Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laceeka82

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyamatosan követem az iWiW látogatói számának az alakulását - a valamikor népszerű oldal egyre jobban csúszik lefelé, és érdekel ezen változás sebessége, és esetleges megállíthatósága. Miközben úgy tűnt a nyár elejéig, a lecsúszás megállítható, sajnos mára…..
Húszévesen nem értettem az ötven felé járó vénembereket, miért ódzkodnak a baszástól.Konkrétan: idősebb kollégámnak szívességet kellett kérni az irattáros nőtől és sóhajtozott, hogy "na megint meg kell érte dugnom".Én akkoriban nagyon örültem a szex mindenféle…..
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
Laceeka82 2012.09.06 16:03:12
@Örömlány: még szép, rengeteg lány...ezért hülyeség a kérdés....az én számomra az az érthetetlen, hogy a férfiak 99 százaléka álmodozik arról, hogy két lánnyal legyen egyszerre. S ez is csak egy hangyányi összegbe kerül gyönyörű lányokkal, akik aztán tényleg mindent megtesznek....Számomra az az érthetetlen kérdés, hogy bizonyos férfiak miért NEM fizetnek ezért? :D:D:D:D:D:D Na szasztok, kiveséztem, én imádom, tisztelem, becsülöm őket.....Sok csodás élményt adtak számomra. Persze a hétköznapi lányokra is szükség van. De a cikk kérdése egy vicc :D Még szép, hogy fizetünk, ár/arány érték elég jó :D Ennyi.
Laceeka82 2012.09.06 16:05:59
@Laceeka82: ár/érték arány :D elirtam :P
Laceeka82 2012.09.06 16:22:56
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: használt nőket? Akkor leirok egy sztorit: Ismerősöm és haverja ketten dugtak meg egy lányt, aki aznap ünnepelte a barátjával az 5 éves évfordulójukat...Miután jól szétkúrták, haza vitték, kirakták a ház előtt és a lány ment a barátjához ünnepelni.....Szegény marha remélem aznap kérte meg a kezét :D:D:D:D:D Ennyit a használt lányokról....Hétköznapi nőknél sem tudhatod, hogy mi volt a csókod előtt a szájában.........
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..
Laceeka82 2011.12.19 15:19:24
@Plumper_: akkor egyél mirelitpizzát reggelire, ebédre, vacsorára minden nap XD XD XD
A rengeteg tipikusan magyar kicsinyességtől átitatott, negatív kommentár ellenére a KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség közös kezdeményezése, a Gyere haza! honlapja, és főleg az azon található 10 érv Magyarország mellett nagyon a szívembe talált. Azt hiszem,…..
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Ha valaki azt hitte volna, hogy a hirhedt Centrum Kft emberei bűnözők, a többi, önkormányzati parkolócég viszont korrekt káderállománnyal dolgozik, az döbbenten fogja elolvasni Névtelen Fogyasztónk levelét. Mi egész higgadtak maradtunk. Olvasónk szemtanúja volt annak, hogyan…..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
Huszonöt éve még maga volt a csoda. Az idősebbek szeme még most is elfelhősödik, ha szóba kerül az Ezerötszázas. A fiatalok viszont nem értik, és a saját racionális énem sem. Csak az illata, az varázsol el még mindig. A mi nemzedékünk jórészt Ladában nevelkedett, és ez…..
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Belsőség A kínai gagyi bosszúja 2011.02.19 08:35:00
Az új himbasor a szelephézagállító golyós, önbeálló csavarokkal A korábbi motorjáratás a vezérlés és a szelephézag állító csavarok cseréléséig jutott, ezek gyengének bizonyultak. Az amerikai fórumok böngészése után, valamint a hengerfej gyártójának javaslatára…..
Népszerű műfaj a Homáron az "ott is szopatják a vásárlót, ahová bármikor emigrálnék, ha lenne merszem" típusú poszt. Íme egy újabb, Viktortól, Írországból, ahol a Lidlben ugyanúgy nem szégyellik jó nagy számokkal kiplakátolni az egycentes árleszállítást. A…..
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Gondolom, tegnap többen rácsodálkoztatok a Google-logóra, aminek a témája ezúttal a Pac-Man volt – sőt, nem csupán egy állókép, hanem egy játszható Pac-Man! És gondolom, sokan kitaláltok, hogy a játéknak születésnapja van. Ráadásul kerek születésnap: Pac-Man…..
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
Remek metrókijelzőket nem csak katalán dizájnerek, hanem magyar bloggerek is kitalálhatnak. Volt ugye a zsúfoltság-előrejelző készülékről egy rövid bejegyzésünk, Kazal reblogolta, majd hozzáfűzte: apró, de annál nagyobb innováció lenne a budapesti metróban, ha a lent…..
Varánusz Buci Szkófild 2010.05.11 08:00:00
Stohl Buckó elfutotta a kilométerét. A szivacs üzemmódnak megint fetrengberger lett a vége. Ám ezúttal rajta kívül vétlen személyek is kárát látták annak, mikor Stohl bucijában már csak a hányni fogsz lámpa égett a kijelzőn. Hősünk nemes gesztussal kért egy cigit, szusszant…..
Laceeka82 2010.05.11 10:20:14
Jánosék megdöbbenve tapasztalták, hogy bár Magyarországon köztudottan nincsen terrorizmus, ha mégis lett volna bomba a Westendben, mindannyian a parkolóban pusztulnak el, a személyzet ugyanis elfelejtette kinyitni a sorompókat. Sőt még a lepecsételt mozijegy után is kellett fizetni,…..