le a kínokat! Fáj a lábad, lúdtalppal vagy lapos láb problémával küzdesz? A lábfájdalom gyakran nemcsak a lábfejre és a talpra korlátozódik, hanem kihat a térdre, derékre, csípőre és gerincre is, és befolyásolhatja a testtartásodat. Még ha nem is szenvedsz…..
Nyakfájásra ügyes trükk érkezett - élj vele, számolj le a sajgó érzéssel! Neked is sokat fáj a nyakad, vállad? Az ilyen jellegű fájdalmak nagyon meg tudják keseríteni a mindennapokat. Ha ülő- vagy fizikai munkát végzel, esetleg nem megfelelő a testtartásod, vagy korábbi sérülésed okozza a…..
Ne erőltesd többé a szemed: megérkezett a több távolságba is használható (multifokális) olvasószemüveg Te is gyakran tapasztalsz homályos látást? Többféle szemüveged van, mégis sokszor hunyorítasz? Ne aggódj, nem vagy egyedül: a normál olvasószemüvegek általában csak közeli látásra adnak éles…..