Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BSZL

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutatók szerint több mint 120 millió műanyag vizespalacknak megfelelő mennyiségű mikroműanyag esik évente csapadék formájában. Amerika 11 védett területén végeztek kutatásokat, melyek azt a sokkoló eredményt mutatták, hogy a legérintetlenebb területeket is beszennyezik a szél és az esőzések által…..
Az alakulat tagjai a tapasztalataik alapján úgy gondolják, hogy a hétköznapok során általában a háztartáshoz és bevásárláshoz köthetően termelik a legtöbb szemetet. Éppen ezért sokat számít, hogy foglalkozzunk a fogyasztás megtervezésével, a maradékaink sorsával, a hulladékunk felhasználásával, vagy…..
Szia! Üdvözöllek az alakulat nevében, mostanra már biztosan kaptál egy képet arról, hogy mivel foglalkozunk. Ha nem így van, olvasd el bátran Tizedesünk és Századosunk gondolatait a környezettudatos bevásárlásról. Jómagam Goldstein Ezredes vagyok, én vezetem szakértőként a Szemétkommandót. Most…..
Tiszteletem, itt Balogh Százados. Elöljáróban néhány szót rólam. Az elmúlt években rengeteget tanultam kortársaimtól a környezetvédelemmel és a környezettudatossággal kapcsolatban. Ezeket a dolgokat egyetemistaként viszonylag könnyen kezdtem el bevezetni az életembe, mivel huszonévesen még…..
Üdvözlöm az olvasót, Zólyom Tizedes vagyok. Az ötvenes éveit taposó felnőttként egyre több és több irányból kezdett eljutni hozzám ez a bizonyos környezettudatos gondolkodásmód. Főleg nálam fiatalabbaktól hallok időről időre arról, hogy tudatosan, szelektíven, de leginkább hulladékmentesen kellene…..
Ezt az alakulatot olyan elme hívta életre, amelyiken nincsen fék. Tagjai egytől egyig képzett/képzelt harcosok, akik helyzetükhöz mérten, hétről hétre kiemelkedő teljesítményre törekednek. Szakterületük a hulladék. Küldetésük az, hogy felmérjék a kialakult helyzetet, becserkésszék és levadásszák…..
December 17-én újra Budapestre érkezik a Stray From The Path, hogy ismét bebizonyítsa rátermettségét többek között arra, hogy a Rage Against The Machine-hoz hasonlíthassuk, gitár riffek és mondandók tekintetében egyaránt. Ráadásul népes társaságot hoznak magukkal a keresztény metalcore The Devil…..
Előrejelzés november 26-ra: fejenpörgős-duplázós szívritmus, múló rekedtség és fülzúgás, garantáltan maradandó élmény. A finn melodic death metal jeles képviselői október elején megjelent új lemezükkel érkeznek a Barba Negrába, amerikai megfelelőjükkel az oldalukon. A harmadik és egyben nyitózenekar…..
Az elején le kell szögeznem, hogy nekem a Raised Fist a 2015-ös From The North lemezzel kezdődött. Azt annyit hallgattam, hogy esélytelen volt kronológiai sorrendben, a fejlődésüknek megfelelően megismernem a munkásságukat. Bár több hardcore-lemez jelent meg november 15-én (például Left Behind,…..
Maratoni este kerekedett a Dürerben a Dopethrone fellépése köré. Az eredetileg is ötzenekaros estén végül nyolc (!!!) csapat mutatta meg magát a közönségnek. Előtte sem hitegettem magamat azzal, hogy fesztiválszezonon kívül képes leszek ennyi fellépőt figyelmesen végighallgatni, és végül nem is…..
A Solid State Records zászlóshajójára talán nem túlzás kijelenteni, hogy viszonylag magas elvárások övezték a nyolcadik lemezüket. Különösen azért, mert a metalcore-t a hardcore punk dühösségével vegyítve a zenekar minden kaotikus nekifutásból kihozta a maximumot eddig. Szerencsére azt mondhatom,…..
A zenekar mint jelenség sokakat emlékeztethet az AC/DC-re, ráadásul szintén ausztrálok. Zenéjük értékéből soha nem vett el semennyit, hogy egy viszonylag bevált receptből főznek, már a debütáló anyaguk idején díjazta őket egy csomó kritika. A most megjelent ötödik lemezük egyfelől nem okoz…..
Ha csak tippelnünk kéne, vélhetően az erősen gitárcentrikus „sivatagi rock” és egy finom ínyencség nevének együttállása után kapta nevét a Desszert Feszt Budapest. Ennél persze többről van szó, a nemzetközi Desertfest rendezvénysorozat hazai leképeződéséről is beszélhetünk, amely jelen van…..