Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gatinho

0 bejegyzést írt és 650 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekben a napokban az Orbán-kormány azt a látszatot próbálja kelteni, mintha dőlnek a pénz a nyugdíjasokhoz, eljött a Kánaán az idős embereknek. A valóság azonban zord és kegyetlen. Ma rosszabb nyugdíjasnak lenni, mint Gyurcsányék idején.   Az infláció nyugdíjasokra átszámított része 2,4…..
Gatinho 2017.11.06 12:23:15
@tireless treehugger:

"Ma rosszabb nyugdíjasnak lenni, mint Gyurcsányék idején."

Erről szól a cikk. Akkor most mi bajod van?
Miért hiszi bárki is, hogy Orbán egy választási vereség után simán átadja a hatalmat?              illusztráció: varanus.blog.hu Higgyük el, hogy a közelgő Advent szelleme megszállja az ellenzéket, és ahelyett, hogy önmagukkal és egymással foglalkoznának, végre ráfordulnak arra az útra, ami…..
Gatinho 2017.10.31 12:44:27
@legyetek5ó6éú2:

Meg a fékeket és egyensúlyokat... :)
    Taramtaram, végre pártvezetők, sőt miniszterelnök-jelöltek vitáztak a televízióban. Ráadásul egymással. Az RTL Klubon, Baló Györgynél. Igaz, hogy sikerült 0 óra 20 percre időzíteni az adást, de legalább volt.   Szél Bernadett az LMP-től, Karácsony Gergely a P-től, és Gyurcsány Ferenc a…..
Gatinho 2017.10.28 17:49:50
@ajto fefa:

Húzd ki a nyelved az ElQró böszme seggéből, és olvasd újra a cikket. :)
Botka rezignáltan kommentálta Gyurcsány bejelentését. ..
Gatinho 2017.10.27 07:56:50
@MACISAJT: De. :)
Jön Balázs Péter. Felkészül Bárándy Péter, vagy bárki, aki vállal politikai öngyilkosságot. Most, hogy Botkát sikerült eltávolítani, az abban aktívan közreműködő Tarjányi Péter felcsapta a telefonkönyvet, és elkezdte keresni benne a neveket, akik mindenek ellenére is hajlandók arcukat adni az…..
A 2018-as választást minden valószínűség szerint a Fidesz fogja nyerni. S ha ez így lesz, annak elsődleges oka az ellenzék megosztottsága lesz. Támogatottságukat tekintve az ellenzéki pártoknak külön-külön nincs reális esélyük a kormányváltásra, a teljes ellenzéki összefogásnak viszont szintén nincs…..
Gatinho 2017.10.10 12:34:11
Gondoljunk csak bele: kikkel osztja meg Orbán Viktor a mindennapjait!..
Van abban valami vicces, mulatságos és szórakoztató, amikor a a korábbi duumvirátus egyik tagja azzal múlatja az időt, hogy saját plakáthelyein azonosítja a másik duumvirt bizonyos nemi váladékkal...
A miniszterelnök úrral szoktunk levelezgetni, igaz többnyire eddig ő írt nekem, nekünk, fontos nemzeti ügyekben. Emlékszem például milyen frappánsan fogalmazott még 2012-ben: „az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a…..
Gatinho 2017.10.01 18:07:13
@KO2017: te istenbarma. mit nem értesz rajta, hogy nem akarnak kecskebaszókat az őcsényiek a faluba?
Hát persze, hogy nálam, az országban elsőként! Beszámoló az inkvizíciós rémhistóriától a boldog befejezésig...
A Fidesz - a legutóbbi közvéleménykutatások szerint a biztos szavazók táborában többséggel (!) bíró támogatóit - az általam ismert baloldali értelmezések legalább megtévesztettnek gondolják, rosszabb esetben szociológiai stb. okokat keresnek az elmaradott, versenyképtelen világnézetükhöz, sőt vannak…..
Rengeteg külső akkumulátor töltő kapható, melyek névleges kapacitása többszöröse a mobiltelefonunk akkumulátorának, mégis gyakran ezek a töltők csak egyszer tudják feltölteni a telefonunkat. Nem véletlen, mivel rengeteg kamu akkumulátor van forgalomban. Sajnos hazai, legális kereskedésből is könnyen…..
Minden eddiginél irritálóbb az a kupleráj, ami az úgynevezett orbánváltó oldalon kialakult. Előjön Botka egy újabb, a többiek számára minden eddiginél kedvezőbb ajánlattal, kap is a pofájába egy minden eddiginél erősebb szarvihart. A Gyurcsány-blogoktól megszoktuk, hogy fél éve csak Botkát ütik…..
Az amúgy meglehetősen tesze-tosza ellenzék időről időre sarokba tudja szorítani a Fideszt egy népszavazási kezdeményezéssel. A magát a demokrácia élharcosaként beállító kormánypárt ilyenkor mindent elkövet, nehogy véleményt nyilváníthasson az állampolgár...
Itt van az ősz, itt van újra, és irgalmatlanul nincs kedvem dolgozni, mint mindig, énnekem - ahogy a költő mondaná. Mai témánk az egyik legelviselhetetlenebb kötelezettség az irodai munkában: a kézfogás. Hogy mi a baj a kézfogással? Nyilvánvaló: ugye a munkában az egyik legelviselhetetlenebb dolog…..
Lassan át kell értékelnünk azokat az ismereteket, amelyeket a színek lélektani hatásáról eddig vallottunk. Tusnádfürdő után most Kötcsén is ugyanabban a libafosszínű ingben fenyegette meg Nyugat-Európát a magyar miniszterelnök, úgyhogy ha legközelebb is meglátják rajta ellenfelei ezt a ruhadarabot,…..
Barátaink meghívtak Gárdonyba egy pár napra, hogy meneküljünk el a hőség elől. A háziasszonyunk öccsével már jártam kinn a tavon tavaly horgászni, most is kimentünk. Ahogy tavaly elfogtam előle a halakat, úgy most 3-3 halat nem fogtunk. Azért kaptunk tőle halászlevet! A poszt viszont nem a…..
Gatinho 2017.08.29 12:41:36
@ontologist: Szóval akkor például a karcagi birkapörkölt (ami rétegelve készül, és a végén kapja meg a fűszerpaprikát) nem klasszikus. Értem, tanítson még Mester!
Hétfőre megint kaptunk egy csemegét. Európai raktárból jön, így nem kell se vámot, se ÁFA-t fizetnünk, ráadásul gyorsan megérkezik!..
Gatinho 2017.08.22 22:58:29
@annyi-amennyi: Igen, de ez már nem eu raktár és így megint csak 40 rugó, ha megakad a vámon. De így is jó az ajánlat, nem kötözködni akarok. Viszont nem rendelnék, mert biztos vagyok benne, hogy ha valami ennyire olcsó, akkor ott 99% hogy lesz olyan dolog, amitől savanyú lesz a szőlő. Pl. egy fos kamera, vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy a konkrét esetben mi, de vannak rossz tapasztalataim. Az igazán jó cuccoknak Kínában is megkérik az árát., pl. oneplus, De azért megtapogatnám... :)
Gatinho 2017.08.24 11:56:25
@annyi-amennyi: Nem nagyon tudok vitatkozni Veled (nem is akarok), egyetértek mindenben.
Még egy megoldás talán egy használt de jó telefon, persze ellenőrizve, kipróbálva, lehetőleg még valamennyi gyári garanciával. De ilyet sem könnyű jó áron találni. Pl. S6-ok még mindig horror áron mennek használtan (60-90 ezer), pedig lassan három éves modell lesz.
Legútóbbi hazalátogatásomkor olyat tettem, amire bár nem vagyok büszke, de külföldön bevett szokás: fizetés nélkül távoztam egy helyről, miután a pincér négyszeri kérésre, 20 perc után sem volt képes a pár italról szóló számlát kihozni...
Gatinho 2017.08.22 22:19:19
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
Ha szóba került valamilyen beszélgetés során Schobert Norbi neve, akkor mindig bevédtem. Egy elhízott rendőrből Magyarország fitness guruja és nem mellesleg egyik első számú brand tulajdonosa és üzletembere lett. Minden elismerésem az övé, hiszen olyan birodalmat épített fel, amit 100 évente csak…..
Gatinho 2017.08.01 12:18:33
@shitgun: De,meg fogják csinálni.
Gatinho 2017.08.02 00:36:31
@Gekko: Ne legyél naiv. Nem egy döglegyekkel körüllengett hasított félsertéssel állított be, hanem egy becsomagolt száraztésztával. Simán kifőzték, semmi gond vele. Az oviba is beengedik az otthon sütött száraz sütit (pl. sajtos), meg a gyümölcsöt. Ha megfeszülsz, ez akkor is így van.
Gatinho 2017.08.02 00:42:29
@karandash: Márpedig ez egy csomó étteremben, kifőzdében így megy ez a mediterrániumban. Pontosan ahogy mondod: a vendég kifogja a halat a tengerből, felkocog vele az étterembe, kibassza a halat a pultra és megsütik neki. Ez egy szolgáltatás. Legális. Akár tetszik neked, akár nem.
Még a gyereknapon is a migránsokat rugdossa a magyar kormány. Van ezen még mit csodálkozni? Lényegében egy keresztes pókról is az jut eszébe Habony Árpádnak, hogy milyen jó, hogy inkább ez az ízeltlábú csipkedje a magyar gyerekek popsiját, mint egy sarlós fecske, amelyik messziről félholdra…..
Aki egy picit is jártass az online térben, szokott híreket, blogokat olvasni és a kommenteket is átnyálazza (emberek jelentős része), azok már találkozhattak a "te is bérkommentelő vagy?" kifejezéssel! A bérkommentelő olyan internetes csökevény, akit fizet egy hatalom, egy cég vagy valaki, hogy…..
"Mielőtt nagyon beindulna a közös röhögés Németh Szilárd kivonulásán, jelzem: jól tette. Amikor (gyakran) nem képes egyenes kérdésekre értelmesen válaszolni, azon lehet jóízűt hahotázni, abban viszont nagyon is igaza volt, hogy most felállt és kiment. Szigetvári Viktor a legundorítóbbat vetette be…..
Gatinho 2016.05.15 22:25:43
Nem vagyok egy forradalmár alkat, de az utóbbi években viszonylag sok tüntetésen jártam, mert úgy éreztem, valamit tenni kellene és nem volt jobb ötletem. Mit lehet tenni, amikor felháborodsz, végsőkig elégedetlen vagy valamivel? Tüntetni, azt lehet. A nagy kérdés azonban még mindig az,…..
Gatinho 2016.05.04 08:17:29
@bringás bosszantó: Mi van te libbant, nem bírsz ki nyolc évet?