Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csimasz

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatást készíteni hálátlan dolog, az Űrodüsszeia folytatását elkészíteni pedig egyenesen akár a világ egyik leghálátlanabb feladata is lehetne. Nemcsak az elkerülhetetlen nosztalgiasznobizmus miatt, hanem mert egyben egy legalább ugyanolyan nagy hatású és időtlen művet is…..
Csimasz 2015.04.27 09:13:21
Rengeteg játék, két mozifilm, és egy óriási sikerstory. Ez a Tomb Raider, avagy Lara Croft története. Az első játék 1996 október 25-én jelent meg a Core Design fejlesztőstúdió jóvoltából, ami rögtön hatalmas sikereket ért el a játékosok körében, hála a karakternek és a 3D-s kivitelezésnek. Bár…..
Anglia egyik félreeső kisvárosából jutott el néhány év alatt a kontinens legnagyobb fesztiváljainak sztárvendégei közé az a három fős brit rockzenekar, mely október 5-én Budapesten is bemutatkozik. A huszonéves tehetségekkel színpadra álló The Brew olyan spontán, s egyben…..
Csimasz 2013.09.11 11:14:45
Nyolc éve zenél együtt a rákosszentmihályi Headbengs zenekar, akiknek a zenéjét legegyszerűbben fésületlen, nyers, fejrázós, seggriszálós rock and rollként lehet jellemezni. "Imádjuk az '50-es '60-as '70-es évek nagy előadóit; Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Beatles, Stones,…..
Csimasz 2013.08.22 16:12:01
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
Azon ritka alkalmak egyike volt az előző este, hogy a nemrég botrányosan rossz koncertet adó Guns N' Roses énekese, Axl Rose vendégként szerepelt egy esti beszélgetős műsorban. Az énekes a Jimmy Kimmel Live!-ban elmesélte, hogy gyerekkora óta imádja Elton Johnt és a Queen a kedvenc…..
Öt évvel ezelőtt, szeptember 12-én jelentette be a Led Zeppelin, hogy újra összeállnak egy koncert erejéig, ahol az 1980-ban elhunyt John Bonham dobos helyét fia, Jason vette át. Hogy miért érdekes ez? A legendás zenekar nemrég kirakta a Four (négy) szót a Facebook-oldalára, előtte…..
Az van, hogy felfogadtam egy szolgát :-) Na persze nem azért, mert akkora király(lány) vagyok, hogy megengedhetem magamnak, hanem pont azért, mert minden segítség jól jön. Mint AlfaTrader számlatulajdonos, letöltöttem ezt a Traderinas nevű dolgot (program, alkalmazás, robot, izé)…..
Bár a leláncolt kiflicsücskök, meg a lemerült szadomazó akkuk foglalják el a híreket mostanság, azért jusson eszünkbe egy igencsak, valószínűleg végletekig elfáradt és elkeseredett polgártársunk, Zoltai Bence esete, aki pár napja már az Ír Köztársaság Legfelsőbb Bírósága…..
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
AZTAKURVA! MIÉRT kell énekeltetni a sápadt, szomorú kis tésztaszerű dolgozókat? Ezt még akkor se lenne szabad, ha ők akarják!!   ..
Európában elsőként rendez kiállítást a Kogart az amerikai pszichedelikus rockplakátok 1965 és 1971 közötti fénykorszakából. Az egytől egyig eredeti plakátok mellett a Rock and Roll Hall of Fame múzeum által kölcsönadott relikviák – többek között Keith Moon…..
Fotóriporterünk egy teljesen átlagos munkanapjára kísérhette el a főpolgármestert, aki egy új arcát mutatja most meg. István, a várospolitikus, a zenész, az ember, képekben. Meglepő módon a napot egy budapesti próbateremben kezdtük, ahol István minden reggel több órát…..
A TV2 átállt a nyári üzemmódra, kibővül a Moziverzum brand: lesz Moziverzum Veszélyzóna (akciófilmek), Moziverzum Love (romantikus), Moziverzum Light (könnyed), Moziverzum Premier (először a csatorna képernyőjén), és Szuperszombat (klasszikusok). Ez utóbbi már most szombaton…..
Bekövetkezett, amitől karácsony óta rettegtek a rajongók:a CBS-nek elege lett Charlie Sheenből, és azonnali hatállyal leállította a Két pasi meg egy kicsi forgatását. A kiváltó okokat sorba vesszük (nyugi, csak az elmúlt napok eseményeit, a többiről itt van kiváló…..
Csimasz 2011.02.25 09:13:18
Bármilyen furcsa is, de az AC/DC Let There Be Rock című koncertfilmjét még hivatalosan nem adták ki DVD-n, csak VHS-en lehetett kapni annak idején, azt is leginkább Nyugat-Európában. Idén januárra viszont már tervezték az újrakiadást, de elmaradt, lesz viszont helyette június,…..
Csimasz 2011.02.07 17:10:14
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
A Szerencsejáték Zrt. a néhány napja indított kampányában „a felelős játékszervezésre, a hazánkban illegálisan működő, a játékszenvedélyen nyerészkedő, önkorlátozást nem gyakorló online póker- és fogadási oldalak veszélyeire, kiskorúak…..
Csimasz 2010.11.22 14:28:55
@Szerencsejáték Zrt:

"A nyerés vagy a vesztés kizárólag, vagy túlnyomórészt a véletlentől függ."

Ez a póker esetében nem igaz, és ez tény. Nem véletlenül ismerik el szellemi sportként egyre több országban. Amikor az önmagát szakértőnek tartó szervezet ilye felelőtlenül nyilatkozik, akkor látszik tisztán, hogy milyen messzire vagyunk mi ettől.
A pénz pedig azért áramlik ki, miert nem tudnak a hazai játékosok számára megfelelő körülményeket biztosítani a játékhoz, így kénytelenek a játékosok adózás nélkül, külföldi tulajdonú oldalakon játszani.
Megjegyzem az, hogy mindenféle razziákkal és ostoba reklámokkal próbálják ijesztgetni az embereket - NEM megoldás...
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
Az elmúlt közel ötven évben a Beatles minden felsőfokú jelzőt megkapott, amit rockzenekar csak megkaphat. Ízléstől függetlenül jóformán mindenki kénytelen elismerni, hogy a négy liverpooli srác ott van azok között, akik egy intergalaktikus panoptikumban a huszadik század földi…..
Nincs szükségem drogokra, hogy tragikussá tegyem az életem...
Csimasz 2010.06.29 09:54:24
Én
Ádám olyan ruganyos mozdulatokkal végzi az iOS 4 tesztjét, akár egy leopárd, a poszt megjelenéséig viszont szedjük össze a legfontosabb híreket az operációs rendszer hétfő esti megjelenése óta. Nem árt tudni, hogy a régi alkalmazások többnyire képtelenek kihasználni az iOS…..
Múltkor már adtunk egy linket a Nudedragons fellépéséről, most viszont itt egy profin rögzített videó is róla. Aki nem tudná, a Nudedragons a Soundgardent takarja, akik 13 év után álltak össze újra, és ez volt az első, titkos fellépésük Seattle-ben, a Showboxban. A buli hírét…..
Csimasz 2010.05.03 10:20:46
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..