Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Walaki]D`Lair

41 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztián Sándor videóján hatalmasat mentett valaki a pétervásárai ralin. Tökéletes kontroll, abszolút lényeglátás, villámgyors reflexek (a piros Lada elhaladása után figyeljék!). Ilyet Loeb sem tudna. Maximális tisztelet! // Sikerült ma elkapnom egy nagy tetőt a…..
[Walaki]D`Lair 2015.04.20 13:32:11
Rút vagyok. Már akkor feltűnt ez, amikor 1985-ben a Japán gyártósoron az ifjú Keiko meghúzta az utolsó csavarom, rám tette a papírt a Svájci végállomással és megláttam magam az üzem végén lévő ablakban. Jesszus, még a színem is csak egy unalmas fehér… Sok ezer kilométer hajón és tréleren való…..
Ha megkérdezik tőlem, hogy hajlandó lennék-e rezzenéstelen arccal bámulni a Nagykörutat, amikor tulajdonképpen semmi nem történik rajta, alighanem nemmel válaszolok. Pedig a fenti videó bizonyítja, hogy igenis érdekes lehet néhány röpke másodperc is a városban, csak eléggé le…..
[Walaki]D`Lair 2014.03.13 00:34:26
[Walaki]D`Lair 2014.03.13 13:54:07
@Helyszíni zsemle: Én itt lakom, hidd el nem :)
Hány élete van ennek az autónak? A Kakucsringről úgy jöttünk le a tavalyi Faluvégi Faroláson, hogy lényegében nem lehetett kormányozni, csapágyas volt a motor, és kuka a difi. Ezek közül bármelyik önmagában elég lehet, hogy a sredder torkába toljunk egy autót, de a…..
Belsőség Csak a BDA/BDG 2014.02.18 11:48:48
Ha Stump Bandi vagy én későn érünk haza, annak sok esetben a BDA/BDG az oka. A BDA/BDG egy drog. Beépül az agyunkba és nem ereszt, havonta legalább kétszer kéri a szervezet az adagját, ilyenkor - általában - brit, ír vagy skandináv rali-bajnokságok videót KELL néznünk. Legalább…..
[Walaki]D`Lair 2014.02.18 16:55:08
Kedves gyerekek! A mai tananyag a Datsun és a motorok munkacímet viseli. Tudja valaki, honnan ered a Datsun név? Pistike, te sem? Akkor elmesélem. Figyeljék a pálcát tartó kezet Den Kendzsiro, Aojama Rokuro és Takeucsi Aketaro bácsi majdnem pontosan száz évvel ezelőtt építettek…..
[Walaki]D`Lair 2014.01.19 17:48:14
@Make Valamit: Csak nem egy löketmódosított L29 motor? ;) Amiből további módosításokkal lehet L31-et csinálni :)
Igen, mindenki emlegeti azt a hazai Forma-1-es sportkommentátort. Rengeteg minden miatt emlékezünk rá, tudott sikítani, fejhangon üvölteni. De valójában pite volt. Mert a Dél-Amerikai futball-kommentátorokon is túltesz a japán műsorvezető. Nem kicsit, nagyon. Mondjuk tény, hogy a…..
TComment Rohadt mázlisták vagyunk 2013.09.04 14:42:05
Szétment a gátló. Kiesett a fékbetét. Elfogyott az olaj. De a Toyota csak ment és ment. Nem is rosszul. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Centi vastag olajsár a második olajcsere után: úgy tűnik, a nyújtott szervizperiódus csak arra jó, hogy az autó kibírja a garanciaidő végéig. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Magyarországon 1989 óta beszélhetünk mobiltelefonálásról és bár már 24 éve létezik itthon ez a lehetőség, mégis sokan csak jóval később kapcsolódtak be az infósztráda ezen szegmensébe. Azóta mindenkinél eltelt jó pár év és a szolgáltatói csereberék mellett a…..
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Az évszám 1986., az ország: Észtország, a verseny: Tallinn rally, a kommentátor: finn :) 25 perces hardcore Lada videó Brundzával és a többi gyári VFTS menővel. Feltűnik Jari-Matti Latvala édesapja, Jari Latvala is. ..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
[Walaki]D`Lair 2012.11.14 16:41:11
Fantasztikus látvány, mikor egy autó keresztben csúszva halad. Ízlés kérdése, hogy az erőből, vagy tempóból úszó autókat kedveli valaki jobban. A 90-es évek közepén tudtuk, hogy mi az a drift. Pontosabban, akkor úgy tudtuk, hogy drift szög a tempós haladás egyik eszköze. A…..
Belsőség Mert a V8... 2012.10.20 12:44:00
Remélem, mindenki tudja folytatni a mondatot. Ezt a remek (és helyenként farpofa-összeszorulós) videót Karotta Facebook-oldaláról loptam. Köszi! ..
[Walaki]D`Lair 2012.10.20 22:28:31
@Andrew460T: Azt nem értem, az ilyenek minek olvasnak Totalcar-t :DDD
Az elmúlt egy évben elég hektikusan, de használtam a Foursquare-t. Jellemzően három esetből kétszer elfelejtettem bejelentkezni, olyan is volt, amikor egész egyszerűen nem működött, vagy a hely nem volt fönt (és nem volt időm föl se vinni), de több helyen lettem major…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
[Walaki]D`Lair 2012.05.30 11:24:56
@igazi hős: Ó nem, nem azt mondtam, hogy minek a bicikli sáv :) De jelenleg teljesen használható erre a célra a szervizút. Több lámpát nem fog ott senki kapni, mivel pontosan ugyanannyi lámpa van azokon is, mint magán az Andrássyn ;)
[Walaki]D`Lair 2012.05.30 11:25:56
@Martian: Tekintve, hogy az Andrássyról lekanyarodóknak van elsőbbsége, a szervizúton végig mindenhol mackósajt van. Ami elviekben ugye vonatkozik a kerékpárosokra is. Ééééérted...:))
Rendkívüli Hangyász hétfőnket látják. Az elmúlt héten válságlevelezést folytattunk. Ennek eredménye az alábbi videós összefoglaló, ahol mindaz megismerhető, amit eddig elértünk. A legfontosabb, hogy a Hangyász mostantól egy szigorúan határidős projekt. Határidős hangyászt…..
[Walaki]D`Lair 2012.05.11 22:51:16
And when you slow down and relax, the Mégane is simply a nicer place to be and feels more special despite its humble roots. Yep, oversteer-obsessed EVO gives the nod to the front-drive Mégane. The BRZ has shown moments of brilliance on the road, but often failed to hit the spot. Henry Catchpole…..
Tizenhét (17). Ennyi ember kérdezte meg a hétvégi totalcaros pályanapon, hogy mikor lesz kész a Hangyász. Striguláztam, szép prím szám. Nekik is csak azt tudtam mondani, hogy elrepült a második olyan hét is, amikor Adorjánéknál nem jutott rá idő, veszettül dolgoznak egy BMW-n.…..
[Walaki]D`Lair 2012.03.13 21:16:45
@Nínó Karotta: Hétfőn kijössz hring nyíltnapra?
[Walaki]D`Lair 2012.03.13 21:46:37
@Nínó Karotta: Ó köszönöm a dicsérő szavakat :) :)
[Walaki]D`Lair 2012.03.13 21:47:32
@Lazlo Nardin: Majd hétfőn megnézzük hungaroringen, hogy milyen, ha beindítom :DDD
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
[Walaki]D`Lair 2012.02.12 17:27:51
[Walaki]D`Lair 2012.02.12 17:30:16
@[Walaki]D`Lair: Nekem augusztusban lett kész az autóm, teljesen le lett csupaszítva a kasztni, gyári alvázvédő gumiszerű izé eltávolítva, homokszórva minden. Kíváncsi vagyok meddig fogja bírni az utólagos védelem...Egy biztos, december óta garázsban áll az autó, inkább vettem én is télire egy "csapatós" járművet :))
Nagyjából ez volt a reakciója az Index kamionos fórumának, mikor kikerült oda Mike Ryan új kis reklámfilmje. Nem is csoda, hiszen amit ez a pocakos kis jó kedélyű, Tennessee-ben született kaszkadőr és versenyző művel, az nem mindennapi. Ahogy nem mindennapi az eszköz sem, mellyel…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Belsőség Autót a semmiből 2011.10.08 08:00:00
A formája remek, majd meglátjuk, mi lesz belőle Minden valószínűség szerint ön egy folytatásos reality-show első részét olvashatja/láthatja most, érezze át a pillanat nagyszerűségét, főszerepben egy autóra emlékeztető tárgy, két hülye és kazalnyi szórakozás. - Arra…..