Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMWSzabi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Belsőség Reklámnak kicsit durva 2013.02.12 15:53:43
Kétségkívül óriási - és nem egyszer ellőtt - poén már a mindenféle haditechnikával való kergetőzés és/vagy verseny a Top Gear-adásokban. Idén is elsütöttek már hasonlót (jó a szezon eddig), de kétségkívül ők sem gondolták volna, hogy a TG Korea lefőzi őket. A Top Gear…..
Ilyenre még nem volt példa a blog életében, de ilyen magas labdát kihagyni szinte vétek. Történetesen facebook oldalunkon az egyik kép alá kommentelt egy "rajongó": Kedves olvasó, van autóm. Különb, mint a Te Calibrád. A lökhárító tökéletes illesztése feltette…..
Rossi csak egy van, gondolnánk, de nem: a motoros szakma kettőt is jegyez. Valentino nálunk is ismert, hisz minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, de Robertót inkább a customok szerelmesei emlegetik: az olasz motorépítő finom stílusa közismert. Legújabb építése a…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
nmb - Hanyatt az őszben című képével a szavazatok 23,23%-át vitte el, gratulálunk neki sok sikert és további szép fényeket kívánva :) ..
BMWSzabi 2010.11.16 19:13:25
Állás munka Lesz fekete leves? 2010.02.09 16:20:00
A 2009-es évben a sajtó a válságtól és a munkanélküliségtől volt hangos. Az idei év biztatóbb mutatókkal büszkélkedhet. Megkockáztatom, ennek ellenére sokan tartanak attól, jöhet még a „fekete leves”, és visszaeshet a konjunktúra, ami magával hozza a megnövekvő…..
Belsőség Feltámadás házilag 2009.03.24 20:00:00
Legutóbb akkor járhattak a garázsban, mikor Peti behozta az E28-ast. Nos, azóta természetesen történtek dolgok, de csak szép sorjában. Az első – és egyben legnagyobb probléma – a hihetetlen kosz és szemét volt. Égett is a pofám miatta rendesen, pedig javarészt nem az én…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
BMWSzabi 2009.01.07 20:09:02
A gazdasági válság ellenére jó évet zárt a BMW M GmbH, hiszen 2008 novemberéig bezárólag 22 340 autót adott el, ami az egy évvel korábbi eredményhez képest (14 092) több, mint 58 százalékos NÖVEKEDÉS.Az új E90 M3-nak köszönhető a siker javarésze, hiszen viszik,…..
Elölről a Cruze szinte teljesen olyan, mint a mi Ignisünk, de első pillantásra is feltűnik az eltérő, ám éppoly hangsúlyosan tálalt embléma. A Suzuki szögletes S betűje helyén itt a Holden krómozott, focizó oroszlánja díszeleg. A fekete légbeömlő a Cruze-on kiterjed a…..
Tisztelt Winkler úr! Mivel anno még ön számolt be erről a RAM-ről, ezért úgy gondoltam, érdekes lehet, hogy árulják ezt a vasat itt. Ezúton is minden jót sok egészséget, és erőt a munkájához. És ha arra megkérhetném hogy a késobbiekben én (és szerintem még sokan mások is)…..
Szemfüles olvasónk vette észre jártában-keltében a következő jelenséget, melyet az Autós szégyentáblán közzé is tett. Eddig semmi érdekes, de nézzük csak meg közelebbről: Rácz Tamás főszerkesztő-helyettes ugyanezt látta szlovák rendszámmal, szintén Cayenne-re szerelve,…..
Belsőség Biztosan jó ez így? 2008.07.23 09:30:00
Lapozgatom a brit Top Gear augusztusi számát és a hirdetési blokkban mire bukkanok? Na, mifene? Jacques-ék bekeményítettek? Aztán kicsit utánatúrtam a neten és megtaláltam ezt: Hoppá, ezek tényleg komolyan gondolják! De valami csak nem stimmelt. A patinás francia márka, amelyik…..
  Lelkes olvasónk, maga is gyakorló BMW Siebener tulajdonos (az övé a bajor bálna a legutóbbi Expressz-kiadványunkból) küldte a képre kattintva elérhető galériában szereplő fotókat. Köszi. Igaz, hogy már szinte mindent tudunk az új Hetesről, mi több, gyári fotók is…..
BMWSzabi 2008.07.15 16:15:06