Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Z.

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nitrome-játékokkal kicsit elfogult vagyok, nekem nagyon bejönnek, de a Tiny Castle még közöttük is egy jól sikerült darab. Úgy indul, mint egy egyszerű platformjáték: a játék nevét adó apró kastélyban mászkálunk egy lovaggal, ugrálunk, szörnyeket vágunk le... aztán egyszer…..
Alig két hónap alatt új bejegyzés! (Ezt elküldtem már pénteken, de a publikál gomb helyett csak a mentésre nyomtam...) Nem kell félni, nem fulladtam bele egy jól sikerült tojáshabba, egyszerűen nem volt érkezésem bejegyzéseket írni, pedig lenne már pár... Íme a Ráspi. A jópofa…..
A Magyar Kerékpárosklub tavasszal kezdett gyűjteni, péntekig 1103827 forint jött össze, amiből fel tudták állítani Budapest első kerékpáros forgalomszámlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A számlálót pénteken adták át, a forgalom alakulása a helyszínen és…..
P.Z. 2010.07.03 09:28:37
@DaveSlim: Szia! Miért tartod felháborítónak és undorítónak? Örülnék, ha kifejtenéd! Amúgy szerinted mennyiből lehet egy ilyen eszközt kihozni? Most nem csak a dobozra gondolok, ami fent lóg az oszlopon, hanem úgy komplett mindenre. Aszfaltba hurok, engedélyek, tervek, gépek, munkaórák, stb stb stb.
Az a jó abban, hogy az embernek olyan barátai vannak, mint Pándi Balázs, hogy elkerülhetetlen az olyan videók megnézése, mint amit most osztanék meg veletek alább. Bőgőtudásban még talán Les Claypool is elbújhat a hősünk mögött, igaz az úrhölgy állandó vendég lehetne a…..
P.Z. 2010.04.27 20:10:11
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
P.Z. 2010.04.16 14:44:32
@upcszarjonsunt: hát nemtom, 0:40-nél semmi nincs, nem szív senki.
Amit látok, hajnali fél3-kor készült videón egy ember bambán vigyorog, de nem szív. Ezzel az erővel lehetne a cikk címe az is, hogy a Micimackó a pagonyban.
P.Z. 2010.04.16 14:48:53
@Neuf á la banque: ezzel se lettem kisegítve, ezen sem szív a bamba úriember
  Az Urbanista továbbra sem akar közlekedési bloggá változni, de ha olyan különös járművek tűnnek fel Budapesten, mint mondjuk a Kispolákból kialakított hókotró, akkor muszáj posztolni. Ezúttal régi olvasónk, és egyik legaktívabb témaküldözgetőnk, Anette Laboux…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Lassan egy hónapja szedtem le a keresztvizet szegény Revision-ről egy blogbejegyzésemben. Azóta a benyelt trójai miatt akadt némi kiadásunk. Kb. 2 hete azonban egyéb furcsaságok fordulnak elő a magyar weben.Hackerek és trackerek támadják a magyar weboldalakat! Mindezt úgy, hogy a…..
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
P.Z. 2010.01.20 10:19:35
@Viktus: Te hülye vagy? Hogy beszélsz már velem? Arra gondoltam, hogy az egy forintot és mást nem fognak követelni, viszont erre majd el kell költeniük 3-500 Ft bélyeg-nyomtatási-csekk-bér-miegymásköltséget.
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Imádom az olyan reklámokat, amelyek valamilyen kreatív ötlettel hirdetnek valamit, nem konkrétan az arcodba tolnak egy terméket, hogy: Itt van fogyasztó! Vedd és vidd! - hanem humorosan vagy más szemszögből közelítik meg az embereket. Most persze sorolhatnám a megannyi kisfilmet…..
P.Z. 2010.01.15 11:52:29
@mafos: ja, hogy átszaltózik a csaj.. menő.
jobb ötlet lett volna inkább egy diorámát csinálni, mint '822ben Daguerre.
Végre egy olyan játék, ahol nem kell órákat várnom, hogy legyen elég energiám a következő lépéshez! - kiáltottam fel, mikor megláttam a Crazy Planets című facebookos játékot. A szokásos - minél több ismerősöd játszik, annál gyorsabban fejlesztheted magad - gazdagodási…..
Pénteken már volt néhány post az iPhoto Bookról, mostanra sikerült újabb információkat szereznünk, méghozzá egyenesen Krajczár Pétertől, a szolgáltatás hazai beindításán dolgozó Apcom-szakembertől.Írtam már, hogy körülbelül másfél éve megnézhettem egy próbanyomatot,…..
Jó használt autót vásárolni nem könnyű, különösen nem kereskedésből, mert a nagy részük egyébként is minden eszközzel csak arra megy, hogy minél többet húzzon le a szerencsétlen leendő vevőről. A múltkori Lagunás posztunk is nagy port kavart fel, még a hirdető is…..
P.Z. 2009.11.08 20:34:28
@Jankove: De akkor is marad a kérdés. Ha minden autó szarrátörött, széthajtott fos, akkor ezt miért nem lehet bevallani? Miért minden autó hölgytulajdonosos, törésmentes, 10 évesen 150.000 km-es? És ezek miatt eladhatatlan, mert hiteltelen. Viszont én mindent korrektül leírva, az előbb említett 485.000-es skodámnál még a töréseket is megmutatva, egy nap alatt eladtam a kocsit. Ja, jut eszembe, a skoda előtti igazán ramaty állapotú kockaladámat 30 perc alatt adtam el "nem árulok zsákbamacskát" felirattal 300.000 Ft-ért, alku nélkül úgy, hogy akkoriban a hasonló kockaladák 250.000 körül mentek el.

Szerintem mind a kereskedő, mind a vevő jobban járna, ha mindent tudna a kocsiról, nem lenne semmi kozmetikázva.. Szerintem a piac is felélénkülne, mert az emberek mernének autót venni.
P.Z. 2009.11.08 22:27:04
@McK: A 485.000 km-t én tettem bele a skodába. Felicia volt, gázosra átalakítva, benzinnel alig ment max 50.000-et az elején. max 15 ezrenként olajcsere Mobil 1 olajjal. A gáz miatt gyakorlatilag aranysárga olaj folyt le a cserékkor. Olajfogyasztás 4-5 dl /10.000 km.
Aktuális piaci árnál ezt is magasabb áron adtam el, akárcsak a már említett kockaladát.

Nézd, én használtam az autót, minden hibáját és előnyét ismertem, és ezeket a vevőnek mind elmondtam. Ezért volt könnyű eladni.

A skodát eladás előtt felpolíroztattam, mert a hátsó ajtó kezdett átrozsdásodni. De a polír előtt lefotóztam a rozsdás ajtót, majd ezt a képet is feltettem a hirdetésbe és leírtam, hogy ez a rozsda nem látszik a polír miatt, de 3-4 hónap múlva elő fog jönni.
Aki nem tudná: pár napja megújult a Bejeweled Blitz – hogy pontosan mikor, nem tudom, múlt héten nem játszottam vele. Jó, hogy az előző verziónak csak négy pontot adtam, mert ennek jár az öt: még pörgősebb lett a játék, van egy új bónuszfajta (ami teljes sort és oszlopot…..
Ahogy megláttam a Momentum Mastert, rögtön a régebben posztolt, meglehetősen egyszerű grafikájú pókemberes játék jutott az eszembe. Nem véletlenül, főhősünkkel, egy pókkal ugyanis ebben a játékban is különféle pályákon kell tovalibbennünk, adott pontokban megkapaszkodva a…..
P.Z. 2009.10.16 14:09:36
@o_see_as_i: nem veled van a baj, hanem velem... az első pályán a második szögről sem jutok tovább, pedig legalább 15 percet próbálkoztam
Gyors és egyszerű (értsd: még én is végig tudtam vinni walkthrough nélkül) point-n-click játék az Abuba the Alien. A sztori a szokásosan kezdődik, űrlény jön, lezuhan, majd elindulna világot látni, ha már itt van. A különbség, hogy Abuba békés lény, ennek megfelelően nem…..
Gonosz, nagyon gonosz ember volt, aki a Higher! című ügyességi játékot elkövette. A program az UP! című film sikerét lovagolja meg, amennyiben egy házat kell minél magasabbra juttatnunk úgy, hogy egyre több lufit aggatunk rá. Viszont az égből folyamatosan bombák esnek, ezeket el…..
Én személy szerint eleget zötykölődtem már a budai rakparti bringaúton ahhoz, hogy ezt csupán az ellenségeimnek kívánjam - ennek ellenére a jelenleg is folyó építkezések kivitelezői még mindig meg tudnak lepni. Például a Margit híd utáni szakasszal, ahol csomópontot építenek…..
P.Z. 2009.08.15 14:12:04
@Joe Forster/STA: Ahhha, tehát az elsőbségadás kötelező táblával kombinált jelzőlámpa azokra vonatkozik, akik a Stefániát akarják keresztezni, a ligetből jövet jobbra kanyarodva. Elég béna megoldás, hogy az út széléhez közel elhelyezett, 2.5 méter magasan lévő lámpát kitekert nyakkal kell, hogy figyeljem.
Épp a retro alrovatunkba kerestem a Last Ninja flashváltozatát, mikor belebotlottam a hónap legviccesebb ládatologatós logikai játékába, a Potty Mouth Ninjába, amiben egy gyomorbántalmaktól és szexéhségtől gyötört harcművésszel kell elrabolni a kalózok kincsét. Már a…..
P.Z. 2009.07.21 18:22:47
A Kamikaze Race csak rövid munkakerülést biztosít, de úgy gondolom, hogy kipróbálni mindenképpen érdemes. A játék lényege, hogy egy autópályán kell végigmanővereznünk saját kis matchboxunkkal, miközben kerülgetjük a többi autót, buszt és egyéb járművet. Néha át kell…..
Tudtad? Város 1902 lakossal 2009.07.02 14:32:00
Ma újabb huszonkét várossal gyarapodott Magyarország. Városi rangot kapott Balatonkenese, Beled, Budakalász, Csanádpalota, Gyönk, Igal, Jászkisér, Mágocs, Medgyesegyháza, Mélykút, Mezőkeresztes, Nagymányok, Nyírmada, Pacsa, Rácalmás, Rákóczifalva, Sajóbábony, Tápiószele,…..
Kerékagy Óvatosan a hekkevéssel! 2009.06.13 00:13:00
Múlt héten adták át hatalmas késéssel az Újpesti vasúti hídon a bicikliutat, elmentünk letesztelni. A következtetés egyszerű: a célnak megfelel, végre újra van összeköttetés Újpest és Római között, de az építőiparnak ez a burkolat se lesz nagy büszkesége, szétrázza a…..
A következő játék a Learn to fly, amibel egy pingvint kell "megtanítani" repülni. A program erős keveréke a Hedgehog launch, a Shopping Cart Hero, illetve a Micro Olympics játékoknak. A lényege, hogy fejlesszük a pingvinünk és a pályák tulajdonságait, és madarunkat…..
P.Z. 2009.05.21 12:56:37
@Öngerjesztő Erg: oké, csak az a baj, hogy 428 oldal komment van:) hogy kell 6000re repülni? mindenem maximumon van és nem sikerül
P.Z. 2009.05.21 13:05:06