Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fh

89 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 31-én tartóztatták le Zsák Ferencet, a Tiszántúli Természetvédők Társaságának (TTT) elnökét, miután peren kívüli egyezséget kötött az Audival, a Natura 2000 védelem alatt álló területen végrehajtott gyárbővítését megtámadó bírósági eljárásban. Nem tudjuk…..
Frissítés: 21:30-ig vagyunk az irodában, utána este 10-től a Deák térről jelentkezünk Jávor Benedekkel élő adásban!Nem találod a leadóhelyeinket? Bizonytalan vagy? Kérdeznél? Választ vársz? Akkor itt a lehetőség, hogy kérdezz, és élőben válaszolunk! Kérdéseidet itt a…..
 Nem találod a leadóhelyeinket? Bizonytalan vagy? Kérdeznél? Választ vársz? Akkor itt a lehetőség, hogy kérdezz, és élőben válaszolunk! Kérdéseidet itt a blogon hozzászólásként, a Facebookon kommentként, vagy a twitteren a @lehet_mas-ra küldött üzenettel teheted föl.…..
Mindenkinek, akit illet!  Szabó Barbara, a Lehet Más a Politika XVI. kerületi polgármester-jelöltje vasárnap a választás rendjének megzavarása miatt ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a 16. kerületi rendőrkapitányságon. A helyi lakosok beszámolói szerint ugyanis a…..
a kerületeink számaés a kopogtatócédulák száma! Add nekünk mindhárom kopogtatócéduládat ...  :-)))   Itt megtalálsz bennünket: állandó kitelepüléseink: Blaha Lujza tér, Nyugati aluljáró, Oktogonnaponta 16-19:00szombatonként:Hunyadi téri, Klauzál…..
  Fotók a Nehru parkban tartott ünnepélyes megemlékezésről     Képgalériára kattints itt!..
 Ha zöldebbé szeretnéd tenni a háztartásodat, vagy másokat segíteni ebben, csatlakozz a Tudatos Vásárlók Egyesületének újonnan induló ÖkoKörök programjához. Az ÖkoKörök lényege a kiscsoportos, személyes élményeken keresztüli tanulás. Öten-nyolcan állnak és…..
 Valós társadalmi részvételt az új alkotmány előkészítésében!  Az LMP kezdeményezésének köszönhetően minden frakció megjelölhet öt társadalmi szervezetet, amelytől véleményt kér az új alkotmány koncepciójáról az Alkotmány-előkészítő eseti bizottság…..
 Friss hírekkel, fotókkal, videó riportokkal számol be a horányi nyári ökopolitikai egyetemről az Ökopolitikai Műhely Alapítvány blogja:  Az Ökopolitikai Műhely Alapítvány video csatornája, ha többet akartok megtudni az ökopolitikáról, iratkozzatok fel…..
 A szervezők ajánlásával:  Ne feledd, augusztus 5-8 között találkozunk Bánkon, a Bánkitó Fesztiválon. Távol a város a zajától, gyönyörű környezetben, mulatunk, gondolkodunk. Most már minden programot részletesen megtalálsz a honlapon. Ha csak szeretnél…..
A Nagymező Utcai Egyesület és a Védegylet sajtóközleményeA Főpolgármesteri Hivatal a Főkert Zrt-vel együtt most arra készül, hogy lecsonkoltatja a fasort a Nagymező utcában, értesült a Nagymező Utcaiak Egyesülete és a Védegylet. 2010. június 30-án 15. órakor tart a…..
"A Fenntartható Fejlődési Bizottság (FFB) tudja, hogy mit kell kérdezni a környezetvédelem leendő gazdájától, a miniszterjelölt pedig tudja, hogyan bújjon ki a válaszadás kényszere alól - ez derült ki Fazekas Sándor szakbizottsági meghallgatásán. A fenntarthatóság…..
Civil szervezetekkel hétvégén a Gödörben ...Tisztelt Nagyérdemű! Ilyet még nem látott!Rendhagyó civil mix pénteken és hétvégén a Gödörben!!! Gyere, keveredj Te is!!!"Európa Kiadó, Levegő Munkacsoport, Budapest Korzó, Védegylet, Amnesty International, Autonómia…..
Ünnepi Zöld Térkép workshop Wendy Brawerrel, a nemzetközi zöld térkép hálózat alapítójávalTovábbított meghívó:Időpont: 2010. május 27. 16:00-17:30Helyszín: Négyszáz (1075 Budapest, Kazinczy utca 52.)Május utolsó hetében a Tudatos Vásárlók Egyesülete és a Budapest Zöld…..
"Mélységes mély a múltnak kútja." Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Thomas Mann a József és testvérei nyitómondataiban borzongató tömörséggel foglalja össze a múlt meghatározó erejét. A múlttal való elfogulatlan szembenézés nélkül nem érthetjük meg a…..
"Demokratikus kontroll és nyilvános elszámoltathatóság hiányában  az állam a köz szolgájából magánérdekek mocsarává válik" (fotó: fh)  "A vagyongazdálkodás a rendszerváltás utáni közélet egyik legfajsúlyosabb kérdése. Az állami vagyon…..
Konferencia a fenntarthatóságról "Ökológiai lábnyomunk túl nagy, életmódunk és termelési rendszereink jelen állapotukban nem fenntarthatók. Egyre zaklatottabb világban élünk, az eddig stabil rendszerek sorra meginognak. Eközben ketyeg az óra a…..
Facebook oldalunkrólÉva Médea Ferencz Itt vagyunk Edelényben "Fent vagyunk a gáton. Mindjárt jönnek a katonák, és indul a csatárlánc. Itt van pl Wmhuba és Smalladam is." További híradások később ... Illusztrációként a Hírszerző friss képgalériája és…..
8ker Trefort tervezés 2010.05.14 10:45:00
 MEGÚJUL, KIZÖLDÜL A TREFORT UTCAAz őszi lakossági fórum után újabb fordulatot vett a Trefort utca felújításának előkészítése: pénteken TUTTI program volt az ELTE Trefort Ágoston Gyakorlóiskolában! A Trefort Utcát Terveztünk a Trefort Iskolában.A British Council átlal…..
Első nap a ParlamentbenIndex videó   :-)))..
Zajlanak az események a "Kincsünk a piac" összművészeti megmozduláson a Gödörben.  (fotó: fh)Legújabb akcióink a kiállításon:  Ma, május 13-án, 18.00-tól 'Herbasarok' Chilf Marival: gyógyfüvek, fűszernövények saját kertemből, mindenkimezejéről és a…..
LAKOSSÁGI FÓRUM ÉS TÁJÉKOZTATÓ "2010. május 13-án, csütörtökön 18:30-kor Helyszín: VII. Dob. u. 37-39. (találkozó a parkolónál) Ezúton szeretnénk Titeket elhívni a most csütörtökön esedékes Lakossági Fórumunkra, amit a 7Kerttel kapcsolatban tartunk a környékbeli…..
Kaszinó Ez egy Autonóm közösségi kísérlet arra, hogy hogyan lehet egy városi üres teret szabadon kultúrával, tudással, és szórakozással feltölteni, ezzel együttműködésen alapuló valódi közösség terévé változtatni. Csináld! Szervezd! Alakítsd! Most kedden:…..