Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corvinus Hallgatói Médiaközpont

782 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nincs terved a következő hétre, de szívesen tennéd eseménydússá a napjaidat? A hónap végére számos érdekfeszítő programot ajánlunk, amelyből kedvedre válogathatsz, vagy akár ott lehetsz az összesen. Borítókép: Unsplash A bálteremtől a Tinderig – Kelle Fanni A Korzózz Velünk elhozza nekünk…..
Végre elérkezett a nyár – olyan sokan vártuk már! Legyén fent a magaslatokban, vagy éppen élj át nehezebb időszakot, Budapest kincsesládikóként számtalan opciót tartogat számodra, hogy értékesen töltsd el a szabadidődet. Sorolunk is pár példát eheti programajánlónkban. Borítókép: Canva Anya –…..
Olvasni bármikor lehet - így ezen a héten délutáni, éjszakai és napokon át tartó programok egyaránt várják a lelkes olvasókat. Felfrissítheted a könyvespolcod, dedikáltathatod kedvenc alkotásodat és megismerkedhetsz a fiatalok, illetve az írók és művészek olvasási szokásaival is. Ha pedig a sok…..
Ha azt hinnéd, hogy meg lehet unni a kulturális filmeket, könyveket, bolhapiacokat, koncerteket, hajnali hármas társasokat, akkor, mielőtt végleg lemondanál róluk, olvass bele eheti ajánlónkba.  Borítókép: Canva Almási Kitti: KI vagy TE? – Kelle Fanni A KI vagy TE? egy újabb fantasztikus…..
Közeledik a vizsgaidőszak, elérkeztek a beadandók és zárthelyik végső időpontjai. Ajánlóink segítenek kiszakadni kicsit a tanulás fárasztó mókuskerekéből, hogy az izgalmas programok után újult lelkesedéssel ülhess vissza a tankönyvek mellé. Számodra melyik a leghatásosabb energiaforrás: az Energia…..
A május a zárthelyi dolgozatoktól hemzseg, mi azonban ügyelünk rá, hogy ötleteket adjunk, ha egy kis szünetet tartanál. Izgalmas éjszakai programok, művészmozik, események a fenntarthatóság és a digitalizáció kapcsán – és még sok más érdekesség! Kapcsolódj ki különleges programokkal ebben az…..
Ajánlott vállalkozóknak, rémlénykutatóknak, CIA-soknak, tudatos és tudatlan médiafogyasztóknak, olyanoknak, akik beülnének a digitális vászon elé, de még azoknak is, akik megnéznének egy ötméteres görög hőst az Andrássy úton. Szóval elég sok mindenkinek sorolunk programokat. Kép forrása:…..
Búcsúztasd el az áprilist programokban gazdag héttel: az ajánlónkban táncelőadás, film és kiállítás is szerepel, de a ‘80-as évek underground kultúrája, valamint a mesterséges intelligencia és a művészet kapcsolata sem marad rejtve. Megtetszett valamelyik? Cselekedj és ne azt kérdezd, hogy mi lett…..
Őrületesen jó programok várnak ezen a héten is, amelyek között a karrier és és a szórakozás egyaránt nagy szerephez jut: ajánlónk segítségével megtudhatod, hogyan jön létre egy nonprofit szervezet, hogyan zajlik az oknyomozó újságírás vagy milyen problémákat okoz az illegális fakitermelés, a komoly…..
A festői Kőbányán titkos helyen létezik egy bolhapiac. Elnézést a túlzásért, igazából nem is titkos helyen van, ugyanis a Kőbányai Kortárs Kultúr Központ könnyedén megközelíthető. A 4K rendezvényén túl ismét összegyűjtöttük és felvonultattuk a legszínesebb, legváltozatosabb tavaszköszöntő…..
Történetek vesznek körbe bennünket. Lehet, hogy nem vesszük észre őket, de ott vannak, még egy cipő mögött is. E heti Kult Közünk segítségével most te is olvashatsz, láthatsz vagy hallhatsz néhányat közülük: fedezd fel a pécsi szobrok, Gulácsy, Rachel Hollins vagy az Air Jordan történetét, és közben…..
Megnéztük, hogyan működik a Corvinus új karriertervezést támogató platformja és miért érdemes kipróbálni.  Szerző: Kovács Máté; borítókép: MyCorvinus Egy elvégzett alapszak és több év hallgatói munkatársi viszony után úgy gondoltam, nem érhet meglepetés, amikor kipróbáltam a Navigátort. A…..
Bár a Kult Köz elolvasásához nincs szükség nagyobb erőkifejtésre, az ajánlók átfutása után számíthatsz a mozgásra – tánc a koncerteken, múzeumi jóga, észrevehetetlenül több kilométernyi séta a vásárokon. Vagy csak a futás, hogy le ne késd az egyik izgalmas programot. Ne felejtsd el a levezetést se –…..
Neked mit jelent a siker? Szerinted milyen összetevők kellenek egy jó élethez, sikeres karrierhez? Van rá recept? A CareerLab olyan programsorozat, ahol közelebb kerülhetsz a saját utadhoz, és felfedezheted, milyen lépések vezetnek arra. Kísérletezz bátran, kérdezz, kapcsolódj, inspirálódj! A…..
Március 15., Szent Patrik nap, bringabörze és kedvcsináló cigány muzsika. Ez mind belefért eheti programajánlónkba, amelyhez a kultúra széles skálájáról gyűjtöttünk nektek különféle eseményeket. A nemzeti ünnephez kapcsolódó események mellett bőven akadnak könnyedebb zenei programok is. Fogyasszátok…..
Tudod mikor állt Azariah először színpadon? Vagy azt, hogyan szólít meg tömegeket egy végtagok nélkül élő férfi? Tudsz valamit a purimról, vagy arról hogy a növények hány százaléka rovarbeporzású? A kérdésekre cikkünkben választ kapsz, megspékelve egy-egy remek ajánlóval. Borítókép:…..
Végre érkezik a március, így a téli álmot alvók is előbújhatnak forró csokival és puha takaróval bélelt vackukból. Ennek alkalmából számos szórakozási lehetőség közül válogathatnak, és akkor sincs gond, ha az időjárás kicsit még borongós marad: művészeti kiállítások, izgalmas filmek és a nyár…..
Nyakunkon a február vége, ami azt jelenti, hogy hamarosan itt a tavasz. Ennek örömére stíluskavalkádban úszó koncertekről, irodalmi, társadalmi előadásokról, medvés könyvbemutatóról, ismert újságírók vitájáról, éneklő házról, kipróbálható E-bike-okról olvashatsz. Borítókép: Canva Eltűnt – Kelle…..
Ha rendeznének egy kiállítást azokról a kiállításokról, amikről írtunk, biztos hogy népszerű látogatóhellyé válna. Lenne benne LEGO Mona Lisa, képek a régmúlt kutyáiról, illúziókeltő művek, kifordított testek, El Greco festmények, aranykitermelő eszközök, művészek képei a soá utáni évekből, Petőfi…..
A Kult Köz bűvészkalapjából ezúttal is változatos programok kerültek elő: a Lehetetlen című bűvészelőadás, a Finn Filmnapok, és a Kék Lagúna premiere mellett kiállítások, koncertek, filmek és vásárok tesznek róla, hogy ajánlóinkkal ezúttal is lehetetlen legyen unatkozni.  Borítókép: Unsplash Finn…..
Úgy érzed, hogy kifogytál az ötletekből, hogy mit csinálj Valentin napon, vagy épp elvesztél a túl sok lehetőség között? Segítünk! Az exkluzív minigolftól kezdve a jégkorizáson, az akril festménykészítésen, a retro görkorizáson át a szabadulószobáig mindenféle program közül válogathatsz, akár…..
Indulási hely kiválasztása: Budapest. Válasszon úticélt: Ázsia, Görögország, Grúzia, Hollandia, Spanyolország, Olaszország. Becsült utazási idő: egy rendelés. Legújabb Budapest-ajánlónkban olyan utazásra invitálunk, amelyhez nincs szükséged útlevélre, bőröndre, és az időjárás miatt sem kell…..
A vizsgaidőszak végéhez közeledünk, ami azt jelenti, hogy végre elengedhetjük magunkat és pihenhetünk. Még mielőtt elkezdődik a következő szemeszterrel járó hajtás. A hosszúnak tűnő, tanulással töltött napok után hirtelen üres lesz teendőink listája, így végre azzal foglalkozhatunk, amivel csak…..
Nem, ez nem egy újabb összeesküvés-elmélet, csupán az e heti Kult Köz két izgalmas témája. Legújabb ajánlóinkkal nemcsak Jack és Rose légyottjának 25 éves évfordulóját ünnepelheted meg, hanem a Légy-Ott-on is részt vehetsz, de Téli Tábor, koncertek, fotókiállítás és közös jammelés is szerepel a…..
Ha egy igazán mesés téli szünetre vágysz, és unod a sablonos akciófilmeket, összegyűjtöttünk pár klasszikust, amik feldobhatják a borús napokat, de egyúttal elgondolkodtatnak is. Van ugyanis, hogy többről szól egy történet, mint ahogy elsőre gondolnánk. Borítókép: Canva Jégvarázs – Kelle Fanni A…..