Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asztalfióknak suttogó

11 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, hogy van-e Isten- is there anybody out there? -,de ha van, és szóbaáll velem,én csak egyvalamit kérnék. Adjon időt. Adjon időt, mert az valami rettenet,hogy milyen rövid az élet, és milyensok időt töltünk benne öntudatlanul.Szédelegve, bukdácsolva, elveszettenkésztetések és elvárások…..
Nem múlik a szenvedély.Forr a sűrű, piros vér.Bármit mond a józan ész:már örökké bennem élsz,te bennem és én benned.Mégis el kellett menned.Elindultunk két úton,de lelkeink egy húronrezdülnek az éterben.Hiába óv értelmem:vonzódásunk hatalom.Kettőnk kincsét nem adom. Múltunk közös énekünk.Egy…..
Gondolatom hozzád libben,       édes álmom, édes álmom. Eszembe jutsz a holdfényes       éjszakákon, éjszakákon. Téged látlak minden pajkos       napsugárban, napsugárban, pezsgő, langyos, tavaszvégi       áradásban, áradásban. Kísérsz engem az erdei       vándorlásban,…..
1.Előre csak, előre,egyik helyről a kettőre -ez megy már oly régóta,mintha minden nap ugyanaz volna. 2.Előre csak, előre,maradni nincs értelme,Nem köt ide semmi sem,maradni nincs ok sosem. R1.Lelkem mély, mély mocsárba süllyed,bennem tél, fagy, jéghideg űr.És a zűr, zűr egyre nő bennem,a remény…..
Lehet, hogy nem is puszta szeretetbőlkeresem a társaságod.Nem is azért tartlak számon,és érdeklődöm hogyléted felől,mert te érdekelsz önmagadért. Talánazért nyújtózom utánad,mert szeretném, hogy közöm legyen hozzád,még ennél is több, mindig,mert magamnak akarlak,mert én akarok lenni az, akihez…..
Vigyázz, ki itt belépsz,az ajtó előtt a fonott lábtörlőtodébb ne rúgd szabálytalanra,csak libbenj át rajta,nyomot nem hagyván, sterilen,mintha itt sem lennél.Az előszobában isóvatosan a kabáttal,akaszd csak fel oda, ahol kevésbé szúr szemet,húzódjon meg illedelmesen éslehetőleg semmit sem sejtetvéna…..
ha már derült égből átcikázott rajtad,ha már milliószor átrágtad magadon,hol belül cseppenként, lassan átfolyatva,hol dühödt árként csapkodva a falakon; átégetted magadon újra és újra,mocsoktól tisztulva szépre desztilláltad,s bármennyire vártál szublimációra:lelked edényébe visszahullt a…..
Indigószín, kékeslilás,mély ibolya, fekete pöttyökkel.Helyenkéntegy-egy gyémántszikra villan,tébolyult fénycsóvaa tompa színspektrumban.Tompa mélabú, éles lüktetés,falzett egy lassu-lassu, puha dalban.Múlik a zsibbadt tél,skorbutos a lélek,a hegek és repedésekmentén felizzik az érzékeny szövet,ahogy…..
Fal nőtt, égig érő,miközénk. Már későbármit mondanunk, lehet. Cinegévé válok,tetejére szállok,onnét dalolok neked.   2017. március 23.  ..
Négyeshatos, Corvin-negyed, felhős fülledtség, 38 fok. A hajam még tart, de én mindjárt hőgutát kapok. Az egész város lefojtva, remegve várja, mikor csap már le a vihar, a feszültség érezhető. Tülkölő autók, villamoson kiabálva méltatlankodók, finoman remegő kéz (az enyém). Blaha, a nemzetközi…..
pestre jön majd jason statham,ő, aki sose lesz tetem - keménylegény. járművek mestere, zord hős,s nagy szerencsénkre még nem nős - eped,reped érte a szív. a szállító!az a férfias vállív, ó!teszto-szteron! remélik most nők ezrei,hogy majd sikerül felszedni,etyes petye váltaná egymást szép…..
addict [brief.blog.rovat]: Class a 2010.02.12 12:00:00
Feltételezett ügyfél: Class FMFeltételezett brief:Sziasztok!Maradt pár száz millánk az ORTT-keretből :) arra gondoltunk, hogy egy pofás kampányt lehetne összehozni belőle. Rövid és őszinte leszek: pillanatnyilag csak frekink van (a pénzzel teli bőröndökön túl,…..
"Lehet, hogy hülye voltam eddig?", tettem fel magamnak a kérdést, miután a szokásos heti peronon álldogálós, budiajtóra felkenődős, mindenütt mocsokba tenyerelős vonatozásból megtértem nem kevésbé szeretett fővárosomba. Az elbizonytalanodást pedig a következő eset…..
addict Neked mi a kedvenc márkád? 2009.11.30 14:50:00
Lovemark. Elég hülyén hangzik ez a kifejezés nem? Mi köze van a szeretetnek egy márkához? Lehet egy márkát egyáltalán szeretni? Miazhogy! Sőt, szinte szerelembe is lehet esni vele, rajongani érte, és túl minden racionalitáson megvenni, megszerezni, bármibe is kerül. Ez az alapja…..
asztalfióknak suttogó 2009.11.30 23:44:46
Vajon lehet annak valami plusz jelentéstartalma, hogy a hirdetéseken nem Pinokkióként, hanem Pinocchio-ként szerepel a tanulni vágyó gyerek?..
asztalfióknak suttogó 2009.08.27 13:40:37
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
asztalfióknak suttogó 2009.08.10 19:03:13
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Hogy lehet egy reklámmal egyszerre megforgatni Rejtő Jenőt és Arany Jánost a koporsójában? A Soproni most megmutatja! Az előző reklámfilmjükben megkezdett vonalon haladva, ezúttal is a magyarság leglényegét próbálták megragadni, vagy ha úgy jobban tetszik valami közhelyesen…..
asztalfióknak suttogó 2009.05.19 19:15:40
Stop-motion technikával készült filmekkel, kisfilmekkel, reklámokkal tele a padlás, de néha még mindig sikerül valakinek újat mutatnia ezen a téren. Ezeket a filmeket nézve engem mindig elbűvöl az a fajta megszállottság, ami ahhoz kell, hogy az ember végigvigyen, és az utolsó…..
addict Szexista reklám nőknek! 2009.04.15 11:00:00
Furcsa ilyesmit hallani nem? Azt, hogy bögyös szőkék, kacér barnák vagy lengén öltözött feketék riszálják magukat egy reklámban, és ezzel próbálják magukon kívül a terméket is kívánatossá tenni a férfiak szemében olyannyira megszoktuk, hogy szinte már észre sem vesszük,…..
A Björn Borg már egy jó ideje futtatja a Love for all kampányát, amely nem éppen a visszafogottságáról volt híres eddig sem. A kampány szíve egy partnerkereső minisite, ahol ígéreteik szerint az égvilágon mindenkinek segítenek megtalálni a hozzá illő partnert. Legutóbb egy…..
asztalfióknak suttogó 2009.04.08 17:16:40
asztalfióknak suttogó 2009.04.08 22:30:36
@is: Mert akkor jött a Mikulás, ami szerintük 18+ ... Kár érte pedig, tényleg az a legviccesebb.
Vajon mi a szent szart ábrázolhat a djuice nemzetközi arculathoz igazított új logója, ami leginkább a földrengés utáni San Franciscohoz hasonlít? Kérlek benneteket, segítsetek!!!!..
Agyonverte barátja a színésznőt! Sokkoló videó! (Story Online), Brutálisan összeverték Keira Knightley-t! (Femina), Sokkoló reklámban verik a színésznőt! (Hírsarok), Csúnyán helybenhagyták Kierát (MTV). Ez csak néhány azok közül a címek közül, amelyeket a Woman's Aid…..