Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akuvaiti

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok film és sorozat készül felépített díszletek között, filmstúdiókban. Aki járt az Etyek melletti, a Korda Filmstúdióban láthat számos szép példát erre, de a világ több részén (hogy még egy példát említsek, Marokkóban és ez nem a legnépszerűbb Hollywood) látogathatunk meg olyan stúdiókat, ahol…..
akuvaiti 2020.07.31 15:49:46
akuvaiti 2020.07.31 23:45:26
@Utazz Okosan Blog: En neztem a Dallas-t anno es jo ez a cikk. Ez nem a cikk minositeserol szol. Azert irtam ezt, mert volt anno egy parodia, Aki latta az erti.

www.youtube.com/watch?v=I855RvOpCFk
Nyáron már írtam három olyan Indiana Jones-mozifilmről, ami sosem készült el - bár a kínai dinoszauruszos kalandért és a Kongó című Michael Crichton-regény beszélő majmos Indy-átiratáért nem olyan nagy kár. Az viszont óriási hiba volt Steven Spielberg és George Lucas…..
akuvaiti 2015.10.09 02:49:33
Belsőség Pillanatok a sivatagból 2015.07.09 18:35:47
Ahmed burnuszban térdel a Land Cruiser mellett, a szeleppel babrál. A levegő halk sziszegéssel távozik az úszóguminyi kerékből, hogy aztán az palacsintaként terüljön szét. Közben egyre erősebben fúj a szél, a finom, aranybarna homok konok állhatatossággal lep el mindent, nekünk…..
Mindent kibíró ruhák Slipway 2015.03.03 10:38:14
Már megszokhattuk, hogy a Blaklader éves katalógusaiban általában meglehetősen extrém (munka-) környezetben mutatják be az aktuális munka- és védőruházati választékot. Ez egyfelől nyilván marketingfogás is, másfelől viszont a svéd gyártó számára ezek a körülmények…..
Előrebocsátom: kevés nagyobb baromságot tudok, mint az autós kötélhúzás. Gyilkolja a kocsit, és sem a gép, sem az ember képességeit nem mutatja meg, legfeljebb csak azt, hogy ki nyomja nagyobb súllyal a kerekeket a földhöz. Alapvetően erre a videóra is csak legyintettem volna, de…..
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az Eötvös József Gimnáziumban rendezték meg azt az Iszlám Állammal kapcsolatos beszélgetést, ahova az amerikai követtanácsost, André Goodfriend-et és az iraki nagykövet helyettesét, Dr. Diary A. Majid-ot hívták meg. A BIMUN (Budapest International Model United Nations) szervezte…..
akuvaiti 2014.11.16 16:08:12
@sule.andras: ha itt elnel a tersegben ugy cirka 10 eve es lenne par spanod a regiobol nem csak az amcsi/nyugati propaganda hirekbol tajekozodnal akkor maskent latnad a dolgot. Ezt a szart az amerikaiak kevertek meg meg anno a 80-as 90-es evekben (sot talan mar elobb) es azota is kavarog. Kaoszt hagytak maguk utan most meg okoskodni probalnak egy olyan vilagban ahol baromira nem mukodik a nyugati erdektelen demokracia. Amerika egy vicc mar joideje...
Fizessen, aki Borost akarja - írja a Blikk. A Kádár-korszak KISZ-táborainak kedvenc polbeat előadőja ugyanis most épp klubszerű előfizetős rádiózáson gondolkodik. A Bumeráng Lali királyának humorpetárdáit a lap szerint 300, maximum 400 forintos előfizetői díj ellenében…..
akuvaiti 2014.02.16 01:47:00
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
„Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart... Ez iszonyat volt!... Ott lettem volna, izé, mikrofonnak megnyomom a köhögő gombját, két pofon, és elengedem, na, most beszélhet...” – mondotta Bochkor Gábor saját hangját kedvelő…..
Azt eddig is tudtuk, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban nem sok mindennel lehet viccelni, mostantól ezzel már a Trónok harca készítői is tisztában vannak. A véres-csöcsös jelenetekben bővelkedő történet a arab országban is műsorra került valahogy (nem tudni, a cenzorok miért nem…..
akuvaiti 2012.04.14 23:27:42
@Pinaszagot érzek!: A bibsiket se felejtsd ki a listarol :). Egyebkent elobb elj itt aztan pofazz. Ne a szaros amerikai propagandabol itelj. Fingod sincs milyen a kozel kelet max a CNN-bol meg az amcsi akciofilmekbol meg konyvekbol ismerheted (terroristak, nogyulolok meg hasonlo mumusok amikkel be tudjak tomni az hozzad hasonlo mediazabalo tajekozatlanok agyat) meg a haveromvoltdubajba sztorizasokbol. Elarulom egyebkent nagyobb biztonsagban elek itt mint otthon. Nem karcoljak meg a kocsim az irigy szomszedok, nem nyomnak kest a derekamhoz este mikor leugrok a boltba es a gyerekek se fetrengenek beszivva a placcon. A libsi eletkorulmenyeidbol mozdulj ki kicsit a vilagba aztan utanna nyilatkozz ilyen ugyekben.
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
akuvaiti 2012.01.25 15:53:40
@AbuBakr: Ez igy van, kar a gozert. Ezek mellett szamomra irritalo a folyamatos belepofazasa az amerikaiaknak es a zsidoknak minden orszag politikajaba. Megis milyen jogon? Bagoly mondja verebnek. Atomfegyverrel rendelkezik mindegyik, folyamatos agresszor mindegyik, ezek utan megis mirol beszelunk? Unalmas mar ez a holokauszt szoveg is, allandoan ezzel sajnaltatjak magukat. Van ezen kivul mas baja is a vilagnak. A media oriasi fegyver es ezen keresztul annak titulalsz valakit aminek akarsz a sok csurhe pedig koveti. Egyszeruen korbe kell nezni mint ahogy pl. az amcsik lerohantak Libiat (nyersanyag) de Bahren-be mar tamogatokent leptek fel (csatlosok, amcsi bazis) de sziriat mar leszarjak (nincs olaj) es mindehhez Izrael hatulrol navigal. Mivel Iran szarik rajuk ezert megy a hercehurca. Speciel szereny velemenyem szerint rajuk ferne mar egy tasli. Az egesz vilag azert tart ott ahol tart (valsag, penzproblema, haboruk) mert evtizedek ota ez a tarsulat (USA/Izrael) kavarja a szart.
Kettős Mérce RIP ZP 2011.09.22 20:17:00
Ma végleg eldőlt a Fidesz-KDNP és a Jobbik szavazataival megszüntetik a Zöld Pardont, bár én nem vagyok a hely lelkes híve, egy a közösségre nem figyelő,helynek tartom, de figyelemreméltó azt a módszer, ahogy ezt a helyi Fidesz végigvitte.  A végső szavazást megelőző…..
Cork77 ugyan naezmieznek szánta az alábbi Mustangot, én lelövöm a poént, és íme, egy határozott vonalakkal átépített amerikai csoda.Ebből a szögből aztán találgathatna az ember..LSD, mi más. Innen egy kicsit már Morgan-es az orra..Veszélyes orr, veszélyes popsi.Én szóltam. Ez…..
akuvaiti 2011.07.20 22:48:05
@Snakeins: Ez pedig egy Mustang.

Hanyinger!
             Mint tudjuk, a feloszlatott, “a Jobbikhoz erősen kötődő” Magyar Gárdának volt tagjai százával állnakpolgárőrnek:A Magyar Gárdának van ötlete arra, hogy a feloszlatás ellenére tovább…..
akuvaiti 2010.06.23 21:53:26
@Pipas: Ez igy van ahogy mondod.

Es tenyleg unalmas mar ez a story. Allandoan ezt olvasom en is, hogy garda igy ugy amugy jobbik ezmegazamaz, nacik itt ott amott. El kene gondolkozni, hogy kik is okoztak ezt, miert is kerultunk ide. Szo sem volt meg ezekrol (jobbik,garda,stb.) amikor mar reges regen ment az orszag szetlopasa, a nemzeti ontudat kiirtasa es hasonlok. Kuvaitban elek es itt mindenki buszken lobogtatja a zaszlot de ha otthon kirakom az ablakomba akkor mar fideszes/jobbikos/hungarista vagy hasonlo cimke kerul ram. Miert? Tenyleg ennyire agymosott hulladek a tobbseg otthon? Nem tudom azt sem, hogy pl. mondjuk a garda mi problemat krealt otthon? Toluk romlott meg a penzunk? Miattunk nincs munkahely? Nem ertem ezt az egeszet annyira unalmas mar ez tenyleg. Egyszeruen keptelen a tomeg felfogni, hogy mi a helyzet...
Bocsánatot kért a Forma-1-főnök Bernie Ecclestone, amiért a hétvégén a The Timesnak adott interjújában Adolf Hitlert dicsérte. Hétfőn azzal védekezett, félreértelmezték, de miután több szervezet is felszólította és egy német politikus lemondta találkozójukat, elnézést…..
akuvaiti 2009.07.07 20:25:05
Az új szerverszolgáltató is lekapcsolta a "korlátlanul magyarokat"(sokunk örömére).Az Amerikaiak Nyilai ismét lecsaptak? Bizonyám!Ezt olvashatjuk a kuruc.infón:Kínai típusú cenzúra az amerikai LayeredTech cégnél is Kedves Olvasóink!...A LayeredTech is adós maradt a…..